Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Galatasaray 20.11.2011 @ 19:00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

tam bunu yaziyordum bekledgm gibi mokoko önce davranms :D

o olayda kişisel bir mesele vardi diye hatirliyorum..(bundan emin diilm ama öyle yazılmsti hep sonrasinda,aralarndaki bişeydi fln filan die) hani maç öncesi yada sonrasi rakip taraftari döverek öldurmekle..

ayni tribünü paylastgn adamla kavga etmek,yada bu olaydaki gibi öldurmek bir diil..

şimdi gs'linin biri gelip siz insan öldurmeyi de savunuyorsunz der die de korkmuo diilm
Sosyal ağlarda paylaş

Aquila +1...İyice saçmaladınız kusura bakmayın..Gs taraftarı neymişmiş...Çünkü o adamların öldürülmesi, tamamen Galatasaraylı olduklarından, yoksa insan bile olamadaklarından değil yani. Sorun takımda diyoruz yani..Aynı herifler Beşiktaşlı Fenerli olsalar mükemmel olacaklardı....
Hayır çünkü getirdiğiniz alaka bu...Burada olay adamların GS'li olup olmaması mı, yoksa insanlıktan nasibini alamamış olmaları mı....
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Aquila +1...İyice saçmaladınız kusura bakmayın..Gs taraftarı neymişmiş...Çünkü o adamların öldürülmesi, tamamen Galatasaraylı olduklarından, yoksa insan bile olamadaklarından değil yani. Sorun takımda diyoruz yani..Aynı herifler Beşiktaşlı Fenerli olsalar mükemmel olacaklardı....
Hayır çünkü getirdiğiniz alaka bu...Burada olay adamların GS'li olup olmaması mı, yoksa insanlıktan nasibini alamamış olmaları mı....

burda 2 sayfa önce insanlar sadece Çarşi üyesi olduğu sadece kapalıda maç izlediği için "leş insan" damgasi yiyor.. 2 sayfa sonra sen bunu savunursan nasl bir cevap almayi bekliosn ??
Sosyal ağlarda paylaş

Şu forumda herhangi bir kişiye ben leş dendiğini görmedim. Görünce zaten modlar gerekeni yapıyor. Çarşı'ya, Ultraslan'a veya herhangi taraftar grubuna leş denmesi benim hiç gocuma gitmez, çünkü ben Ultraslanlı o bu değil, Galatasaray'lıyım.
2-3 dengesizin yaptığını niye üstüme alayım kardeşim onlar da Galatasaray'lıysa..Ben burada adamı takımına bakarak mı yargılayacağım...Yani siz cinayet işlemeyi bir takım taraftarı olmaya mı bağlıyorsunuz...Elbette değil..Farzet ki çarşı leş grup dedim, çapulculardan kurulu dedim. Beşiktaş taraftarına laf mı etmiş oldum, Çarşı dediğin nedir yahu kaç kişi 5 bin mi 10 bin mi, milyonlarca taraftarın içinde...Bu kadar büyütmeyin bu işsiz güçsüz adamları...O tribün kültürü olmasa sokakta dönüp suratına bakmayacağınız 2-3 adamı da kendiniz gibi savunmayın...
Galatasaray taraftarı böyledir, alın cinayetler, Beşiktaş taraftarı böyledir, işte leş Çarşı...Ne kadar mantıklı geliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...