goldbären Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Fistan said: dyson'ın en dandik modelinden mi aldın 850 ye sdfs ahah bunu diyecektim bende. alt model direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 abi gidip neye takılmışsınız. düdüklü tencereye nasıl bir erkek o kadar para verir esas bunu açıklamak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Ben de Hoover makinaya takılmıştım, ne gereği varsa. Sonuç olarak patinin tüm züğürtleri çenesini yordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ginaly said: geçen ay eve çıkıp Dyson elektrik süpürgesine 850 TL, Fissler düdüklüye 400 TL, Hoover çamaşır makinesine 1600 TL veren biri olarak, yazılanları okuyunca kendimden utandım. Sen kadın gibi alışveriş yaparken Taylan'ın yatağı tsunami celbediyor. True story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 xunn said: ginaly said: Fissler düdüklüye 400 TL Taylan'ın yatağı tsunami Adam şişman olduğu yatağı boş ve depresyonda, bu yüzden tencereye bu kadar para harcıyor kendini yemeğe veriyor, bu kadar çok para harcayınca yemek yiyip şişmanlıyor ve şişman olduğu için tsunamisi olmuyor. Tam bir kısırdöngü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 abi ben oturduğum evlerde başıma gelenleri yazarsam taylan kendini gerçekten şanslı sayabilirsin. buca kop diye biyerde oturdum 8 ay izmirde. camımdan aydın otobanı görünüyodu. yedinci katta oturuyodum polis sokağın iki tarafını panzerle kapadı. ortada 2 araba. insanlar balkonlarından pompalılarla ateş ediyodu arabalara. nevruz geyiğine kürtler gelip sokağın ortasında arabadan inip göbek atmaya başlaması üzerine oldu bu. yedinci katta camımın kenarından 2 kurşun çıkardım hala duruyo kurşunlar. sonra izmirde asansör diye biyerde oturdum üst tarafında şimdi alt tarafında oturuyorum. arada literally uçurum var. bildiğin uçurum altı sahil temiz zengin mahallesi üstü rezillik. yan apartmanda 3 tane travesti kalıyodu. gözümüzün önünde herifin birinin kafasında şişe kırıp üzerine adamın kafasını demir parmaklıklara geçirdiler. görgü tanığıyız polis sorgulamadı bile bizi falan. cihangirde 9 ay oturdum caminin orda hem güzel temiz dayak yediğimde oldu. kız arkadaşımın ablasının camından osbirci kovalayıp yakalayıp bigüzel dövüp polis çağırdım, beni götürdüler karakola. giriş kattı. dışarı bi çıktım herif benim hatunun ablasının camının önünde asılıyor. baya kaçtı en son kıstırdım. sonra dövdüm biraz. sonra polis çağırdım. ikimizide götürdüler. ADAMI saldılar benim hakkımda tutanak tutuldu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bucakop'ta saçım uzun diye 2 haftada bir falan kavga ediyodum. hayatımda başaramadım laf yiyince kafayı eğip yürümeyi. bitane lisesinin bacağını kırdım. tam anlamıyla herifin bacağı bölündü. hayvan kadar siteydi hangi binada oturduğumu bulsalar öldürürlerdi bile. tam olarak 1 ay evden çıkamadım korkudan. ev arkadaşlarına sormuşlar eşgalimi falan 10 kişi devriye geziyodu. abisi katilmiymiş neymiş abisi içeri alınınca ABİMKATİL şekliyle mahallede prim yapmış bi eleman böle mahalle gençliğinin ağası gibi bişeymiş. düşün mahalle öle bi mahalleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 sana da sorayım.. neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 http://zekeriyaunal.com/wp-content/uploads/m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 cunku adam ARAS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 yiğit özgür - eşşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Aras'ın şiddet dolu hikayeleri inanılmaz. Böyle kırdım agzını subtext'iyle pump-up verip sonra korkudan büzüşmesine bitiyorum. Stay classy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 abi ben bi bok yiyorum tutamayıp. sonunda da kaçarım net. döver edersem falan net kaçarım. polis molis abov yada bi arkadaşı markadaşı gelir dayak mayak yerim. herhangi bir aksiyondan korkmuyorumda cezalandırılmaktan baya korkuyorum ya. gaz olduğum kadar korkağım aslında jhjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 kardes, cesaret zaten korktugun seyi yapmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 aa patladım lan. bende cesur falan sanıyodum kendimi. baya bildiğin korkakmışım. abbov. da napiym lan? durup polis mi bekliym yada durup dayak mı yiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Yok sen baya akıllı + cesursun da. Hakedilen sopayı verip gereksiz sonuclara da katlanmıyorsun. CHAMP. Ben o kaçmayı biraz geç ögrendim, hala burun yamuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 yok, cok akilli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Birbirimize aptal, salak falan diyelim ama silinmesin istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 silinmez, buranin modu sam degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 askolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 GOME http://i.imgur.com/2lUzb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ben japon degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 http://i.imgur.com/qD1nx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 AAAAAGAGFHAJJAJHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar