fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 skala var ama gerek yok. 4S var çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 ilişki konusunda degişim için,iyi bir insanın aniden seri katil olması gibi ağır bi travma yada tecrübe gerekmiyor bence. ayrıca her insan sadece aşık oldugu ile flort etmiyor.doğa kanunu.birileri seni üzer.sen birilerini üzersin.ama bu üzülme çok ciddi bir üzülme de değildir.herkes hayatına devam eder kimse ölmez bu duygusuzluk acımasızlık kötülük değil bence.en azından insanlara bu yakıştırmayı yapmak için yeterli değil.bir kıza 2 tatlı söz söyleyip sevişip ertesi gün çekip gitme acımasızlık duygusuzlukla alakası yok sonuçta zorla yapmıyorsun.yaparkende kontrat imzalayıp bu andan itibaren 2 sene birlikteyiz.eğer memnun kalırsak yüzük takarız gibi birşeyde yok. bir de herşeye evet demek iyilik demek değiidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 empati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 empatiyi daha ciddi müesseselere saklayalım.evlilik olur.yada daha makul durumlar şimdi genç adamlar genç kızlar ne empatisi allasen.sevişme aşamasına girerken empati yapıyor musunuz.ulan ben bu kızı duvara dogru yok yok yakışmaz bize olmaz iyi aksamlar diyip gidelim o zaman. sadece aşıklar sevişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 valla ben degistim. eskiden dedigin gibi cok yardimsever, kimseye hayir diyemeyen biriydim. simdi işime geliyo mu gelmiyo mu düşünüp hareket edebiliyorum. Hayır demeyi öğrenmen lazım. ayrica bunun bi skalasi yok hakkaten, su son 3 ayda 3 kiz sana asigim fln dedi takildik ettik sonra yaa yapamiyorum ben dedim gittim gel gor ki 3 5 topic aşaada bi kizin benle testis geçmesiyle alakali bi konu var (:P) bu verdigim ornek de direk 4s e cikti lan, hll fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Saçma bir soru ama hayatınızda hiç bir kız sizi azdırmaya çalışırken ona hayır dediniz mi? Hiç demedim: :( Evet oldu öyle birşey: :) Ben istemedikten sonra olmaz: Hadi len. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 hiç demedim. ama bi sor neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 vaperon said: Saçma bir soru ama hayatınızda hiç bir kız sizi azdırmaya çalışırken ona hayır dediniz mi? Hiç demedim: :( Evet oldu öyle birşey: :) Ben istemedikten sonra olmaz: Hadi len. :D tabiki derim, simdi kiz var kiz var. gerci simdiye kadar daha demedim sdfgdf. ama konuyu acan platonik ask yasamis ve sonra vicdan yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 soruyu değiştirmek lazım evet diyen abaza var mıdır acaba şeklinde (liseliler hariç) insan tiksinir itici gelir lan bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 bi kaç kere dedim de birisine acaip pişmanim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 goldbären said: dönüşmez bence tamamen. yumuşaksa bir kısmı donar, sertse bir kısmı erir anca. yoksa cevher kolayına değişmiyor bence, bir kere yontulunca. katılıyorum. insan kendisini, yaşadığı deneyimlere ve karşısındaki insanın yapısına göre bilinçli olarak değiştirmeye çalışsa bile, bu çok yüzeysel bir biçimde bir dereceye kadar gerçekleşebilir belki, ama bence kişi neyse odur. çok bencil, katı, vicdansız birisi, kolay kolay skalanın diğer ucuna -ne yaşarsa yaşasın, kiminle muhatap olursa olsun- geçemez gibi geliyor. ya da çok duygusal, verici, empati kurabilen, düşünceli bir insan da kolay kolay skalanın diğer ucuna geçemez diye düşünüyorum. böylesine büyük değişimlerin yaşandığı örnekler de ancak çok özel durumlarda belki 1-2 olay için gerçekleşmiş olabilir. insanın özü böylesine birbirinin yüzde yüz zıddı değişimlere pek olanak vermiyor bence. zaten kişiliğin en önemli, en belirgin temel özelliklerinin ilk 4 yaşa kadar edinildiği söyleniyor (bu nedenle, çocukların hemen yalnızca anne-baba ile geçirdikleri ilk yıllar, çocuğun gelişimi açısından en önemli yıllar. o yıllarda çocuğa verilen güven duygusu, sevgi ve gene çocuğa gösterilen saygının çocuk açısından paha biçilmez bir önemi var). bu kemikleşmiş özellikleri değiştirmek çok mümkün olmuyor ilerleyen yıllarda. ancak kimi özelliklerin artışı ya da eksilişi söz konusu olabilir, ama tümüyle değişime uğraması bayağı zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 "roket adam" said: Abi iğrenç bi durum bu. Benim ev arkadaşım da aynı bu şekil kimseye hayır diyemeyen fazla beslenmeci yaşayan bi adam. Kimseyi kıramıyor herif, ev saçma sapan adamlarla doluyor her vize haftası. Ben çemkiriyorum başkası bağırıyor iki lf ediyor sakince susuyor. Hakkaten eğit kendini, kötü insan olmak o kadar zor değil. Yalnız bu karşıdakini düşünmek değil eziklik. Kimseye hayır diyemiyorsan zaten bi sıkıntı var. Kötü oldum ben nihohoho diye de gezmeyin, hayır demek kötülük değil. Keza herşeye evet demek iyilik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Onlara göre bu "kötü" olmak. Kötü olmasınlar diye kimseye hayır diyemiyolar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 vaperon said: Saçma bir soru ama hayatınızda hiç bir kız sizi azdırmaya çalışırken ona hayır dediniz mi? Hiç demedim: :( Evet oldu öyle birşey: :) Ben istemedikten sonra olmaz: Hadi len. :D dedim. ama en fazla 1 saat resist edebiliyosun erkek olarak zayıf yaratıklarız vesselam ha burda ki tatavaları bilmem gerçi CODER gibi bi reyiz olsa mesela farklı tabii doğuş gibi adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 yaşadıklarına göre duygusal güçte değişme olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Önemli olan insanın kendisidir. Bunun ayırdımına vardınmı sorun kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 hersey beyinde bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 oluruna bırakın herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Seviyorsa senindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 sevmiyorsa topragin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 toprak sergen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Kara Melek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/387366_10150367574001456_17900841455_8796159_925052368_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 kadın anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar