Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternet artık güvenli!!!!!

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Big Brother dendi mi?

Birde girebilmek marifet degil girdin diyelim 3 gün sonra hop neler yapmışsın sen bu aralar denme ihtimali hoş degil.

Neyse bir iki hafta beklenir bununda haberi çıkmazsa aynen hayata devam edilir. Bende default halindeyim ama bakalım nolacak zaman göstericek.
Sosyal ağlarda paylaş

22 kasım saat 00.00.00'dan önce açtığınız modemi hiç kapamaz veya resetlemezseniz paketlerden etkilenmiyormuşsunuz!

geri kalanların şu an her hareketi hükümet tarafından izleniyor! ben de bu mesajı fark edilmemek için bir internet kafeden yazıyorum. gerçi bu millete müstehak, aziz nesin boşuna dememiş tek bildiğim, hiç bir şey bilmediğimdir diye!!
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko o degil ya indirme aynen devam yasaklı sitelere yani kısaca prona dns ile gırıyoduk sımdı gıremıyoruz girsek bile adamlar hop nereye giriyon bakiim sen diyebilir diye çekiniyoruz takip edilme o yani. Eger eztv falan takılacaksan mesela girebiliyosun indiriyosun sonuçta illegal bir olay yok diye biliyorum.

Benim bildigim türk milleti olarak degil standart aile paketiyle yakalanmadan prona giricek yöntemi buluruz çok geçmeden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Güvenli internet yönetmeliğini okudum şimdi. Kullanıcı istemedikçe güvenli internet paketlerine geçiş olmayacak, pkatler arası değişim web arayüzünden yapılabilecek ve internet siteleri hakkında bu güvenli, bu değil diye başvurularda bulunabileceğiz. DNS ya da VPN hakkında bir madde yok ama.
Sosyal ağlarda paylaş

"Vatan Gazetesi" said:

Filtre AB'yi süzemedi!

Avrupa Adalet Divanı'ndan filtre uygulaması ile ilgili flaş karar!

Avrupa Adalet Divanı, bir internet servis sağlayıcısına fikri mülkiyet haklarını korumak amacıyla filtre sistemi oluşturma ve elektronik haberleşmeyi engelleme talimatı vermenin, AB hukukuna aykırı olduğuna hükmetti.

Merkezi Lüksemburg'da bulunan AB mahkemesinden yapılan açıklamada, filtre uygulamasının Avrupa vatandaşlarının temel haklarına zarar verdiği kararına varıldığı belirtilirken, bu karar internete genel filtre uygulanmasından yana olanlar için ciddi bir darbe olarak nitelendirildi.

Mahkeme, bu kararını, Belçika Besteciler Derneği (Sabam) ile internet servis sağlayıcısı Scarlet Extended arasındaki anlaşmazlık üzerine verdi.

Sabam'ın, 2004'te Scarlet şirketi abonesi internet kullanıcılarının, repertuvarındaki eserleri, izinsiz ve telif haklarını ödemeden internet üzerinden indirdikleri gerekçesiyle açtığı davada, bir Belçika mahkemesi Scarlet şirketine Sabam'ın repertuvarındaki müzik eserlerinin müşterileri tarafından elektronik dosya olarak gönderilmesi veya alınmasını imkansız kılarak telif haklarına zarar verilmesinin sonlandırılmasını istedi.

Bunun ardından Scarlet'in kararı temyize götürmesi üzerine, Brüksel temyiz mahkemesi, Adalet Divanı'ndan Avrupa Birliği hukukunun, üye devletlerin hakimlerinin, bir internet servis sağlayıcısına, illegal dosyaların indirilmesini tespit etmek amacıyla, genel biçimde tedbir olarak ve zaman içinde sınırsız bir elektronik iletişim filtre sistemi uygulamasına izin verip vermediğini bildirmesini istedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...