Suark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 priest şunu nası okuosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 pirayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 seviyosan git konuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 barnacle said: facebooku almanca yapsam almanca öğrenir miyim lan? nah örenirsin 5yıl almanca görüp öğrenemedim bi halt ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 hiyılt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 senko said: barnacle said: facebooku almanca yapsam almanca öğrenir miyim lan? nah örenirsin 5yıl almanca görüp öğrenemedim bi halt ben. halt! hammerzeit! abi akkusativ makusativ öğrenmeye çalışıyorum bi aydır haushd. aitlik zamirlerini öğrensem çoşucam tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Suark said: priest şunu nası okuosun o knighttan beri bildiğin "pirest" oalrak kaldı bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bu arada asıl soru sword nasıl okunur olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ayrıca yabancı dizi izlemem. hayatım boyunca 5 yabancı dizi izledim; prison break, lost, g.o.t, southpark, familyguy yabancı film izleyen biri de değilim genelde. rpg oyunu da oynamam hiç. malzeme bu yani. ısrarla kurs diyosunuz da kaç aylık bi kurs yetebilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 lan o zaman ne konuşçan yabancı adamla zaten. adamın kültürünü bilmiyon muhabbet edemezsin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 sana 5 yil yeter, ondan sonra belki ogrenmeye baslayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 abi onları öğrenion akusativ dativ genitiv dayıyorlar onları öğrenion sıfatları dayıyorlar ki lanet bişi sonra yok passiv miş şuymuş buymuş derken allak bullak oluyorsun kelimeyi hatırlasan artıkelini unutuyorsun artıkeli bilsen nası çekeceğini şaşırıyorsun vs istekliysen yaparsın altından kalkarsın da benim ki sevmeye sevmeye öğreniyorsan işin zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 gardaş sende ne emmeye ne gömmeye Kitap al oku abi en faydalısı. Hep cebinde dursun yolda otobüste arabada işte fırsat buldukça altını çiz kelimelerin deyimlerin kalıp cümlelerin. interneti sömür bu birisini düzgün bir kız (erkekle olmuyor) asılmadan muhabbet et hep. gez wikipedia da harıl harıl. Primsluer un seti var tak mp3 ünde çalsın dursun. Ne bileyim milyonlarca yöntem var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 barnacle said: lan o zaman ne konuşçan yabancı adamla zaten. adamın kültürünü bilmiyon muhabbet edemezsin ki. abi ben yabancıyla falan konuşmak istemiyorum. ben okumak istiyorum sadece. ne biliyim yabancı bi siteye girdiğimde "öff bunu nasıl çeviricem neyse google translate" demek istemiyorum. ya da ne bilyim açıp stoyanın blogunu hergün okumak istiyorum. budur yani örnek verdim tabiki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 kitap dizi film takılcam sanırım. o da olmadı yılbaşından sonra düzgün bi kurs bakıcam anlaşıldı. neyse eyvalla saolun yinede yardımcı oldugnz içn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 abi o zaman açıp okucan, alıcan eline bi sözlük açıp bakıcan. Hiç öyle translate falan girmicen, bi 5-10 dan sonra bi bakmışsın çatır çatır okuosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 senko said: abi onları öğrenion akusativ dativ genitiv dayıyorlar onları öğrenion sıfatları dayıyorlar ki lanet bişi sonra yok passiv miş şuymuş buymuş derken allak bullak oluyorsun kelimeyi hatırlasan artıkelini unutuyorsun artıkeli bilsen nası çekeceğini şaşırıyorsun vs istekliysen yaparsın altından kalkarsın da benim ki sevmeye sevmeye öğreniyorsan işin zor. bi heves girdik işte. böyle bağıra bağıra atarlı konuşmak istiyorum almanca dsfs. ya bana alıştırma filan lazım kitap almaya üşendim netten var mı bildiğin yardımcı sitedir vs? aradım ama bulamadım para istiyo hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 şey var tell me more diye bi set var arada onlardan çalışıyordum. bide rosetta stone var haliyle. torrentten fln rahat bulursun bunları grammer istiyorsan türkçe kaynakta var ama fono'nunkilerden uzak dur dendi bana hep, sen de öyle yap istersen. niye uzak durayım diye hiç kurcalamadıydım gerçi. ya ben hep öğrenmek yerine sınavı geçeyime yönelik çalıştığım için bizim ders kitabına abanıyordum işte, shritte international diye bişiydi. bizim hocalar hep o kitabın internet sitesindeki örnek sorulardan fln sorarlardı onlara çalışıyordum. yine kitabın arkasında alıştırmalar oluyordu onlara kastırıyordum. site olarak busuu var, kullanan memnun bayağı. hatta paralı mevzusu da var, o da sağlam hizmet veriyormuş bayağı öğretmek adına. Bi aralar japonca kastırdıydım busuu'dan fln yardım aldım bayağı japon panpalardan. Öyle güzel yararlı bir site community'si de ben takılırken sağladım bayağı, gel hacı yeterki sen sor ben anlatırım konseptinde adamlar vardı, şimdiye değişmişmidir onu bilemeyecem tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 sağolasın senko (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 escape said: burda ingilizce bilen herkes kursa mı gitti allah aşkına? Yok ya. Forgotten Realms e-book'ları ile öğrendim ben bilgisayarda; bilmediğim kelimeye tıklıyordum, anlamını öğreniyordum. Dil bilgisini hala bilmiyorum ama; hatta dün sınıfta en iyi ben anlıyorum bu dilden diye elinde essay bir çocuk geldi edilgen filan bir şeyler sordu, edilgen ne diye cevap vererek ne olduğunu öğrendim =) Brute force öğrendim ben yani dili. Al bir kitap ilgilendiğin bir alandan dal içine. Dil bilgisi filan gereksiz bir dili öğrenmek için. Ben de senin kadar biliyordum işte böyle girdiğimde. Lise hazırlığa girip sınıfta kalmıştım, yazın kitap okuyup kotardım. Dil bilgisi sınava da gereksiz bu arada. Girdiğim her testte İngilizce hakkında epey epey yüksek sonuçlar aldım hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 yok abi o kadar da gereksiz değil sonuçta kendin cümle kurma ihtiyacı hissedince bilmen gereken kurallar var. kulak dolgunluğu bi yere kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Onlarca paper verdim şimdiye kadar A'lık-B'lik, sözlü sınava girdim; dil bilgisi hala 0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 demek ki verdigin adamlar da bilmiyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 veya dilbilgisi biliyormussun. zamanında tense'dir, the kullanımıdır bağlacıdır fln az canım yanmadı paperlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 iyi ezberciymişsin abi haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar