Asgard Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 releasete 5-10 server daha açarlarsa kıvırırlar işi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 hatta daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 grafikler ve fps de sıkıntısı olan varmı? battlefield 3 bu kadar kasmıyordu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 ya oyunun tek yumuşak karnı oyunun motoru yine :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 SS çekilmiyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Grafikler beta oldugu içinmi ultra seçenegi yok ?Yoksa böyle kalıcakmı max grafik ayarları.Normalde pek sallamam grafik filan ama sanki bişeyler eksik gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Ruslar forumu işgal etti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bu grafikte bu fps alınıyorsa kusura bakmasın bioware ama bu oyunu almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 cidden girdim büyük bir gazla, oyun gazımı aldı saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 pekaziz said: Error 6 nedir ya, off!!! çözümü var mı bu sorunun? bende de aynı hatayı veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Bu ne ya hala 1700 küsür kişi var english serverda.10 snde 1 sıra yükseliyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 serhater said: bu grafikte bu fps alınıyorsa kusura bakmasın bioware ama bu oyunu almam this rahatlıkla high settings de skyrim oynadığım makine ile low yaptığım halde kasılıyor ve yönlendirmeler bildiğin garipken almam ben bu oyunu ilk bi bakındım falan ama asırı kastırıo makineyi garip sekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Tırt beta bu gece 3-4 gibi girerim rahat rahat bakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bende de cok kasiyor ama benim bilgisayar dandik zaten herhalde ondan ama bir mmo nun bu kadar kasmamasi gerek bence. bir de cok oynak mouse olayi karakter kontrolu cok zor ama single player olsa guzel yapmis adamlar, bir de videolar efsane sadece videolari film gibi izlesek bile olurmus =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 smuggler denedim 6 - 7 level, son derece güzel olmuş. şimdi server değiştiricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Ahah lvl 3 sith warrior duelde eziyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 abi grafik kasiodu benim ilk girdim instance deistirdim simdi full hersey gayet akio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 hayda beni cumartesiye atmışlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 bana 7 ay sonraya gun verdiler rontgen icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Haritayı açıp koşunca fade oluyormuş büyük kolaylık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Herkes hangi serverda? Kissai Caste için 2d diyo queue time asdfdskjasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Oyun oynayacak olsam belki oynardım ama fena yapmamışlar oyunu özellikle questler çok güzel eğer grafikleri kastırmayacak şekilde yaparlarsa güzel bir oyun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 leviathanda rebuplic acarsanız üzülürsünüz...sith assasinim ile ölüm saçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Gördüğüm kadarı ile belirlenmiş bir server yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pashæ Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 error 6 ile ilgili swtor forumlarında bazı insanlar gamefolder/betatest/retailclient/client_defaults dosyasının içindekileri değiştirerek girebilmişler, onların yazdıklarını denedim ama işe yaramadı, oynayabilen arkadaşlar dediğim dosyanın içindekileri buraya yazabilir mi onu bir deniyim...sanmıyorum işe yaracağını ya, bir umut:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar