Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Grafikler beta oldugu içinmi ultra seçenegi yok ?Yoksa böyle kalıcakmı max grafik ayarları.Normalde pek sallamam grafik filan ama sanki bişeyler eksik gibi geldi bana.
Mesaj tarihi:
serhater said:

bu grafikte bu fps alınıyorsa kusura bakmasın bioware ama bu oyunu almam

this
rahatlıkla high settings de skyrim oynadığım makine ile low yaptığım halde kasılıyor ve yönlendirmeler bildiğin garipken almam ben bu oyunu ilk bi bakındım falan ama asırı kastırıo makineyi garip sekilde...
Mesaj tarihi:
bende de cok kasiyor ama benim bilgisayar dandik zaten herhalde ondan ama bir mmo nun bu kadar kasmamasi gerek bence.

bir de cok oynak mouse olayi karakter kontrolu cok zor

ama single player olsa guzel yapmis adamlar, bir de videolar efsane sadece videolari film gibi izlesek bile olurmus =)
Mesaj tarihi:
Oyun oynayacak olsam belki oynardım ama fena yapmamışlar oyunu özellikle questler çok güzel eğer grafikleri kastırmayacak şekilde yaparlarsa güzel bir oyun olabilir.
Mesaj tarihi:
error 6 ile ilgili swtor forumlarında bazı insanlar gamefolder/betatest/retailclient/client_defaults dosyasının içindekileri değiştirerek girebilmişler, onların yazdıklarını denedim ama işe yaramadı, oynayabilen arkadaşlar dediğim dosyanın içindekileri buraya yazabilir mi onu bir deniyim...sanmıyorum işe yaracağını ya, bir umut:)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...