Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 En iyisi sunucuyu yurtdışına atmak işte. Burası Türkiye, karşına ne zaman neyin çıkacağı belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 mehmet baransu'nun attention whore olduğunu düşünüyorum baya baya. istediğini elde etti mi, etti? artık bir sonrası seansta görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 islamlol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 o değil de şu ekşi eski günlerine dönsün ya. 11. nesil yazarım ama eski günlere dönecekse (2006 ve öncesine falan) kapatsınlar abi benim hesabı da hiç sorun değil. konuya gelirsek tahminimce ssg bu tt'ye baya bi gülmüştür(kapatmaya çalışmalarına yani). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 abi iyi ki parantezin içindekileri yazmışsın, anlayamazdık ne demek istediğini yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Yani burda ana mesele engellemeden daha öte yalnız, adamlar dikkati oraya çekip istemedikleri bütün mesajlara dava açtırmaya kalkacaklar bundan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 cok usturuplu yazmıs eleman davalık hatta 1.5 yıl hapislik ne var ben anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Myshkin said: Yani burda ana mesele engellemeden daha öte yalnız, adamlar dikkati oraya çekip istemedikleri bütün mesajlara dava açtırmaya kalkacaklar bundan sonra. asıl amaç dava açtırmaya kalkmak değil aba altından sopa göstermek bence. Yetmez ama evetci demokrasi ve özgürlük aşığı gençlerimiz neredeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Laraken said: abi iyi ki parantezin içindekileri yazmışsın, anlayamazdık ne demek istediğini yoksa. sağol üstad, altyazı geçecektim de metne altyazı geçmek mantıksız olacağından parantez içine aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Baransu'nun tweetlerini okudum, beynim eridi yazılanlar görünce. Bu kadar cahil olmayı nasıl başarıyorlar anlamıyorum bu toplum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Aket-Atum said: aslında evet en doğrusunu söyledin. liberallerimizden de tepki yok, sıkıcı gidiyor başlık. forumda ne liberal kaldi ne sakirt banlaya banlaya, olsun lan böyle de guzel :) Edik: herif neguzel yazmis lan iste, hani inan inanma gayet mantikli yani, assagi yukari kendi görusunu belirtmis. bisi olmaz, duser bu dava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 kamuoyunun gündemine düşen tepkilerin çıkış noktası, kamuoyunca az da olsa tanınmış bir şahsın kendi hakkında yazılanları sildirmek istemesi ve bu konuda hukuka uygunluktan dolayı red cevabı alması üzerine gerek twitter üzerinden, gerekse telefonlarımızdan bize yönelik akıl almaz iftiralarda bulunacağına dair çeşitli tehditlerde bulunması ve bu tehditlerinin göz ardı edilmesi üzerine kendi çevresinde sözüne güvenen talihsiz insanları kışkırtması suretiyle gerçekleşmiştir. ekşi sözlük tamamen yasalara uygun olarak faaliyet göstermektedir. yer sağladığı içeriklerin de gerek nefret söylemi gerek hukuka aykırılık içermemesine özen göstermektedir. tüm sosyal medya sitelerinde (twitter, facebook ve benzeri siteler) olduğu gibi, ekşi sözlük'te de her gün onbinlerce yazar tarafından binlerce farklı görüşte içerik girilmektedir. ekşi sözlük gelen şikayetlere maksimum önem göstermekte fakat her kişi için olduğu kadar kullanıcılarının da hukuk çerçevesindeki fikir ifade özgürlüklerini koruma konusunda taviz vermemeyi sürdürmektedir. gerek btk gerekse ekşi sözlük üzerinden gönderilen şikayetler ciddiyetle denetlenmekte, hukuka aykırı tüm içerikler kaldırılmaktadır. dolayısıyla sadece islam dini ve peygamberine değil, hiçbir dine veya kutsal kabul edilen değere hakaret niteliği taşıyan içeriğin ekşi sözlük içerisinde barındırılması mümkün değildir. çıkarılan söylentilerin tamamı tek bir şahsın kişisel çıkarları için yürüttüğü kışkırtma kampanyasının sonucudur. toplumsal hassasiyetler ucuz bir kampanyaya alet edilmiştir. bu konuda ekşi sözlük'e yapılan tehditler ve edilen hakaretlerin takibi hukuki yollardan yapılacaktır. tüm bu akılalmaz süreç içerisinde bize destek olan, sağduyulu insanlara ekşi sözlük olarak teşekkür ederiz. #eksisozlugedokunma (dusunen hayvanin onde gideni, 21.11.2011 01:10 ~ 01:17) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Davanın düşmesi ya da düşecek olması değil açılabilmesi sıkıntı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 baransu böyle, vodafon la sorunu olur, boykot kampanyası başlatır, işini yapmayan şirketleri savcıyla maliyeyle korkutur falan. adam arkasında abisi olan mahallenin piçi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 baransu nasıl bir insan olabildi böyle ya. Adam tayyip kadar etkili fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 kapansa koymaz bana.. hatta içten içe sevinirim lan. %95'i gereksiz insan topluluğu. aradan da seçmeye uğraşamıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 MeSh said: kapansa koymaz bana.. hatta içten içe sevinirim lan. %95'i gereksiz insan topluluğu. aradan da seçmeye uğraşamıyorum artık. of bu da paticik'de moda. en az 30k yazar var orada, içlerinde toplasan 40-50 tane trol tipli adam vardır, binlerce gayet iyi yazan, memleketteki en derli toplu "genel" bilgiyi veren insanlar var. arayıp da ekşi sözlükte bulamadığım hiç bir şey olmadı nerdeyse. %90'ı gereksizmiş, neye göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-3NLPUOVIO4 Baransu'nun kimin askeri olduğunu bilmeyen var mı halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Ekşi Sözlük kapansın, çok bozdu yeaa diyenlerin sağ üstteki x e basacak aklı yoktur. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Niye basayım? Yıllardır yazıyorum. En iyi arkadaş ortamım sözlükten oldu, en sevdiğim kızı sözlükten buldum. Her gün açıp ilk okuduğum şeydi. İnternetin olmadığı yerde offline bile okudum. Yıllarca bıkmadan usanmadan büyük bir keyifle girdim. Şimdi ise Atatürk'e hakaret gırla, edilmeyen laf kalmıyor trollüğün dibine vurulurken artık moderasyon güncel kalması için sesini çıkarmıyor. İnanılmaz adaletsiz işler dönüyor ve benden sağdaki x e basmam bekleniyor. Neden ben? Çıkması gereken ben değilim. Düzelmesi gereken onlar. ciddi anlamda kapatılmasını savunmuyorum tabi sadece bir espriydi. Ama acilen düzeltilmesi lazım bu da ayrı bir tartışma konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 yazılan yazıda en ufak bi hakaret bile göremedim yahu ben. bi ara bi gerizekalılık falan diyo ama onunda şahıslarla hiçbi alakası yok. ben mi yetemedim nedir? bu adamlar bu yazının neresine bu kadar laf ediolar acaba anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Yok zaten hakaret. Sorun şu. bu baransu kendisi ile ilgili entryleri sildirmek istiyor. Daha sonra red cevabı alınca tehdit ediyor ve daha sonra iftira atıyor bu şekle dönüşüyor. Rezalet ya @banuguven BanuGuven İlk kez bir siteyi kapatmak için hirsla kampanya başlatan bir 'gazeteciyle' karşılaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 mokoko said: yazılan yazıda en ufak bi hakaret bile göremedim yahu ben. bi ara bi gerizekalılık falan diyo ama onunda şahıslarla hiçbi alakası yok. ben mi yetemedim nedir? bu adamlar bu yazının neresine bu kadar laf ediolar acaba anlayamadım. Tam olarak aşağılama yok ama aşağı görme var. Aşağılama veya hakaret olmasa da kanunlarımız kanun, savcılarımız da savcı olmadığı için bu tür abuk sabuk davalar açılıyor. Hakimin kafası biraz çalışıyorsa herhangi bir ceza çıkmaz, çalışmıyorsa da büyük ihtimalle AİHM'den küçük düşürücü bir ceza daha alıp biraz daha fazla vergi öderiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Zamanında Ece Erken'in yapabildiğini Mehmet Baransu yapamamış mı yani? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ahah bunelen abi sanki internet sitesi kendi generate ediyor bunları kapatınca nolcak sene 2011 olmuş hala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar