axedice Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Redeagle said: "Fallout 4 sadece x-box'a geliyo" deseler o şirketi yakarlar herhalde sdf. Kimsenin umrunda olmaz, fallout tes gibi bethesda ipsi değil. Gerçekten umursayan insanlar fallout3 çıktığında umudu kesmişti zaten, new chicago gelmediği sürece pcye çıkmasına gerek yok.
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 alet bağlı olduğu televizyonda izlenen herşeyi, dizi olsun film olsun, microsofta raporlayacakmış, belli reklamları dizileri vb izlerseniz ödül verecekmiş. bide bu: The new Kinect sensor can follow eye movements, track your reaction to shows using heart-rate monitors and see you in the dark.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 axedice said: Kimsenin umrunda olmaz, fallout tes gibi bethesda ipsi değil. Gerçekten umursayan insanlar fallout3 çıktığında umudu kesmişti zaten, new chicago gelmediği sürece pcye çıkmasına gerek yok. obsidian fo4 spin-off xbox exclusive olunca gözyaşlarınla baraj gölü dolar, tsundere'liğin alemi yok. :p
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ingiltere'de ön sipariş rekoru kırmış XO. bu ingilizler abileri ne derse onu yapıyorlar.. asdf
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 ingilizler avrupanın casualları oldukları için normal. 7. jenerasyonda da ingiltere dışında sonynin gerisindeydi ms avrupada
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Sam said: axedice said: Kimsenin umrunda olmaz, fallout tes gibi bethesda ipsi değil. Gerçekten umursayan insanlar fallout3 çıktığında umudu kesmişti zaten, new chicago gelmediği sürece pcye çıkmasına gerek yok. obsidian fo4 spin-off xbox exclusive olunca gözyaşlarınla baraj gölü dolar, tsundere'liğin alemi yok. :p o zaman wasteland 2, project eternity oynuyor olmayacağımızı varsaymak ahaha. PC'de daha iyi yapamayacğaımız bişey olsa neyse, davut kafes oyunu falan. onun dışında kasımpaşa sdfds
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 iki oyunu iki yıl çevirip çevirip oynarsın artık ehueh
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 "project eternity oynamak" oyunmuydu ya o? visual novel gibi duruyordu en son
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 visual novelı sen daha iyi bilirsin viktor, sizin aletlere exclusive yapıyorlar hani
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 http://www.konsolussu.com/2013/05/microsoft-xbox-one-lansmani-degerlendirmesi/
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Sam said: iki oyunu iki yıl çevirip çevirip oynarsın artık ehueh o iki oyunla yapacağım şeyleri yazarsam banlanırım, o kadar ayıp.
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 visual novelların 95%i falan pc ye çıkıyor ohahaha
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 anca onu yapmaya yetecek kodçuların pilav masrafını karşılamak için çıkardığı oyunlar çok PC'de. hiçbir şey ifade etmiyor yazdığın. walking dead desen neyse. ama denemez herkes oynamıştır sdfsdf. öte yandan ben evime playstation soktuysam sebebi belli. delikanlı gibi söyleyin işte güzel şeyler onlar bak exclusive yaptık diyin. ama yok. onlar visual novel, 80% cutscene olan klasikleriniz değil, ahahaha.
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 hahah düşünemedi.jpg ile kendimi alıntılayabilirim. çok yordu forum beni. tartışmıyorum daha bugün. mola.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Telefondan bakıyor olmasam düşünemedi.jpg ben koyacaktım yukarıdaki mesajın için, üç kere okudum gene anlam çıkaramadım. :p
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 o mesajı yazarken ne içtiysen aynısından istiyorum
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/86114_700b.jpg
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 şükrünün mesajını kastetmiştim. öbürünü anlamak işinize gelmez. anlarsanız da biyoşoka girersiniz zaten, boşverin ahaha.
knox Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 arcane said: anca onu yapmaya yetecek kodçuların pilav masrafını karşılamak için çıkardığı oyunlar çok PC'de. hiçbir şey ifade etmiyor yazdığın. walking dead desen neyse. ama denemez herkes oynamıştır sdfsdf. öte yandan ben evime playstation soktuysam sebebi belli. delikanlı gibi söyleyin işte güzel şeyler onlar bak exclusive yaptık diyin. ama yok. onlar visual novel, 80% cutscene olan klasikleriniz değil, ahahaha.
Öne çıkan mesajlar