-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 yeni bir sistem topladım, önümüzdeki hafta almayı planlıyorum. haliyle bu kasayı satmaya çalışıyorum. özellikler: İşlemci: Intel Core 2 Quad @ 2.50 GHz (4 CPU) Ekran Kartı: GeForce GTX 460 RAM: 4 GB DDR3 PSU: 600 Watt DirectX Sürümü: DirectX 11 Anakart: Asus P5KC 2008'in ortalarına doğru toplamıştım bilgisayarı, bu sene haziran ayında ekran kartı, ram'ler (ddr 3 oldular, 4gb'a dokunmadım), power supply, kasa fanı, ses kartı (onboard realtek'i çıkartıp creative taktırdım) değiştirdim. bios update'i yapıldı. tüm bu işlemlere, yani yaz başında yaptığım işlemlerin tamamına 600 TL harcadım. işlemci ve anakart'a 2008'den beri dokunmadım yani. şu an için tek derdim bu masrafın çıkarılması. bu yüzden bilgisayarın fiyatı, 600 TL pazarlık düşünmüyorum. anakart ve işlemci için bir kuruş almıyorum sonuçta. şu ana kadar hiçbir oyunda sıkıntı çekmedim, son dönem iyi grafikli oyunlardan crysis 2, battlefield 3, deus ex, bioshock, assassin's creed vb. oyunları en yüksek ayarlarda oynayabildim (şaka, battlefield 3'ü high'da oynuyorum ultra olmuyor) ilgilenirseniz ö.m atabilirsiniz, dediğim gibi pazarlık yapmayı pek düşünmüyorum. fiyat troll'e açıktır, ritüel oldu artık pazar alanında bu senelerdir. (kasanın resimlerini de atabilirim, iç - dış farketmez ehe) iyi alışverişler diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Battlefield 3 oynayabilmek için pc satışı. Alın su gencin bilgisayarını da BF3 oynasın yigitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ben pm attım bakem, yeni bilgisayara para kalmadı idare eder şimdilik ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ekran kartlarını kıyaslama gibi bir site varmı? performanslarını ölcücem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 xunn said: Battlefield 3 oynayabilmek için pc satışı. Alın su gencin bilgisayarını da BF3 oynasın yigitler. yok be olm oynanıyor, ama ultra'da yeni oyunlar oynanmayabiliyor artık. ekran kartıydı, işlemciydi derken yeni bilgisayar alayım dedim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Alın çabuk. Çok ucuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 bu cumartesi yeni kasam geliyo awww yeaaaa yetis bana deno ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 eski ama yine de kasa ucuz. güncel oyunları ful grafikle oynamak (hatta her güncel oyun da kasmaz) gibi takıntılarınız yoksa alınır. fire sale fiyat. not: bu tayfanın yancısı değilim buradaki tek objektif yorum sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 HDD yok ama listede ve Tayland'daki selden sonra HDD fiyatları uçtu, ayrıca PSU nasıl bişi onu da biraz detaylandırırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 "Tatar Ramazan" said: HDD yok ama listede ve Tayland'daki selden sonra HDD fiyatları uçtu, ayrıca PSU nasıl bişi onu da biraz detaylandırırsan. 500 GB HDD var, sabah yazmayı unuttuğumu farkettim, güncelleyemedim. valla psu'yu haziran ayında değiştirdim, 500 watt'lık vardı yeni ekran kartına yetmedi. 600 watt'lık, akasa marka bir psu taktırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Do WANT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 beklediğimden çok daha fazla almak isteyen çıktı eheh. alıcı olmak isteyen birkaç kişiye resimleri attım ama buraya da koyayım, koymadı demezsiniz; resimler gene saçma sapan çıkmaz umarım. edit: beklediğim gibi saçma sapan çıkmış. farklı kaydet yapıp bakabilirsiniz ama. nedanko, Y U NO FIX PATICIK ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 bilgisayarı kapatsaydın bari sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 üff manyak ucuz fiyatı cidden. Donanıma koysan 1 gün içinde satılır direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 bencede... super sistem.. fatura kesebiliyor olsan sirkete aldirirdim direk.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 yanimda olsan kulaklarini yalardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ay om aticaktim onu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 satılmıştır. alan arkadaşa hayırlı olsun diyelim tekrardan. hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 GTX 460 ATI HD serisinin nesine denk geliyor asagi yukari ? Ayni ekran karti haric ayni ozelliklerde makinam var, diskini bosaltabilirsem saticam ben de yakinlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 en sondan bi onceki seri galiba. 5000lerin ortalari filan heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 -Deno- said: satılmıştır. alan arkadaşa hayırlı olsun diyelim tekrardan. hayırlı olsun ha bu arada özel mesajdan da söyledim de buraya da yazayım içimde kalmasın, pc bana rezerveydi sözde lol http://www.youtube.com/watch?v=4T2GmGSNvaM&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 di said: GTX 460 ATI HD serisinin nesine denk geliyor asagi yukari ? Ayni ekran karti haric ayni ozelliklerde makinam var, diskini bosaltabilirsem saticam ben de yakinlarda. Nvidia gtx serisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 olorin84 said: di said: GTX 460 ATI HD serisinin nesine denk geliyor asagi yukari ? Ayni ekran karti haric ayni ozelliklerde makinam var, diskini bosaltabilirsem saticam ben de yakinlarda. Nvidia gtx serisi :) Hea ? Ya sen beni ya ben seni anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Şöyle başlıkların hep sonuna yetişebilmek... Ama sanırım hep arkadaşlara falan satılıyor istesekte alamazmışız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar