trathias Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Asgard said: mara op bakınız badunion - norn tabi hala oynuyosa... ne sapık herif o ya gece gunduz adam kesiyodu :)
trathias Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bu arada mara ile ilgili şu videoyu buldum bi kac patch oncesinin ama cok güldüm bu ne abi :D
vaako51 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 adamlar negüzel oyun yapmış, oyunu bıraktıktan bir yıl sonra bile takip ettiriyor kendini.. tekrar aktif mi etsem ne yapsam acc yi. white lionu mu özledim.
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 badunion tam bi hayvan ya herif bütün serveri kesiyodu ben oynarken hala kesiyodur oynuyosa:)
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 bıraktım bırakalı blackguardlardan bahsedilmez olmuş =
Lethbrika Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Bugün yeni bi karakter açayım dedim öylesine bi sm açtımda sm dps olarak gitsem nasıl olur sizce?
ismetto Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Dene derim bende başladım Sw ye
Hao Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 dps sm baya talihsiz olur. dps ib en iyisi.
Lethbrika Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Neyse şimdilik dps gidiyorum ama olmadı ilerde değiştiririm...
Lethbrika Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Sm çok zevkliymiş bayıldım ama dps olarak pek beğenmedim.Ne bileyim tank olarak bo denemiştim dps ama o daha çok işe yarıyordu.Ama sm tank olarak inanılmaz zevkli.
sardius Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2011 vay be marayı bufflamışlar o zaman sonraları yoksa zamanımda blazing sun ile dalga geciyordum maralarla:)
Zildjians Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Gızanlar bi bakınıyım dedim de ismet benden bahsetmiş sanırsamki :D bu mara hakkında konuşan arkadaş bi ara azgal a getirebilirse bi duel atalım. arkadaşım benim 100 wl 100 kotbz um 9x de bw var ismete sonuna kadar katılıyorum wl den tank kesemiyo diye soğudum bunun üstüne kotbz açtım bide zerg yemediği sürece ölmüyo zevki kalmıyo anlaşılcağa gibi imba gelelim konuya. öle bi efsane yok regen cart curt muhabbeti mara da hikaye kardeşim emin ol 100 kotbz 100 mara duel attım hatta dessy e göre efsane bi mara ama kardeşlik yok öle bi dünya sen heal speck anti tank hesabı yap e bende yapim ona göre o zaman neyse bana gelmez bildiğim yol en iyisidir de herneyse kotbzu shaman,SH yani rangeler zorlar sadece kotbz karşısında rangeler hariç gerisi fıs kardeşim herneyse kotbzlada bitti işim şimdi BW kasıyorum tavsiye ederim WL nin auto attacklardan sora en yüksek gördüğüm single target damageları BW de görüyorum bu arada KOTBZ,WL,BW herkese tavsiye ederim 3 ü de çok zevkli class lar saygılar.
Harir Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Zildjians said: Gızanlar bi bakınıyım dedim de ismet benden bahsetmiş sanırsamki :D bu mara hakkında konuşan arkadaş bi ara azgal a getirebilirse bi duel atalım. arkadaşım benim 100 wl 100 kotbz um 9x de bw var ismete sonuna kadar katılıyorum wl den tank kesemiyo diye soğudum bunun üstüne kotbz açtım bide zerg yemediği sürece ölmüyo zevki kalmıyo anlaşılcağa gibi imba gelelim konuya. öle bi efsane yok regen cart curt muhabbeti mara da hikaye kardeşim emin ol 100 kotbz 100 mara duel attım hatta dessy e göre efsane bi mara ama kardeşlik yok öle bi dünya sen heal speck anti tank hesabı yap e bende yapim ona göre o zaman neyse bana gelmez bildiğim yol en iyisidir de herneyse kotbzu shaman,SH yani rangeler zorlar sadece kotbz karşısında rangeler hariç gerisi fıs kardeşim herneyse kotbzlada bitti işim şimdi BW kasıyorum tavsiye ederim WL nin auto attacklardan sora en yüksek gördüğüm single target damageları BW de görüyorum bu arada KOTBZ,WL,BW herkese tavsiye ederim 3 ü de çok zevkli class lar saygılar. Şöyle arada enter'a basın da insanlar okusun abi bu ne sdf. Bir de hepinizi keserim.
interperez Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Zildjians said: Gızanlar bi bakınıyım dedim de ismet benden bahsetmiş sanırsamki :D bu mara hakkında konuşan arkadaş bi ara azgal a getirebilirse bi duel atalım. arkadaşım benim 100 wl 100 kotbz um 9x de bw var ismete sonuna kadar katılıyorum wl den tank kesemiyo diye soğudum bunun üstüne kotbz açtım bide zerg yemediği sürece ölmüyo zevki kalmıyo anlaşılcağa gibi imba gelelim konuya. öle bi efsane yok regen cart curt muhabbeti mara da hikaye kardeşim emin ol 100 kotbz 100 mara duel attım hatta dessy e göre efsane bi mara ama kardeşlik yok öle bi dünya sen heal speck anti tank hesabı yap e bende yapim ona göre o zaman neyse bana gelmez bildiğim yol en iyisidir de herneyse kotbzu shaman,SH yani rangeler zorlar sadece kotbz karşısında rangeler hariç gerisi fıs kardeşim herneyse kotbzlada bitti işim şimdi BW kasıyorum tavsiye ederim WL nin auto attacklardan sora en yüksek gördüğüm single target damageları BW de görüyorum bu arada KOTBZ,WL,BW herkese tavsiye ederim 3 ü de çok zevkli class lar saygılar.
Zildjians Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Özet olarak kotbz maraya çakar hatta ikiz çocuk yapar kardeş önsözü yazmıştım ben içerik de istersen artık azgala gelmen gerekcek Asgard said: özet geç
Zildjians Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 interperez said: WF giyiyoz kardeş Oscure yapımı markayla devam eden konuyu kutu içine almamışında sölim dedim konunun özü o aslında yanlış yeri koymuşun bide yıldo olmamış hiç
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Şu foruma gelip damdan düşer gibi yazı yazmaya başlayacaksanız önce birazcık Türkçe öğrenin be arkadaş, bu ne biçim bir yazı böyle ya ilkokul terk misin?
Zildjians Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Xaenin said: Şu foruma gelip damdan düşer gibi yazı yazmaya başlayacaksanız önce birazcık Türkçe öğrenin be arkadaş, bu ne biçim bir yazı böyle ya ilkokul terk misin? http://www.turkcebilgi.com/ansiklopedi/t%C3%BCrk%C3%A7e Bu forum da bunu tartışabilirsin kardeşim, sanırım burası oyun hakkında bilgi, paylaşım ve tartışma yeri bir de insanları ilk okul terk diye yermeye hiç hakkın yok güzel kardeşim herkes aynı koşullarda yaşamıyor herkesin lehçesi farklıdır trabzon da dükkan satılık değil tükkan satılık diye cama yapıştırırlar istersen bunu orda söylemeyi dene neyse yazdığım sitede bunu tartışabilirsin burası bunun için uygun değil.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Bir virgül istedik adam geldi bizim forumumuzu bize anlatıyor hale bak ahahahah.
Zildjians Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2011 Xaenin said: Bir virgül istedik adam geldi bizim forumumuzu bize anlatıyor hale bak ahahahah. Yahu senin forumun insanları aşağalama üzerine bi forummu arkadaşım? aç o zaman inci sözlük tarzı birşey aşağıla orda istediğini burda türkçenin 29 harfini kullanıyoruz q,x,w eklemeden madem bu kadar dikkat ediyorsun ilk yorumlardaki bu boktan 3 harfi kullananlara özentilere laf işit iki virgülle paragrafla olmuyo bu iş.
Öne çıkan mesajlar