Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 of imperial agent tam single playerlık olmuş cedaylar ne kadar klasikse, agent bi o kadar sürükleyici olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 öyle diyorlar evet i.a akarlıymış. smuggler hikayeside çok şahane valla. yanlız esseles'e girdim demin ve inanılmaz zevkli abi o toplu konuşmalar falan şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 meslek muabbeti companyon ile cok basit yaa... companyon olayi zaten direk cogu seyi basitlestirmis yani baya sevdim cantayi bosalttiriyon falan maden gorunce bi tiklaman yeterli kompanyon topluyo hemen:D kole gibi calistiriyom benim kizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 bendede bi öküz var akıllı ol diyip duruyo bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 itemleri göturup satıyorda, sadce gri olanları. onun yerine biz seçsek onları götürüp satsa daha iyi olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ahaha az önce class questinin bi aşamasında konuşma esnasında bi baktım Kira Carsen (kompanyon) iç çamaşırlı! bug mı oldu nedir hatun sonuna kadar lingerie takıldı, SS alayım dedim ama ya print screen devre dışı bırakılmış beta meta diye ya da nereye attığını ben bulamadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 windowed modda alıyor screenshot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Wayne said: meslek muabbeti companyon ile cok basit yaa... companyon olayi zaten direk cogu seyi basitlestirmis yani baya sevdim cantayi bosalttiriyon falan maden gorunce bi tiklaman yeterli kompanyon topluyo hemen:D kole gibi calistiriyom benim kizi crafting baya basit ama masraflı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 neyse fraps açtım acil durumlar için '_- gemi süpermiş bu arada, dedim şimdi koskoca gemiye cücük kadar depolama alanı koyar bunlar, neyse ki baya büyük bir kasa var ve level 20'de de genişliyor ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 direk bankan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 şahane! yani normalde bir yerlerden eriştiğimiz banka ile bu aynı depolama alanı mıdır? gayet yeterli geldi şimdilik... ama bilmiyorum tabi craft vs derken sığmazsam valla gemiyi yakarım, öyle ya koskoca gemin var ama zımbırtı koymaya yer kalmıyo falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Asgard said: bendede bi öküz var akıllı ol diyip duruyo bana ahah aynı öküz bende de var hasta etti beni ayar veriyor sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ben craftingden rahat bi 20k kazandım dass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ya abv versin biowhore o kadar güzel imperial agent hikayesine vere vere anarşik, sosyopat, adrenalin junkie jack mk2 companion mı verebildin yeminlen soğudum classtan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ne zmn bitio bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Sabaha karşı 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 oyundan çıkmama yakın şu müzik çaldı, dayanamadım oyundan çıkmayıp oynamaya devam ettim. http://www.youtube.com/watch?v=5ll0NecOin8 resmen beni bırakma dedi. çabuk geçsin şu 3 hafta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pcguru Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 29 levelde bıraktım oyunu artık daha fazla zorlamya gerek yok. biran önce çıksada kastıklarımız, aldıklarımız bize kalsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 betanın son dakikalarında sith inq. ile nar shaddaa ve balmorradaki class questleri yaptım.Class questlerin hikayesi gayet sağlamdı,yalnız şu mapin bir ucundan diğer ucuna koşturma olayı çok sinir bozucu,sırf bunun için oyunu alıp almamak arasında gidip geliyorum.Quick travel falan hikaye olmuş. Bu arada Nar shaddaa oyundaki atmosferi en mükemmel olan mekan bence.Keşke tüm questler orda olsa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Known Issues kısmına bakmıştım betanın ama dikkat etmemişim tam olarak. Orange pixel vardı chat ekranında. Ulan gitti güzelim monitör ölü pixel çıktı diye ağlıyordum. said: You may notice a single orange pixel on the left hand side of your screen while playing The Old Republic. Your monitor is not broken. This is a graphical error that will be removed in a future release. birde smiley koymuşlar utanmadan. En önemli bug lan bu! insanı delirtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 lan oyun ne guzel ya eheheheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 eee? hala açık? lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 1 saati var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 tamam geldi uyarı, kovulmadan çıktım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2011 hadi gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar