Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tyrannus' house of horrors

Tyrannus

Öne çıkan mesajlar

o kedili kızın sevgilisini anlattım mı ben sana

5 AM gibi zil çaldı. uyuyodum, uykudan uyanınca inanılmaz korkmuş uyanıyorum biliyosun. diafonda elemanın biri "in lan aşşağa" özetli şu an filtera takılıcak çok ağır şeyler söylüyor. ben inanılmaz korkmamla beraber anlam veremedim uzun süre. sonra "sen çık lan yukarı it" dedim ki normalde götüm yemez, korkudan aklımı kaybetmişim muhtemelen. kılıcı alıp merdivenlerin en üstünde beklemeye başladım. kılıç vurdugumda heallıyor o kadar kör.kör olmasa daha çok dert zaten de düşünemedim işte. bi 30 saniye falan bekledim galiba orda.yine zil çaldı eve girip noldu dedim. "ya pardon bilader ben seni sinem sandım kusura bakma" dedi. benim sesim çok kalın, bi 10 kilo falan oroin hammadesin ekmeksiz yemiş olması lazım beni sinem sanması için.

bu da böyle bir anımdı
Sosyal ağlarda paylaş

Tyrannus said:

o kedili kızın sevgilisini anlattım mı ben sana

5 AM gibi zil çaldı. uyuyodum, uykudan uyanınca inanılmaz korkmuş uyanıyorum biliyosun. diafonda elemanın biri "in lan aşşağa" özetli şu an filtera takılıcak çok ağır şeyler söylüyor. ben inanılmaz korkmamla beraber anlam veremedim uzun süre. sonra "sen çık lan yukarı it" dedim ki normalde götüm yemez, korkudan aklımı kaybetmişim muhtemelen. kılıcı alıp merdivenlerin en üstünde beklemeye başladım. kılıç vurdugumda heallıyor o kadar kör.kör olmasa daha çok dert zaten de düşünemedim işte. bi 30 saniye falan bekledim galiba orda.yine zil çaldı eve girip noldu dedim. "ya pardon bilader ben seni sinem sandım kusura bakma" dedi. benim sesim çok kalın, bi 10 kilo falan oroin hammadesin ekmeksiz yemiş olması lazım beni sinem sanması için.

bu da böyle bir anımdı

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

O eve lazım abi kusura bakma.

Sanmıyorum biri eve dalsın, "Ha kılıcın yokmuş, o zaman seni bıcaklamayayım." desin.

Önce vur great-sword'u sonra polisi ara.

Bu arada senin kapıyı o alt kattaki annesiyle yaşayan deli kötü kurt gibi açar.

I HUFFED AND PUFFED diye üflesen açılır o.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...