Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

#ekşisözlükkapatılsın

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

ahmedinejad said:

MeSh said:

kapansa koymaz bana.. hatta içten içe sevinirim lan. %95'i gereksiz insan topluluğu. aradan da seçmeye uğraşamıyorum artık.

of bu da paticik'de moda. en az 30k yazar var orada, içlerinde toplasan 40-50 tane trol tipli adam vardır, binlerce gayet iyi yazan, memleketteki en derli toplu "genel" bilgiyi veren insanlar var. arayıp da ekşi sözlükte bulamadığım hiç bir şey olmadı nerdeyse.

%90'ı gereksizmiş, neye göre?

bana göre.
problem?
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu mehmet baransu inanılmaz gerekszi bir insan

suç duyurusunda bulunmuş

https://twitter.com/?photo_id=1#!/mehmetbaransu/status/138626832172990464/photo/1/large

konuya ilişkin entrylerden biri şu

kendini tekrar eden bolumleri ile bazen okuyucuyu suruklemekten uzak bir kitap. oysa ki incil oyle mi? anadolu gezi rehberi gibi. hangi yorenin adami has, nerede kalinir ne icilir okudukca ogreniyorsun. tevrat desen zaten milli tarih dersi gibi.

neyse, filmini bekliyorum.
(ibn i batuta, 29.11.2007 13:48)

Sosyal ağlarda paylaş

Of of... Nasıl bir millet haline geldik lan böyle... Benimle beraber gözleri parlayarak andımızı soyleyen, coşkuyla fener alaylarının geçişini izleyen bir çocuk grubuyduk biz. Ilkokulda 5. sınıfa kadar herkes bir basma kalıptı... Vay be. Daha neler göreceğim bu ülkeden siktir olup gitmeden...
Sosyal ağlarda paylaş

ekşide güzel şeyler de varda.bulmak için günün 24 saatini ayırmak lazım herhalde.her gün 40 bin tane şey yazılıyor çiziliyor.ben öyle takip etmesi zor yerleri sevmiyorum ya.zamanında beleşken üye olup sonra suratına bakmadım yani

arada bakayım diyorum ama bence ekşi bi paticik değil.bilinen ve ünlü bir yer olunca yazılanlar aynı oranda saçmalıyor .herkes prim peşinde.

hatta lkendi tespitlerime göre ekşide güzel entryler hep 2000 lerin başlarındakiler.

takip ettiğim bikaç başlık var onları okuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

bence ekşi kapatılsın. biz reklam almaya başlayalım. üç madalyalı herkes mesajı ölçüsünde hissedar olsun.

ekşiden kaçanların yirmide birini buraya çeksek zaten trafik dört katına çıkar.

varsın forumun kalitesi onda birine düşsün. paramızı alır sitenin yüzüne bakmayız. genel moderasyona da escape'i koyar, iki üç donanımhaber kalitesinde adamı affeder geri alırsınız, sırtlarlar forumu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...