Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

weekend beta izlenimleri

Snake

Öne çıkan mesajlar

Sparkcaster said:

Hive Battleground(Weapons Testing Range)
Hive Battleground(Arena Registration)
Hive Battleground(Combat Simulation Room)
Hive Battleground(Hazard Course)
Hive Battleground(Contestant Processing)
Hive Battleground(Arena)

şöyle subzonelar eklenmiş ama flashpointin birinin içine sanırım, inşallah böyledir

söyledik o kadar !
Sosyal ağlarda paylaş

Sannin said:

o değilde soyle mini bir beta daha olaydıda melee karakter test edebilseydim..

warrior yada knight test eden arkadaşlar..nasıl oynanış?

pros & cons ?

Warrior test ettim.Rage mekaniği kullanılıyor.Bu mekanik diğer classlarda olduğu gibi kendi kendine regen olmuyor,kendin vuruş yaparak dolduruyorsun.Doldukça başka başka skiller kullanılabiliyor,bu bazen vede özellikle PvP yaparken sorun olabiliyor.Tabi bu sorun ileri lvllerde bir nebze ortadan kalkıyor deniliyor.Düşük lvlde kesin yargıya varmak yanlış olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu preorder ettim.

test haftasonunda trooper oynadım. asıl karakter olarak imp agent yada bh açmayı düşünüyorum.lvl 25 e kadar kastım.3 companion aldım yanıma ve tadı damağımda kaldı. fırsat olsa devam edicem havoc squadın hikayesine. diğer class story leri trooper ın yarısı kadarsa, olayın mmorpg kısmını geçip, tüm classlarla lvl 50 lemeye calısıcam.

tek şikayetim, kotorda companionlarımızı etkileyebiliorduk. infulence imiz yeterli ise dark side a yada light side a çekebiliyorduk. ama burda sırf companionun gözüne girmek için light side point almamız gerekiyor. full badass trooper takılırken hiçbi companion a yaranamıyosun.yaranırsan da herşeye atarlanan adam melek gibi laflar ediyor, rp nin içine ediyor. bari evil companionlar da eklenseymiş(kotor 2 deki mira/wookie muabbeti gibi).

bide 50 ledikden sonra story content nasıl olacak ? endgame umarım WoW a dönmez. Class story lerin gelen patchlerle falan devam etme ihtimali var mı ?expansion beklemeyiz umarım
Sosyal ağlarda paylaş

Kaijad said:

oyunu preorder ettim.

test haftasonunda trooper oynadım. asıl karakter olarak imp agent yada bh açmayı düşünüyorum.lvl 25 e kadar kastım.3 companion aldım yanıma ve tadı damağımda kaldı. fırsat olsa devam edicem havoc squadın hikayesine. diğer class story leri trooper ın yarısı kadarsa, olayın mmorpg kısmını geçip, tüm classlarla lvl 50 lemeye calısıcam.

tek şikayetim, kotorda companionlarımızı etkileyebiliorduk. infulence imiz yeterli ise dark side a yada light side a çekebiliyorduk. ama burda sırf companionun gözüne girmek için light side point almamız gerekiyor. full badass trooper takılırken hiçbi companion a yaranamıyosun.yaranırsan da herşeye atarlanan adam melek gibi laflar ediyor, rp nin içine ediyor. bari evil companionlar da eklenseymiş(kotor 2 deki mira/wookie muabbeti gibi).

bide 50 ledikden sonra story content nasıl olacak ? endgame umarım WoW a dönmez. Class story lerin gelen patchlerle falan devam etme ihtimali var mı ?expansion beklemeyiz umarım

compnion hadiesesine katılıyorum.Yani alayına dark side giden sosyopat şeklinde takılıyorsun,görevde sıkıntı yok,experience da sıkıntı yok, hikayede sıkıntı yok..ama gel gelelim companion su koyu veriyor..neyseki -1 felan üzülüyor..
Sosyal ağlarda paylaş

Bounty Hunter da mako atılgan ve iyi kalpli seçimlere seviniyor.Dark side bi cümle seçince de tribe giriyor.Yani ben szaten empire ı hayır duası almak için seçmedim..Burada çelişiyorum karakteri istediğim gibi oynayamadım mesela, hikaye her ne kadar güzel olsa da..

Ama öte yandan imperial agent da companion zaten senden daha piskopat bide dark side seçimler yapınca hoşuna gidiyor zillinin, iyice havaya giriyorsun..

Hal böyle olunca karakteri kafana göre oynayasın gelmiyor,companionla aranı iyi tutma merakı yüzünden onun neyi sevebileceğini düşünürek seçim yapmaya itiyor.Bu durumda sanki biz companionmuşuz hissi vermiyor değil..

zaten craftı,gatherı da o yapıyor.. kendimi yancı gibi hissettim eleştiri yaptıkça...
Sosyal ağlarda paylaş

Sannin said:

Bounty Hunter da mako atılgan ve iyi kalpli seçimlere seviniyor.Dark side bi cümle seçince de tribe giriyor.Yani ben szaten empire ı hayır duası almak için seçmedim..Burada çelişiyorum karakteri istediğim gibi oynayamadım mesela, hikaye her ne kadar güzel olsa da..

Ama öte yandan imperial agent da companion zaten senden daha piskopat bide dark side seçimler yapınca hoşuna gidiyor zillinin, iyice havaya giriyorsun..

Hal böyle olunca karakteri kafana göre oynayasın gelmiyor,companionla aranı iyi tutma merakı yüzünden onun neyi sevebileceğini düşünürek seçim yapmaya itiyor.Bu durumda sanki biz companionmuşuz hissi vermiyor değil..

zaten craftı,gatherı da o yapıyor.. kendimi yancı gibi hissettim eleştiri yaptıkça...

bu konuda ben de sıkıntılıym, benim karakter pure badass, empire tarafındayız sith'in emrindeyiz, bizim çekik mako iyi kalpli vs çoğu zaman zıtlaşıyoruz. arkadaş koysana bana uygun. ayrıca bir not, companion'ları neleri sevip neleri sevmediğini oyundan codex sayfalarından görebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...