küheylan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 asidi azalt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 cihangir chronicles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 güzel yaşammış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 o kedili kızın sevgilisini anlattım mı ben sana 5 AM gibi zil çaldı. uyuyodum, uykudan uyanınca inanılmaz korkmuş uyanıyorum biliyosun. diafonda elemanın biri "in lan aşşağa" özetli şu an filtera takılıcak çok ağır şeyler söylüyor. ben inanılmaz korkmamla beraber anlam veremedim uzun süre. sonra "sen çık lan yukarı it" dedim ki normalde götüm yemez, korkudan aklımı kaybetmişim muhtemelen. kılıcı alıp merdivenlerin en üstünde beklemeye başladım. kılıç vurdugumda heallıyor o kadar kör.kör olmasa daha çok dert zaten de düşünemedim işte. bi 30 saniye falan bekledim galiba orda.yine zil çaldı eve girip noldu dedim. "ya pardon bilader ben seni sinem sandım kusura bakma" dedi. benim sesim çok kalın, bi 10 kilo falan oroin hammadesin ekmeksiz yemiş olması lazım beni sinem sanması için. bu da böyle bir anımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 kör kılıçla piercing damage çalışcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Abi dediğim Sinem değil. Sinemin ev arkadası var bir tane, adına vakıf olamadım henüz. Sinem baya fingirdek sıkıcı bir kız. Ev arkadaşı oturaklı böyle. git evlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Tyrannus said: o kedili kızın sevgilisini anlattım mı ben sana 5 AM gibi zil çaldı. uyuyodum, uykudan uyanınca inanılmaz korkmuş uyanıyorum biliyosun. diafonda elemanın biri "in lan aşşağa" özetli şu an filtera takılıcak çok ağır şeyler söylüyor. ben inanılmaz korkmamla beraber anlam veremedim uzun süre. sonra "sen çık lan yukarı it" dedim ki normalde götüm yemez, korkudan aklımı kaybetmişim muhtemelen. kılıcı alıp merdivenlerin en üstünde beklemeye başladım. kılıç vurdugumda heallıyor o kadar kör.kör olmasa daha çok dert zaten de düşünemedim işte. bi 30 saniye falan bekledim galiba orda.yine zil çaldı eve girip noldu dedim. "ya pardon bilader ben seni sinem sandım kusura bakma" dedi. benim sesim çok kalın, bi 10 kilo falan oroin hammadesin ekmeksiz yemiş olması lazım beni sinem sanması için. bu da böyle bir anımdı AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 o kız çok korkunç lan.çok sinirli lezbiyenler olur ya onlar gibi tam senin kaleminmiş yine aslında.dfgsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Doğru dedin biraderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ben o kılıç yüzünden hayatımın dayağını yiycem bi gün eminim. kadıköyde kalırken de aynı tarz bi olay olmuştu benzer tepki vermiştim >gunownerların gun owne etmeyenlere göre %83 daha fazla vurulması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 abi iki elimi masaya şapadak şapadak vura vura güldüm kılıçlı cümlene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 O eve lazım abi kusura bakma. Sanmıyorum biri eve dalsın, "Ha kılıcın yokmuş, o zaman seni bıcaklamayayım." desin. Önce vur great-sword'u sonra polisi ara. Bu arada senin kapıyı o alt kattaki annesiyle yaşayan deli kötü kurt gibi açar. I HUFFED AND PUFFED diye üflesen açılır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Kılıcı alıp merdivenin basında beklemeye başladim.. !! = Aldım bir paket sütü içiyorum köşede !! ahaha o efsane topic canlandi gözumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 hilt strike at abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 O kılıç o kadar kötü ki agırlık merkezi kabzada değil deniz. Ucunda böyle sdf. Ama AI abuse edebilirsin taylan, merdivenlerinde trabzanlarına cıkarsan stuck olabilir o deli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 benim luke skywalker episode 4 / a new hope masterreplicas force fx lightsaber'ımı getirsem, ne eğleniriz aslında. yazması bile 1 dakika lan. benim gibi hem kendo hem eskrim yapmış birinin ellerinde hayat bulur taylan'ın kılıcı da. holy light düşer üstüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 http://i.imgur.com/b8qUo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 AHA ARKASI TAYLANIN EVİ ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Yok, bodruma indiği zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Peki ya sinemin sevgilisi seni sinemin tokmakçısı sansaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 kılıç var abi nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 pati'den 5 - 6 kişi eve çıksak nasıl olur acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 american pie: geek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bence şöyle oluruz, haber niteliğinde bir şey ortaya çıkarırız: http://www.youtube.com/watch?v=_TzBI5IzTi8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar