Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Babası ile tartışan kişinin üzerine köpeğini salarak yaralanmasına sebep olan sanığı, mahkeme “silahla adam yaralamak” suçundan mahkûm etti. NTV Harika bir karar olmuş. Umarım köpeklerini sürekli dövüp sokakta sağa sola havlatan diğer köpeklerle boğuşturtan apaçi-amele kırmaları da bir şekilde azalır bu karar yardımıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 güzel karar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 saldıran köpek bu muymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bu köpeği silah kabul ettilerse ben yanmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 yalnız toka mı takmışlar ona ben mi yanlış görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ahaha köpek efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 şimdi benim köpek balkondan havlıyor balkondan hava sıkıyosun diye gelmezler dimi kapıma :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 köpeği birine benzeticem ama.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Red said: saldıran köpek bu muymuş.oyuncak bu köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 http://media.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/Ya%C5%9Fam/k%C3%B6pekkkkk.widec.jpg bu sapan bile sayılamaz be lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Köpek adamı basit tıbbi müdahaleyle tedavi edilecek şekilde yaraladı yarabandı yapıştırıp gönderdiler herhalde adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 şikayetçi olan adamda erkeğim diye geziyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bu köpeğin yerine adamın suratına kedi atsan daha çok zarar verirsin, tırmık manyağı yapar asdsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 PARİSS ANNEMM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 köpek uzman ellerde bir çok faydası olabilen bi hayvandır buna lafım yok ama onun dışında köpeğin nesi evcil hayvan oldum olası anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Valla bunu bilmem de genel olarak doğru bir karar bu. Pitbul denen saçmalık var bi kere ortalıkta, onu geçtim, insanı ölümcül yaralayabilecek onlarca köpek türü var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 köpeğin saldırgan olup olmaması ( genetik bozukluk harici ) tamamen sahibiyle ilgilidir gidin fısıldayan adam seyredin biraz köpek piskolojisi öğrenin yıl 2011 hala pitbull a laf eden adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 suçu hayvana atacak bi insan tanımıyorum şahsen. burda sorun herkezin istediği köpeği alıp evinde besleyebilmesi. Rewendor da bunu kastetmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 sorun herkesin istediği köpeği alabilmesi değil isteyen herkesin köpek alabilmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ahahahaha şu köpeği şikayet etmek? testis bulunamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Hayvanı suçluyorum ben ama köpek suçsuz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 pitbull çok çabuk sinirlenen, agresif bir hayvan. tehlikeli sayılması ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Su pitbull'ları da yasaklamak lazım artık. Hayvanın dogasında var saldırganlık. İnsan hayatını tehdit ediyor. Hem hayvana hem insana eziyetten baska bir sey degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Karea said: köpeğin saldırgan olup olmaması ( genetik bozukluk harici ) tamamen sahibiyle ilgilidir gidin fısıldayan adam seyredin biraz köpek piskolojisi öğrenin yıl 2011 hala pitbull a laf eden adam var yıl 2011 hala pitbulun herhangi bir köpekten farklı olduğunu kabul etmeyen var? Dünyadaki bildirilen köpek saldırısı olaylarının, ölümle ve sakatlıkla sonuçlanan saldırıların yarıdan fazlası pitbul tarafından gerçekleştirilirken, ortaya çıkartılış amacı bile saldırganlık olan bir türken, şu anda tüm istatistik ve bilim pitbulun tehlikesini gösterirken esas "tamamen sahibiyle alakalı yeaw" demek garip 2011de. Bunu diyen adam bir de kendini çağdaş görüyor da yıl 2011 diye karşısındakini sorguluyor. Açın iki kitap okuyun istatistik, bilim, genetik, Mendelin deneyleri ve kırmalık falan öğrenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Peki o pitbullların sahipleriyle ilgili de bir araştırma var mı? Acaba hayvanlar durduk yere mi saldırmış yoksa elindeki eksik veriyle fazladan çıkarım mı yapıyorsun? Adamlar zaten sorun çıkarmak için pitbull alıyor dolayısıyla çıkan sorunların büyük kısmında o hayvanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar