Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

şükrü ne biçim test etmişsin heryer bug dolu

bi yeri duzeltirken baksa yeri bozuyo nublar ya. buglari ben kendim duzeltiyo olsam sorun degil de, boyle soyliim de onlar duzeltsinle nereye kadar.
Mesaj tarihi:
detaylı bir oyundan sonra fikirlerimi yazayım bir kac düzeltme ile

gölgeleri kapatınca fps problemi cözüldü gibi yinede bu performans hakkında ki fikrimi değiştirmiyor (bkz skyrim oynanan makinede swtor oynayamamak)

open world işi kotarılmış wowdan sonra gördüğüm en başarılısı diyebilirim cok da güzel olmuş hani sey olmuo bi quest giver görüosun cat cut kutuların üstünden atlayarak yanına ulaşabiliyorsunuz hani kücük bir detay ama benim gibi normal yol yerine 7/24 dağ bayırdan yol alıp kısayol kesfeden oyuncular icin cok önemli bir detay invisible wall olmaması.
smugglerin "bayık" oyun stilinden sonra ilac gibi geldi jedi knight ve sith inquisitor melee kesinlikle 3-5 gömlek daha eğlenceli ve oyun motoruna uygun halde.

oyun animasyonlarında eksikler mevcut düzeltilebilir ama karakter poligonları çok olduğu icin kolaylıkla kotarılabilir. yine de ihtiyac var gibi bilhassa oyunda auto attack olmadığı icin hareket halindeyken pvp yapımının kolaylaşması icin hani derler ya "fast paced combat" olsun diye :D

target boxlar cok kücük playerlerin fln crouch vs yapan targeti, siz hareket halindeyken hareket eden başka bir targeti ranged olarak secmek bazen eziyet olabiliyor melee icin sıkıntı yok.

questline gayet başarılı sith inq. bayıldım alırsam oyunu sith inq. oynayacam öyle gözüktü soldier-smuggler-jedi denedim ilk 7-9 level ama questlerin yapılışı falan daral getirtti. sith inq. lvl 7 nasıl olduğumu bile anlamadım gayet eğlenceliydi oyun stili.

alınır oynanır cinsten olmuş eksiklerini düzelttikleri takdirde.
birde map (mini map güzel ama) REZALET! :p
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Müzikler de iyi, yeterince Star Wars-vari ama insan serinin signature müziklerini de bekliyo yani. Mesela cantina'da cantina müziği çalsın isterdim ama jukebox'ta yokmuş sanırım (sokakta öyle duydum).

O cantina müziği oyunun geçtiği zamanda daha bestelenmemiş ama o yüzden koymamışlar

çoook sonra bestelenio o müzik haha
Mesaj tarihi:
melee daha eğlenceli dediğiniz smuggleri bırakıp sith inq açtım, yetemedim. ölup duruyorum, az vuruyor zaten. sith wwarrior denicem ya da smugglera geri dönucem

sınıfları ve özelliklerini gösteren bir ss vardı, geçenlerde biri koymuştu bulamadım tekrar koyucak var mı

ha bir de oyun beklediğim kadar kötü çıkmadı sdklgfj. sevdim hatta. dandik makine ile arada hafif fps düşüsü harici bir sorun yaşamadım. open world olayını iyi kotarmışlar, conan gibi olursa yandık diyordum
Mesaj tarihi:
Flassh said:
sınıfları ve özelliklerini gösteren bir ss vardı, geçenlerde biri koymuştu bulamadım tekrar koyucak var mı

http://www.starwarsmmolevelingguide.com/wp-content/uploads/2011/08/swtor-classes.jpg
Mesaj tarihi:
ikinci charımı da kastım. jedi knight açtım gene, jk oynamıyayım diyordum spoiler olmasın diye ama dayanamadım sdf. 9 saat hemen hemen aralıksız kastım dün, level 11 olabildim. mavi itemları falan da çektim üzerime, baya derinlemesine oynadım. tüm görevleri yaptık herhalde tython'daki gizli saklılar dahil, datacron aldık falan. grup olarak oynanınca çok hızlı kasılıyor, bonus görevler vs ile.

oyun baya bağladı beni beklediğim gibi. karşılaştırma yapmadan, 'ah ulan 10 sene önceki mmo'da vardı bu' vs. gibi söylemlere girmeden oynuyorum, kafa rahat.

sevdiğim insanlar da bolca var, hem eski swg guildının olması, hem patiden adamlar vs. umudum var yani oyundan epeyce.
Mesaj tarihi:
iki char kastım. birincisi lvl 15 jedi Consular sage ikinci olarak lvl 12 trooper commando. amacım zaten dps/heal oynamaktı sage in dps i commandoya göre duşuk kaldı ama commandonun healı sage kadar efektif değil oynanıs olarak 2 side cok zevkli class q ları süper sonuç olarak ben yine kararsızım :)
Mesaj tarihi:
bi karar veremedim yaa caggernotmu kassam marauder mi kassam diye live de :S

cagger gormedim hic kendimden baska betada herkez marauder yada insq ama mesela instance ta cok rahat healersiz tankladim falan rahat kestik bictik

marauderdada gozum yok degil dual saber falan direk rush zevkli olur

daha fazla bilgisi olan bi yon versin yauv
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...