Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tyrannus' house of horrors

Tyrannus

Öne çıkan mesajlar

ginaly said:

geçen ay eve çıkıp
Dyson elektrik süpürgesine 850 TL,
Fissler düdüklüye 400 TL,
Hoover çamaşır makinesine 1600 TL
veren biri olarak,
yazılanları okuyunca kendimden utandım.

Sen kadın gibi alışveriş yaparken Taylan'ın yatağı tsunami celbediyor.

True story.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

ginaly said:

Fissler düdüklüye 400 TL

Taylan'ın yatağı tsunami

Adam şişman olduğu yatağı boş ve depresyonda, bu yüzden tencereye bu kadar para harcıyor kendini yemeğe veriyor, bu kadar çok para harcayınca yemek yiyip şişmanlıyor ve şişman olduğu için tsunamisi olmuyor. Tam bir kısırdöngü.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben oturduğum evlerde başıma gelenleri yazarsam taylan kendini gerçekten şanslı sayabilirsin.

buca kop diye biyerde oturdum 8 ay izmirde. camımdan aydın otobanı görünüyodu. yedinci katta oturuyodum polis sokağın iki tarafını panzerle kapadı. ortada 2 araba. insanlar balkonlarından pompalılarla ateş ediyodu arabalara.

nevruz geyiğine kürtler gelip sokağın ortasında arabadan inip göbek atmaya başlaması üzerine oldu bu.

yedinci katta camımın kenarından 2 kurşun çıkardım hala duruyo kurşunlar.

sonra izmirde asansör diye biyerde oturdum üst tarafında şimdi alt tarafında oturuyorum. arada literally uçurum var. bildiğin uçurum altı sahil temiz zengin mahallesi üstü rezillik.

yan apartmanda 3 tane travesti kalıyodu. gözümüzün önünde herifin birinin kafasında şişe kırıp üzerine adamın kafasını demir parmaklıklara geçirdiler. görgü tanığıyız polis sorgulamadı bile bizi falan.

cihangirde 9 ay oturdum caminin orda hem güzel temiz dayak yediğimde oldu. kız arkadaşımın ablasının camından osbirci kovalayıp yakalayıp bigüzel dövüp polis çağırdım, beni götürdüler karakola. giriş kattı. dışarı bi çıktım herif benim hatunun ablasının camının önünde asılıyor. baya kaçtı en son kıstırdım. sonra dövdüm biraz. sonra polis çağırdım. ikimizide götürdüler. ADAMI saldılar benim hakkımda tutanak tutuldu falan.
Sosyal ağlarda paylaş

bucakop'ta saçım uzun diye 2 haftada bir falan kavga ediyodum. hayatımda başaramadım laf yiyince kafayı eğip yürümeyi. bitane lisesinin bacağını kırdım. tam anlamıyla herifin bacağı bölündü. hayvan kadar siteydi hangi binada oturduğumu bulsalar öldürürlerdi bile. tam olarak 1 ay evden çıkamadım korkudan. ev arkadaşlarına sormuşlar eşgalimi falan 10 kişi devriye geziyodu.
abisi katilmiymiş neymiş abisi içeri alınınca ABİMKATİL şekliyle mahallede prim yapmış bi eleman böle mahalle gençliğinin ağası gibi bişeymiş. düşün mahalle öle bi mahalleydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...