Liebe Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Chemical said: Liebe said: ablam 15 ben 13 yaşındayken öldüresiye dövmüştüm ablamı sigara içerken yakaladım diye.komşular zor almıştı elimden hakikaten.4 senedir falanda bende içiyorum.hiç bir şeye asla yapmam demek istemiyorum bu yüzden ,ama bir kere deneyipte bir daha asla dediğim bir şey var o da weed.yok abi böyle kafa benden uzak olsun biz alkolü bile muhabbet edip keyif almak için içiyoruz kafa olup yıkılıp triplere girmek için değil.benden ırak olsun.. otu bu kadar yanlış anlamış birini görmedim ahahaha otun felsefeside mi varmış?anlatda öğrenelim sensei.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 eheh senko said: seks. aquila said: seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Heroin vurmam. Cin içmem. Bamya yemem,Allahın gücüne gitmesin. Arkadaşımın çıktığı kıza yan gözle bakmam ve çıkmam işim olmaz,bunları yapanıda sevmem. Rajonu bozmam,bozanı döverim. Ülkemin insanı için savaşmam,toprağı için savaşırım.(Judgemental problem) Aldatmam,işim olmaz.Fantezim çoktur ama 80li old school ruhu ölmedi. İnsanların olduğu yolda hız yapmam.Tek olduğum yolda yaparım. Ölmüşün arkasından konuşmam. Din değiştirmem. Vurmayacaksam emanet taşımam. Hırsızlık yapmam. gibi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 sorun bu zaten, ne felsefesi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ot içtim diyenlerinizde tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Liebe said: Chemical said: Liebe said: ablam 15 ben 13 yaşındayken öldüresiye dövmüştüm ablamı sigara içerken yakaladım diye.komşular zor almıştı elimden hakikaten.4 senedir falanda bende içiyorum.hiç bir şeye asla yapmam demek istemiyorum bu yüzden ,ama bir kere deneyipte bir daha asla dediğim bir şey var o da weed.yok abi böyle kafa benden uzak olsun biz alkolü bile muhabbet edip keyif almak için içiyoruz kafa olup yıkılıp triplere girmek için değil.benden ırak olsun.. otu bu kadar yanlış anlamış birini görmedim ahahaha otun felsefeside mi varmış?anlatda öğrenelim sensei.. seninki doğal lcd kafası olmuş. alkolün kafası ottan daha tehlikeli bilgin olsun da. yavaş yavaş araştırır öğrenirsin zaten. bi de kemikıl reyise gülmüş. tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Oce4n said: alkol, uyuşturucu, adam öldürmek, ekstriiğm spor. yaşamasaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 çok şey var ya ama ensest ve homoseksüel ilişki yaşamam asla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 LucifeL said: çok şey var ya ama ensest ve homoseksüel ilişki yaşamam asla... hmmm ya bu olursa? lol 120 kiloluk Chris bir kaza geçirdi ve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 aman allah korusun ya.önce kendimi sonra chris'i vururum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 kendi ya da masum olduğunu düşündüğüm birisinin canını korumak dışında kimseyi öldürmem gibi geliyor. çıkar için değil ama sevmediğim birisine zarar vermek için hırsızlık yapabilirim. alkol ve sigaranın dibine vurdum, uyuşturucuya prensip olarak karşı değilim. seksi severim ama herhalde onla ilgili bir kabahat ya da suça karışmam. yapmadığım ve muhtemelen yapmayacağım bir sürü şey vardır; ama genel olarak sınırlar biraz gevşek. kolay kolay asla diyemiyorum bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Cheese. Asla yapmam, delikanlı adam yapmaz zaten. tek istisna Boxer, o da cheesin' with style çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 seks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 40 yaşın üstüyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 onu 50 yap bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ASKERLİK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Red said: onu 50 yap bence :) yok 40 yeterli. doğduğum yılda ergenliğe girmemiş olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Hapse düşmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 montla sıçmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 şimdi 5 sene sonra gelip bu topiğe bakıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 |Joker| said: Asla sigara içen biriyle evlenmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 senko said: ASKERLİK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 ibadet etmem OOOOOOWWWWWWWWWW YEAAAHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 mutfaktan cikmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 senko said: ASKERLİK! Kaçıcam ben. Gel seni de götüreyim Tokyo'ya, Mecha'ların içine oturur Gundam savaşı yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar