escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 selam beyler tamam işin esprisi şakası komikliği bi yana bu ingilizce şart bana tam anlamıyla. şimdi genel olarak cümle kalıplarını tenseleri biliyorum(geniş zaman hariç). ama benim sadece kelime bilgim çok dar. yani ingilizce paragrafı cümleleri falan anlyıorum tenselerini vs ama bilmediğim kelimeler gelince malesef ya karıştırıyorum ya da açıp bakmak zorunda kalıyorum. gramer falan %20 anlıcağınız. yani ben ne yaparım da bunu geliştiririm? hadi siz yapmadan ben yapıyım espriyi you win or you dead yani kısaca şu üstteki cümleye, yani bu tarz bi cümleye, "die" mı yoksa "dead" mi gelmesi gerektiğine yetemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 işin şakası komikliği neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 once turkceyi ogren, sonra bakariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ingilizcem ile alakalı birsürü makara yapılırken sen de vardın ya lan fede efendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 hangi birini hatırlayayım, o kadar çok makara yapıyoz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 kelime bilgisi için ing. altyazılı dizi, gramer için kitap + yine dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 al işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 kursa git işte. neyi soruyosun anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 makarayı kukarayı bırakalım, saati 50 liraya ingilizce dersi veririm, 1 derse oraya dead mi die mı geleceğini anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 git bi kursa güzelce öğren etrafta yeterince envanter var zaten öğrenmeye yardımcı dizi film oyun site vs olsun yabancı dil olayı kasış bişi ama, bende ulysses'in ingilizcesini okuyayım dedim yamuldum mesela. yetemedim bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 yahu kursa gitmeyi ben de biliyorum kardeş. zamanım yok kursa falan... haftasonları gideceğim kurstan da afedersin ama bi bok anlamam. ayrıca kursluk bi işim oldugunu da düşünmüyorum. bu gramer olayını halletsem gerisini takır takır getireceğimi düşünüyorum. heh fede demiş bişiler. iyi de kitap demişsin hangi kitap? bi elimde ing kitap diğer elimde sözlük mü takılcam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 haa o "feeling" olayı abi. kullanıcan abi ne bilim yakışıklı falansan couchsurfingden kanka yap evlerinde falan kal, film izle felan işte. Hatta direk film izle, oyun oynama; oyunlar çok etkili de boka sarabilir leet konuşmadır yok aksandır ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 burda ingilizce bilen herkes kursa mı gitti allah aşkına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 kuranı kerim oku ingilizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 abi o incil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 okula gittik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 escape said: burda ingilizce bilen herkes kursa mı gitti allah aşkına? ortaokul hazırlık ortaokul ( zaten başka bi bok öğrenmedim ) liseyi geç üni 4 sene boyunca sapık gibi ingilizce. ama zatne biliodum ben üniye girdiğimde ortaokul + baldurs gate saolsun heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 anadolu lisesi kazansaydın az çalışıp escape aushd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=89281 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 valla cm'den öğrendim ben de sdlşfjksl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 facebooku almanca yapsam almanca öğrenir miyim lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 yok ben okulda hiçbişi öğrenmedimki zaten. düz lise bildiğin.. ayrıca evet keşke anadolu lisesine gitseydim. ingilizceyi 12 senelik pc internet hayatımda öğrendim bu kadarı işte. kasmadım yani internette pcde falan da kasmadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 yabancı dizi izleyen, repege oyunları filan oynayan biriysen ve hala you dead filansa seviye bi kursa yazılmanı öneririm tabi ciddi düşünüyorsan bi de eğitim bölümüne taşıyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 altyazılı dizi film + kitap diyosunuz yani.. bi de şu üstte bi kitap linki koymuşlar o yardımcı olrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 zamanım yok dersen hiçbişiye zamanın olmaz. efektif bir öğrenme istiyorsan kurs en mantıklısı kendi başıma kasıcam dsen kurstan daha fazla zaman ile daha verimsiz bir öğrenme süreci gerçekleştirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar