DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Laurelin said: gizledim, istersen veriyim arsivle :D fistik atmayin, 10 kusur senede sanirim bi baltazari uzakalstirdik bolumden yeter yani gerek yok. konsol bolumunden uzaklastirma almak futbol yuzunden ban yemekten bile daha low tier, yapmayin bunu yazik adama :( Sen böyle deyince ayrı bir üzüldüm hayat vurmuş arkadaşa zaten belli ki bir pati de bizden yemesin. Ben kabul ettim yenilgimi yarından tez yok bedavaya vereceğim ps4 proyu ve 400 küsür oyunlu hesabımı. Sabahına tövbe edip xbox a geçip nirvanaya ulaşacağım Allah Teala izin verirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 o 400 küsür oyundan kaç tanesi exclusive yaz da ondan sonra geç nirvanaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Bir kere daha exclusive diyen olursa konuyu komple ucurucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 exclusive exclusive neymis bu exclusive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 exclusive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 exclusive demeden nası savuncaksınız ki o zaman ps4ünüzü ? haksız rekabet olur size. nası olsa her argümanımı '' ama exclusive'' diyerek tüketici vicdanınızda ekarte edebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Laurelin said: controller fiyatina dusse alinir dicemde haksizlik olucak. saksilarin altina koymak icin fena diil, kutusunada sogan sarimsak filan konur balkonda o yuzden controller +50TL filan olursa alinir bu arada bütün tartışma bu mesajı okumamla başladı. beni sen yarattın laurelin. şimdi de katlanacaksın asddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2018 2000 lileri forumami aliyorsunuz artik.ekskulusiv oyunlari bilmeyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 exclusive? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 dur daha 400 oyunlu plebstationcı yazamadı kaç tane exclusive'i olduğunu. vanishten çıkmaya cesaret edip yazarsa devam edicem daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Arkadasi bolumden banlar misiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 yok gizledim, satasmaya devam ederse postlarini editleyip piramit yapicam. piramitten ban istiycem cidden hani piramitten dolayi forum genel bani yiyin, konsol bolumunden ban yemek kadar low point bisi diil. hani public urinating cezasi alsaniz aciklanirda public defecation nedeni ile ceza yemek dusman basina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Cok mantikli lan. Adami tutup cebine u....u atip sonra tutuklamak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Laurelin said: yok gizledim, satasmaya devam ederse postlarini editleyip piramit yapicam. piramitten ban istiycem cidden hani piramitten dolayi forum genel bani yiyin, konsol bolumunden ban yemek kadar low point bisi diil. hani public urinating cezasi alsaniz aciklanirda public defecation nedeni ile ceza yemek dusman basina kendini solcu sanan minik faşistler de hiç çekilmiyor ya. sen xbox a saksı diyince ok. ben ps4 ü eleştirince, postlarım silinip/gizleniyor öyle mi? kıyamam sana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Biraz yanlı olmuş tabi. Ama TRde olan kankutunu kayıranlar tarafındna modere edildiğimizi unutmamak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2018 anlamadigin su senin, xbox elestirmek ile ad hominem yapmak arasinda himalayalar kadar fark var sen burada insanlari baitleyip kisisel satasma yaptigin icin uyariliyorsun. mesajlarin gizlendigi halde, uc kere uyarildigin halde devam ediyorsun kimin fakeisin veya yenimisin filan bilmiyorum, 18 senedir bu forumun bir duzeni var. gunde maksimum 10 mesaj alan bir bolume gelip ari kovanina comak sokup sonra agliyorsun "FOSIK YONETIM" diye konuyu kapiyorum, yeni ikboks konusu acmayin. baltazardan sonra konsol bolumunden uzaklastirma alan ikinci insan olacak arkadas icin:*press F to pay respects* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 paşa paşa açtırdım mı sana topiği laurelin? açtırdım =) azcık bile olsa hak vermişsin demek ki. o da bir şey teşekkürler. postların içindeki iğneleyici üslup da topik hareketlensin, argümanı olan söylesin diye. abi bence xbox daha iyi desem, iki tane mesaj atılmazdı şu topiğe cevap olarak. gerçi gene atılan mesajların içeriği exclusive oyun dışında yok ama neyse. jedi bana 400 oyununun içindeki exclusiveleri söylesin de yüzdeye oranlıyım onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 420 oyunun 53 tanesi exclusive benim para vererek aldığım ya da plustan gelen vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 said: Bloodborne Bound (video game) Days Gone Death Stranding Detroit: Become Human Dreams (video game) Driveclub Final Fantasy VII Remake Ghost of Tsushima God of War (2018 video game) Gran Turismo Sport Gravity Rush 2 Hidden Agenda (2017 video game) Horizon Zero Dawn Infamous First Light Infamous Second Son The Inpatient Killzone Shadow Fall Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue Knack (video game) Knack II Little Big Planet The Last Guardian The Last of Us Part II The Last of Us Remastered The Order: 1886 P.T. (video game) Ratchet & Clank (2016 video game) Shadow of the Beast (2016 video game) Shadow of the Colossus (2018 video game) Spider-Man (2018 video game) Tearaway Unfolded That's You! Uncharted 4: A Thief's End Uncharted: The Lost Legacy Until Dawn Until Dawn: Rush of Blood Yakuza 6: The Song of Life Yakuza Kiwami 2 şunların arasındaki en dandiklere sahip olsan bile 53 tane exclusive oyun yok. ki hani yarısı daha çıkmamış oyunlar. gerçek sayıyı söyle 5-6? plustan gelen beleş 15 dakkadan fazla yüzüne bakmadığın exclusiveleri bile eklesen 53 tane oyun çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Onlar benim eleyip yazdıklarım zaten. 70 tane oyun var normalde o listede. Senin anlamadığın nokta ben exclusive var diye ps4 almadım ki kardeşlik indirimlerin çokluğu vs exclusive tarafı sadece üzerinde ayrı bir tat katan noktası. Kaldı ki nasıl ki ps kullanıcısı pc bölümüne gidip strateji oyunları sizde exclusive ama bir işe yaramazlar o firmalar tırt güçleri ps için yapmaya yetmez fln gidip triplere girmiyor. 1 tanede olsa 1000 tane de olsa exclusive exclusivedir ve o oyunların genel amacı çok iddialı olup pc, xbox, nintendo vs ne sahibi ise sırf o oyun için o konsolu aldırmaya teşvik etmesi için yapılır ki genel anlamda da işe yarar sen beğenirsin beğenmezsin o sana kalmış bir şey ama eşek gibi emek verilen oyunlara tırt demek de sana düşmez emeğe saygı duyulması nezakettir her şeyden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 exclusive için almadıysan ps4ü exclusive diye savunma abi ozaman. başından beri exclusive diye savunuyorsunuz. bak aile indirimi falan ok, güzel. ayrıca ps4ün gow una, lastofusına ,unchartedına dandik demiyorum. bana konsol aldırtmaz bunun gibi linear ve herkesin ister okusun, ister oynasın , ister izlesin aynı tecrübeyi tattığı oyunlar diyorum. ve hiç bir aaa oyun firması da bütün karından vazgeçerek tek bir platforma hem açık dünya, hem iyi hikaye, hem iyi grafik bir oyun yapmaz. çünkü bu adamların öncelikle amacı kar elde etmek. anca 10-15 saatlik tek sefer oynanabilicek oyunlara yeter exclusive oyunun bütçesi. o da benim için fark yaratıcı bir kriter değil diyorum. onun yerine en iyi performans ve görüntü ile aaa oyunları oynamak benim önceliğim diyorum. onun için '' saksı'' dediğiniz makine sizin kafanızdaki paradigmaların aksine hiç de saksı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 _Rave said: paşa paşa açtırdım mı sana topiği laurelin? açtırdım =) azcık bile olsa hak vermişsin demek ki. o da bir şey teşekkürler. postların içindeki iğneleyici üslup da topik hareketlensin, argümanı olan söylesin diye. abi bence xbox daha iyi desem, iki tane mesaj atılmazdı şu topiğe cevap olarak. gerçi gene atılan mesajların içeriği exclusive oyun dışında yok ama neyse. jedi bana 400 oyununun içindeki exclusiveleri söylesin de yüzdeye oranlıyım onun için. attention whore detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 e seni çekmiş topiğe ? her kalkana oturup sonra mızmızlanmak sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2018 xbox cok kotu cunku icinde microsoft var arkadaslar rave de aggro tavanina ulasmis, yorungeye ucar birazdan hakaretten (y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2018 floridada madden turnuvasını taramışlar, xboxa yasak istermiş trump şimdi topkek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar