wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Kılıç almayı biliyor ama! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 volkandan mine ettigim minerallerle kendim yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Kilici napcan la saksofonu vur kafalarina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 wastyrx said: safir t14 http://www.youtube.com/watch?v=buZLlYOpqQ4&fb_source=message kdv dahil 800 TL, 200 TL avcılık belgesi totalde 1000 TL ye pencereden avlarsın sinemin erkek arkadaşını sdf Test ettim başarılı silah =P Sparkcaster said: adamın parası olsa eve çıkar heyallam ya wasty'ye göre fakir insan harcayacak 1000lirası olan insan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Kefenin cebi yok arkadaşlar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bence kılıcı boşver al bi xbow gelen geçeni vur kapı arasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 wastyrx said: safir t14 http://www.youtube.com/watch?v=buZLlYOpqQ4&fb_source=message ne kadar saçma bir makine bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ne kadar saçma? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 taylan öncelikle eğlenceli topiğin için teşekkür eder ağzından öperim abi gökçenin de dediği gibi, çık bi gün gezin başka ev bak, cihangirde yaşamak zorunda değilsin metro yolu üzeirnde şişli vs tarzı yerlerde yaşayabilrisin. Cidden haberini almayalım sonra tyrannus is down and die die topic açmasınlar. Olmadı gökçene git starcraft oyna! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 wastyrx said: ne kadar saçma? =D Assault rifle-shotgun kırması amaçsız bir şey olmuş diye düşünüyordum ki av tüfeğiymiş zaten. İnsan öldürmek için saçma evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Av tüfeği abi, öyle olmasa önüne gelen alamazdı zate ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 wast, imzanda hata var panpilenyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mortis said: taylan öncelikle eğlenceli topiğin için teşekkür eder ağzından öperim abi gökçenin de dediği gibi, çık bi gün gezin başka ev bak, cihangirde yaşamak zorunda değilsin metro yolu üzeirnde şişli vs tarzı yerlerde yaşayabilrisin. Cidden haberini almayalım sonra tyrannus is down and die die topic açmasınlar. Olmadı gökçene git starcraft oyna! ben adamın bende gecirdiği süreyi maksimize etmeye calısıyorum ama gelmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 vizeler bitsin grandmaster olcaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 acıdım ya baska eve cıksana niye ugrasiyosun sacmasapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ne kadar kirası oranın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 üstüne para veriyolar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 tek sorum var neden katlanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Tyrannus said: tek başıma çıkıcak bundan daha ucuz eşyalı ev dragosta bile bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 O zaman başka bi soru. Niye tek başına yaşıyosun? Hayır bide ormanda kaybolmuş yaralı bir ceylan kadar ürkek bir yüreğin var. Seni koruyup kollayacak, kaslı vücudlu bi erkegle birlikte eve çıksana. Mesela Tunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Vay anasını, olaylar olaylar. Benim tek yaşadığım evde olan en büyük aksiyon üst kattaki ölmek üzere olan alzheimer amcanın "IIIIAAAAAHHH, IIIAAAAAAHHHHHHHHHHHHHH" diye bağırmasıydı gecenin muhtelif saatlerinde. Sonra yattara olmuş amca zaten, allah rest in piis eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 oww fenaymış tek dramım üst kattaki bankacı kadın benim death metal dinliyor böyle değişik saatlerde bide haftaiçi 7:30da merdivenden topuklu ayakkabıyla inerken moria'dan baatezu çıkıyor gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ahahaaha çok eğlenceli bi topik olmuş kıyamams taylan git gökçende kal hakket o seni two handed axei ile korur bizim apartmanın tek olayı da üst kattaki ortayaş bunalımlı manyak abi (en son polisler geldiğinde karşı komşu o biraz manyak demişti) ile duvarlara vurarak anlaşmamız bi de arada ninjalar falan görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 http://i.imgur.com/GGT8W.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Lyvanna_Dolores said: ahahaaha çok eğlenceli bi topik olmuş kıyamams taylan git gökçende kal hakket o seni two handed axei ile korur bizim apartmanın tek olayı da üst kattaki ortayaş bunalımlı manyak abi (en son polisler geldiğinde karşı komşu o biraz manyak demişti) ile duvarlara vurarak anlaşmamız bi de arada ninjalar falan görüyorum o zaman bu ninjalar baya başarısız ninjalarmış diyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar