Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

weekend beta izlenimleri

Snake

Öne çıkan mesajlar

not 1: eğer hiçbir cümle düşüncenizi yansıtmıyorsa yandaki puana göre kararınızı verebilirsiniz.

not 2: betaya yeni başlamış ve az oynamış olanlar karar vermeden önce oyunu ne kadar çok keşfederse veriler o kadar sağlıklı olur.

not 3: karar verirken lütfen serverdaki latency ve benzer problemler ile yoğun nüfusu göz ardı edin. sonuçta bu bir beta.
Sosyal ağlarda paylaş

ne yalan söylim combat'ı beğendim, global cooldown gayet yerinde, tuşları spamleyerek oynamıyorsun oyunu. hedef alma olayı da güzel acaba silahla ateş edince bazı mermilerin düşmanı vuramaması düşmanın kaçması mı yoksa skill'in ile alakalı mı bunu da ogrenmek lazım. seslendirilmiş quest'ler güzel bir eklenti fakat baygınlık getirir ileride sonuçta bu bir mmo, coop oynadığın bir rpg oyunu değil, ileriki level'lerde community ile beeraber keyfi çıkarılacak bir oyun, adam konuşmuş konuşmamış bana ne.

ilk başlarda biraz yabancılık çektim fakat sonra alıştım, oyun gözüme hoş gelmeye başladı diyebilirim.

fakat gene de wow'a çok benzeyen bir oyun, daha sıradışı orijinal birşeyler denenmeli bence. neyse bakalım henüz level 10'um biraz daha ilerleyelim akşam.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada companion işi baya faydalıymış. tek takılmayı severim ama bh'de mako geldi yanıma deli gibi heal atıyor hatun, arada boş kalınca ateş etmeler vs. ama oyunun ilerisini göremiyorum tabi contested mekanlar vs story quest'in daha az olduğu yerleri görücez o zaman oyunun kalitesi yavaş yavaş belli olur.

prologue'da bal sürüyorlar adamın ağzına.
Sosyal ağlarda paylaş

Bütün classlar aynı diyosunuz da JK ile smugglardan çok daha rahat kastım ben . Bi healer class ile dps classın aynı hızla kastığını da sanmıyorum mesela. Biraz ezbere bi yorum olmuş sizinki bence , evet companionlar çok iyi tanklıyor sizi rahat ettiriyor fakat sizin yaptığınız ekstra dps + aoe abiliyniz varsa grindin hızı çok artıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Animasyonlar, movement effectler falan güzel, ufak tefek interface ve hotkey ıvır zıvırlarını wowdan araklamışlar direk iyi olmuş bence.

Oynanış akıcı, hikaye sürüklüyor, mekan çizimleri hoşuma gitti.

Karakter yaratım ekranını beğendim ben, seçenekler bir eve online kadar olmasa da geniş, uğraşıp bayağı farklı karakterler yaratılabilir gayet.

LvL 10 sonrasını göremedim daha ama muhtemelen end-game'e kadar keyifle oynanacak bir oyun. End-game başarısına göre kitlesi artar azalır gibi.

4/5 verdim ben de, 1 puanı da leş graphic setting'inden ve henüz end-game görmemiş olmamdan dolayı kırdım.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

grafikler baya kötü bu sırada
ilk gezegende datacronlardan birine nasıl ulaşıcağımı bulmaya çalışırken biraz dağa tırmanma yaptım

bildiğin skyrimin texturelarından bile daha kötüydü öyle böyle değil

abi skyrim ile kıyaslamak cidden komik oldu şimdi.. =)
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

beyler en kolay lvl alan mob kesen(solo) class hangisi gibi görünüyor ?

bounty hunterı denemeni tavsiye ediyorum. Böyle komedi bi class yok. 1i boss 6 kişinin arasında zıplaya zıplaya dolaşıyorum. Hele 9dan sonra flamethrower geldimi sabahlar olmasına bağlıyor. Çok haraketli eğlenceli olmuş.

imperial agent, biraz zor gibi gelebiliyor başta ama aslında hiç değil sadece level 3-4 teydi sanırım açılması gereken 1-2 skille kadar bi sakinlik havası var. Sonrasında one shot-one kill olmasada 2-3 shot-one boss oluyosun.

Jedi inq - Yavaş direk olarak class, solosu hafifen bayıp kendini tekrarlıyo. Ama yavaş olmasına rağmen stabil zorlanmadan ilerliyo.

Sith warri - inqa göre daha hızlı ilerliyo, daha çok durup dinlenmen gerekiyor cünkü çok daha fazla damage alıyorsun. Ama dengeliyor kesme hızıyla onuda.

En hızlı kasma yöntemi - Level 5ten sonra grup olarak ilerlemek. Deli gibi hızlı kasmaya başlanıyor. Soloda 5-10 arası 2 saat gibi desek 2. kişi grup olduğunda bile 1 saate düşüyor süre.

Bu arada genel olarak 2/5 veresim var oyuna (1/5 versemde sorun olmaz hani). Çok eksik gördüm kendi kanımca. Level 25e kadar yürü babam yürü zaten beni benden aldı. Hadi 14te sprint aldık gene hızlıyız ama yok yani 25e kadar binek olmaması saçmalık olmuş. Sith lordlarının %75 civarının koca koca göbekli tipler olması yorumsuz bişey zaten.Character creationdan bahsetmek zaten istemiyorum gani gani belanızı versin be dedim. Zaten unique bi karakteri unutun, hadi bunu kabullendik ya bare seçenek olsun bir sürü ama oda yok malesef çok yetersiz bence, kirli sakal yok ulan öyle işmi olur. Solo özellikle sith classlarınınki kendini aşırı tekrarlar halde, inq için kölede köle, kölesin sen höh ezik böhühühü muhabbeti her questte 1 saat sürüyor. Pure blood sith oluyosun gene köle diyolar o zaten saçma..Emrah mod solo quest olmuş tamamen. Sith warrior gene iyi overseer denen tip emperor misali benim yardımımla bütün düşmanları geberticez onu doğruyıcaz biticez edasıyla gazlıyyıp duruyo anakin emperor tarafında padmeyi kurtarıcaz vs vs diye nasıl gazlandıysa burdada değişik bir gazlama modeli var. Konuşma seçenekleride evet efendim beraberce helelel yada ben zaten chuck norris + bruce lee karışımında bişeyim hepsini ezerim ben çok röröröröyüm şeklinde olduğundan dolayı...
Özellikle BHnin solosuna lafım yok ama, onu sevdim baya...Imperial agentta solosu oynanır rahat rahat.

Aman neyse ya sonuç olarak 2/5 diyorum, beklentilerimin çok altında...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...