Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 10 yıl oldu ama unutmadık diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 evet hadi hangi taraftarın ölümü daha feci onu tartışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 pardon biri gs'mı dedi? Taraftar mı? ohh yea! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Llama said: ne yazıyor o formada Leeds forması, 10 sene oldu ama hala sizi unutmadık diyorlar. Burdaki Gs maçından önce öldürülen 2 taraftarlarına atfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 http://www.gsmport.net/gp/images/haberler/futbol/2004-2005/inonu_cinayet.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 tam bunu yaziyordum bekledgm gibi mokoko önce davranms :D o olayda kişisel bir mesele vardi diye hatirliyorum..(bundan emin diilm ama öyle yazılmsti hep sonrasinda,aralarndaki bişeydi fln filan die) hani maç öncesi yada sonrasi rakip taraftari döverek öldurmekle.. ayni tribünü paylastgn adamla kavga etmek,yada bu olaydaki gibi öldurmek bir diil.. şimdi gs'linin biri gelip siz insan öldurmeyi de savunuyorsunz der die de korkmuo diilm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Malesef ki o da galatasaray'lıydı http://haber.mynet.com/amacim-oldurmek-degildi-133852-yasam/ adamlar katil olmak için taraftar olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 hyr hepimiz ztn katiliz sadece gsliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Bilmiyorumda dünyayı doğramışsınız doymamışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ne leş bir takımmış arkadaş bu gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 kendimize oldboys diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=mCC_GsgoASs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 iyice aptala bagladiniz artik, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Beşiktaşın avrupa ligi maçı bugün değilmiydi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 sorma sorma bende öyle saniodm haftaya persembeyms :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 3 gün sonra derbiye çıkacak yine perişen olacak diye üzülüyordum bjk ye ama meğer trabzondan daha şanslıymış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Aquila +1...İyice saçmaladınız kusura bakmayın..Gs taraftarı neymişmiş...Çünkü o adamların öldürülmesi, tamamen Galatasaraylı olduklarından, yoksa insan bile olamadaklarından değil yani. Sorun takımda diyoruz yani..Aynı herifler Beşiktaşlı Fenerli olsalar mükemmel olacaklardı.... Hayır çünkü getirdiğiniz alaka bu...Burada olay adamların GS'li olup olmaması mı, yoksa insanlıktan nasibini alamamış olmaları mı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Sotto said: Aquila +1...İyice saçmaladınız kusura bakmayın..Gs taraftarı neymişmiş...Çünkü o adamların öldürülmesi, tamamen Galatasaraylı olduklarından, yoksa insan bile olamadaklarından değil yani. Sorun takımda diyoruz yani..Aynı herifler Beşiktaşlı Fenerli olsalar mükemmel olacaklardı.... Hayır çünkü getirdiğiniz alaka bu...Burada olay adamların GS'li olup olmaması mı, yoksa insanlıktan nasibini alamamış olmaları mı.... burda 2 sayfa önce insanlar sadece Çarşi üyesi olduğu sadece kapalıda maç izlediği için "leş insan" damgasi yiyor.. 2 sayfa sonra sen bunu savunursan nasl bir cevap almayi bekliosn ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 en büyük fenerli anıtkabirde en büyük cimbomlu imralıda demeye az kaldı ztn sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 bjkye laf at fenere laf at, karşılık alınca hemen magdur edebiyatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Şu forumda herhangi bir kişiye ben leş dendiğini görmedim. Görünce zaten modlar gerekeni yapıyor. Çarşı'ya, Ultraslan'a veya herhangi taraftar grubuna leş denmesi benim hiç gocuma gitmez, çünkü ben Ultraslanlı o bu değil, Galatasaray'lıyım. 2-3 dengesizin yaptığını niye üstüme alayım kardeşim onlar da Galatasaray'lıysa..Ben burada adamı takımına bakarak mı yargılayacağım...Yani siz cinayet işlemeyi bir takım taraftarı olmaya mı bağlıyorsunuz...Elbette değil..Farzet ki çarşı leş grup dedim, çapulculardan kurulu dedim. Beşiktaş taraftarına laf mı etmiş oldum, Çarşı dediğin nedir yahu kaç kişi 5 bin mi 10 bin mi, milyonlarca taraftarın içinde...Bu kadar büyütmeyin bu işsiz güçsüz adamları...O tribün kültürü olmasa sokakta dönüp suratına bakmayacağınız 2-3 adamı da kendiniz gibi savunmayın... Galatasaray taraftarı böyledir, alın cinayetler, Beşiktaş taraftarı böyledir, işte leş Çarşı...Ne kadar mantıklı geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 iyice saçlamamışsınız ya kitlensin şu topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 sığdıramamışlar yazıyı asfdasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2011 Hala mı ağlıyor lan bjkliler sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar