Buddha Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Her köye bir muhtar her iğneye bir usta... gg evrim no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLKilLeR Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Suark said: ahah bunelen abi sanki internet sitesi kendi generate ediyor bunları kapatınca nolcak sene 2011 olmuş hala... Ahaha buna çok güldüm. Sonuna kadar haklısın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ahmedinejad said: MeSh said: kapansa koymaz bana.. hatta içten içe sevinirim lan. %95'i gereksiz insan topluluğu. aradan da seçmeye uğraşamıyorum artık. of bu da paticik'de moda. en az 30k yazar var orada, içlerinde toplasan 40-50 tane trol tipli adam vardır, binlerce gayet iyi yazan, memleketteki en derli toplu "genel" bilgiyi veren insanlar var. arayıp da ekşi sözlükte bulamadığım hiç bir şey olmadı nerdeyse. %90'ı gereksizmiş, neye göre? bana göre. problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 şöyle internette yazılanlara baktım da kimileri yine fırsat bu fırsat deyip taraf'a geçirme derdine düşmüş. lol https://twitter.com/#!/tarafonline/status/138586867342905344 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 taraf'a sağlı sollu geçirmek lazımda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 sağolsun taraf avukatları her zaman her yerde olduğu için çetin bir mücadele oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 abi sözlüğe saldıranlar o kadar ezik adamlar ki resmen sözlüğe sempati duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 abi bu mehmet baransu inanılmaz gerekszi bir insan suç duyurusunda bulunmuş https://twitter.com/?photo_id=1#!/mehmetbaransu/status/138626832172990464/photo/1/large konuya ilişkin entrylerden biri şu kendini tekrar eden bolumleri ile bazen okuyucuyu suruklemekten uzak bir kitap. oysa ki incil oyle mi? anadolu gezi rehberi gibi. hangi yorenin adami has, nerede kalinir ne icilir okudukca ogreniyorsun. tevrat desen zaten milli tarih dersi gibi. neyse, filmini bekliyorum. (ibn i batuta, 29.11.2007 13:48) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Of of... Nasıl bir millet haline geldik lan böyle... Benimle beraber gözleri parlayarak andımızı soyleyen, coşkuyla fener alaylarının geçişini izleyen bir çocuk grubuyduk biz. Ilkokulda 5. sınıfa kadar herkes bir basma kalıptı... Vay be. Daha neler göreceğim bu ülkeden siktir olup gitmeden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 vaperon said: Ilkokulda 5. sınıfa kadar herkes bir basma kalıptı... işte kendin itiraf ettin statükonun basmakalıpları yıkılıyor!!!1 insanlar özgürleşiyor irade fışkırıyor her yerden!! 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 o değil de radiohead'e allah diyen bi entry de var iddianamede. patiyi görmesinler gsddhflhdfs roket miydi resmi ispikçimiz, baransu'ya conslu bi kaç başlık yollasın sdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ekşide güzel şeyler de varda.bulmak için günün 24 saatini ayırmak lazım herhalde.her gün 40 bin tane şey yazılıyor çiziliyor.ben öyle takip etmesi zor yerleri sevmiyorum ya.zamanında beleşken üye olup sonra suratına bakmadım yani arada bakayım diyorum ama bence ekşi bi paticik değil.bilinen ve ünlü bir yer olunca yazılanlar aynı oranda saçmalıyor .herkes prim peşinde. hatta lkendi tespitlerime göre ekşide güzel entryler hep 2000 lerin başlarındakiler. takip ettiğim bikaç başlık var onları okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 goldbären said: vaperon said: Ilkokulda 5. sınıfa kadar herkes bir basma kalıptı... işte kendin itiraf ettin statükonun basmakalıpları yıkılıyor!!!1 insanlar özgürleşiyor irade fışkırıyor her yerden!! 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bence ekşi kapatılsın. biz reklam almaya başlayalım. üç madalyalı herkes mesajı ölçüsünde hissedar olsun. ekşiden kaçanların yirmide birini buraya çeksek zaten trafik dört katına çıkar. varsın forumun kalitesi onda birine düşsün. paramızı alır sitenin yüzüne bakmayız. genel moderasyona da escape'i koyar, iki üç donanımhaber kalitesinde adamı affeder geri alırsınız, sırtlarlar forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 adama allah yok diye tweet atalım hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 bu arada şu tck 125 mi ne o kadar geniş ki, hani kassak memleketin tümü hapse girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 AKP şu olayı yeni anayasa tartışmalarında kullanmak için çıkarttırmış da olabilir mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 adam o kadar serin ve sakin yazmış ki salak olmuş şakirtler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 escape said: fare dağa küsmüş..tavşan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 KURT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar