Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PcorWaiVryc 0:24 sdfsdfsdfsdf Ensonhaber'in haberine göre, CHP sıralarında gelen itirazlar üzerine Meclis Başkanvekili Kahramanmaraş milletvekili Mehmet Sağlam, 'Lütfen lütfen.. Daha söze başlamadı. Hep sen mi konuşacaksın. Daha söze başlamadı. Has..tir ya..' diye konuşunca ortalık karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 oha adama rage+di+viktor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Meclis Başkanvekili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Adam hasiktirden sonra zat-ı alinize falan bağlıyor utanmadan sfafagsp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ahaha adam sinirlenmişi ya harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Ya kufurun tartisilacak yani yok buyuk rezalet de o surekli bagiranlarin da cok baska bir durumu yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 liseden beter lan meclis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 özellikle zataliniz her konuşmacıda bağrıyorsunuz derken tokmak sallıyor abi dsakdjaskd süper lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 konuşanlara çarpı atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 nasıl da eğleniyor yaramazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 biri fuck dediyi koysun ben bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 tam bir cümbüş ya meclis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 hahaha of lol millet de gülüyor kıs kıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Meclisteki kadın kavgası sırasında arka sıralardakilerin sırıtışları da çok iyiydi ya aahahaha harbi lise gibi. Kürsüden bağırığ çağıran bir tipleme susun diye, ortada bağırmaya devam edenler, etrafta gülenler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mighty_THoR said: biri fuck dediyi koysun ben bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 oda bişiymi g. korede gaz bombası attı adamın biri mecliste konuşurken sinirlenince lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 abi yazık ya, şu tartışmada mhp'nin verdiği öneri ne biliyor musunuz? kadına şiddet konusu ile ilgili bir öneri veriyor mhp ve bununla ilgili herhangi bir söz geçti mi televizyonlarda fln, hiç sanmıyorum... misal şunun yerine sebahat tuncel'in bir konuşması vardı aynı oturumda (bundan biraz önce ya da sonra), bildiğin kadın olarak secde edilecek konuşmaydı. tabi, bir kişi bile laf atamadığı için gündeme gelmedi "teşekkürler sayın sebahat tuncel" diyerek bitti... sonra olay yine chp vs akp fight'a döndü, ki sebahat tuncel konuşmasında bunu da belirtmişti fln... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 pismis kelle gibi sırıtanlara tokmagı atacak diye bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mighty_THoR said: biri fuck dediyi koysun ben bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 aquila said: liseden beter lan meclis. e ilk okul yetiyo zaten vekil olmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 meclise gel chpliler akpliyi konuşturmadık diye sevinir başkan cetvelli öğretmen gibi küfreder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 haha ince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ağır güldüm ya...BEYLER ! fdsfdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Bu ama düzeyimiz. 5000 dolarlık elbise giymekle bişey olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 seçilmişler.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar