barnacle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 la biriniz de bi kızı elinden tutup getirmediniz şu foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 O kadar güzel sanatlar falan okuyanlar var mühendis adam bıyıklı elifleri getirse nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 abi.. AJAJAJAJAJAJAJAJAJAJ said: yemek vermemek lazım lafını duyunca gurur yaptı babun dölümü yer yine de size muhtaç olmam demeye çalıştı gibi abece246 en iyi yorum şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 barnacle said: la biriniz de bi kızı elinden tutup getirmediniz şu foruma. getirdik, bütün patinin bacısı oldu kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 onun ayıbıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 şaka şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 yeri gelmişken repost ypaayım bari bi tane=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 xunn said: ABİ. MESAJI DİREK OKUMADIM MARGARİT SANDIM SENİ NİCKE BAKMADAN AHAHAHAHAHAHAH offfffffffffffffffffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 fede said: hayır forumdaki kızları kaçırıyosun. çoğunlukla da sen yapıyosun bunu amacın ne lan ;) Ultimate Sausage Fest olana kadar durmak yok beyler. http://i.imgur.com/112ZU.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 O değilde, benim tespit kaynadı arada. Allah belanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 cok guzel tespit kardesim, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Kadınların sesinde bi türk ev hanımlığı sezemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 sesinden değil tepkiden hissedicen zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 of nasıl kaçırırım ben bunu. margarita.... e dedim ben sana güzelim sen niye şey yaptınki öle. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 margırıt trol f,ilan değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 evet değildi. hatta gerçekti ve bayandı ve yaşı da vardı baya.. yani en az 26 27. yani yaşı belirtmemin sebebi de bu kadar kızmasının ve atarlanmasıyla alakalı yani. malum bir bayan yaşı var; 25 ten 30 a kadar bütün hoşlarına gitmeyen şeylere "terbiyesiz" ve "gerizekalı" olarak bakar ve kadınların en ukala en saygısız en çekilmez oldugu yaş dönemleridir. evlenince düzelir ama ve bence kadın evlendikten sonra kadındır. ben niye yazdım lan bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 abi bu nasıl bir topictir yapmayın etmeyin offf :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 escape said: evet değildi. hatta gerçekti ve bayandı ve yaşı da vardı baya.. yani en az 26 27. yani yaşı belirtmemin sebebi de bu kadar kızmasının ve atarlanmasıyla alakalı yani. malum bir bayan yaşı var; 25 ten 30 a kadar bütün hoşlarına gitmeyen şeylere "terbiyesiz" ve "gerizekalı" olarak bakar ve kadınların en ukala en saygısız en çekilmez oldugu yaş dönemleridir. evlenince düzelir ama ve bence kadın evlendikten sonra kadındır. ben niye yazdım lan bunu O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 escape kaç yaşında abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 escape said: evet değildi. hatta gerçekti ve bayandı ve yaşı da vardı baya.. yani en az 26 27. yani yaşı belirtmemin sebebi de bu kadar kızmasının ve atarlanmasıyla alakalı yani. malum bir bayan yaşı var; 25 ten 30 a kadar bütün hoşlarına gitmeyen şeylere "terbiyesiz" ve "gerizekalı" olarak bakar ve kadınların en ukala en saygısız en çekilmez oldugu yaş dönemleridir. evlenince düzelir ama ve bence kadın evlendikten sonra kadındır. ben niye yazdım lan bunu msn i kapmış çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 wastyrx said: escape kaç yaşında abi?Geceleri çıkartırsan 9. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 wastyrx said: escape kaç yaşında abi? ne alakası var yaşla bunun şimdi? ayrıca sizene lan istediğim konuda fikrimi söylerim falan. içimde kalmıştı bu söyliym dedim sadece . gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Bir şey demedim yahu görmüş geçirmiş, yaş kemale ermiş gibi yazmışsın da ben mi yanlış hatırlıyorum seni dedim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 hayatı çözen liseli işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2011 escape said: evet değildi. hatta gerçekti ve bayandı ve yaşı da vardı baya.. yani en az 26 27. yani yaşı belirtmemin sebebi de bu kadar kızmasının ve atarlanmasıyla alakalı yani. malum bir bayan yaşı var; 25 ten 30 a kadar bütün hoşlarına gitmeyen şeylere "terbiyesiz" ve "gerizekalı" olarak bakar ve kadınların en ukala en saygısız en çekilmez oldugu yaş dönemleridir. evlenince düzelir ama ve bence kadın evlendikten sonra kadındır. ben niye yazdım lan bunu 25-30 arası kadın dünyanın en iyi kadınıdır. Bu sınırın altı henüz çözemediğim genetik bir zihinsel hastalıgın pençesinde. Dogal seleksiyon eliyor. Biz bağışığız tabii ki bu arada. Çünkü sosis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar