mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 oyuncu istediği gibi oyunu soğutabilir. gayet profesyonelce bi hareket. abartırsada hakem çıkar sarı kartı gösterir. en azından göstermesi gerekir. hakem ztn faul veriosa bu pozisyonlara dicek bişi yok. eboue kafasına çakmak atılmasını yada küfür edilmesini falan haketmedi saçma sapan konuşmayın. ek1:ha bide duyan sanki sadece hakedince(!) kafasına çakmak atıyosunuz yada küfür ediosunuz sanar. bırakın bu tribun saçmalıklarını. ek2: hem adam gereksiz yatıyodu haketti(!) diyosunuz hemde adamın kafasına kıçına başına çakmak atıp dahada fazla yatması için ortam hazırlıosunuz. adamın amacı yatmaksa sen adama neden veriyosun kafasına çakmak atarak. adam orda kafasına çakmak geldikten sora yerden kalkmasa 10 dakka kimse bişi diyemez. en az 3 4 maç kapatılmalı inönü dişi kartallar izlesin çocuklarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 şu olay es geçiliyor yalnız, eboue ve engin kapalının önünde resmen bu olaylar olsun diye çabalıyor. Eboue sürekli kendini yere attı orada, taraftara oynadı. İlk olaylardan sonra Simao, Ernst falan yapma gitme oralara fazla durma dedi bu gitti inatla, son pozisyonda başkası taç atacakken gitti elinden aldı sırtını kapalıya verdi zaman harcadı falan, taraftarda mal olduğu için hemen atladılar, bir ton şey yağdı. Taraftarın yaptığı bambaşka birşey, Lan görüntü alınıyor ceza yiyeceksin. Polis gelecek alacak evinden seni nebze beynin yok mu senin ? Onu geçtik kulübün ceza yiyecek e gerizekalı, GS tam anadolu takımı gibi her pozisyon zaman harcadı, BJK ne zaman ısınsa yerlere bıraktılar kendilerini ne bilim musleranın 11-12 saniye oyunu başlatmadığı an var taraftar bayağı yuhlayınca falan zoraki başladı. Hakem zaten birçoğunu görmezden geldi bunların ve maçı katletti. Ha ama ne olursa olsun, adam gibi durmak taraftarın görevi oradai yaptıkları hayvanlık başka birşey değil. eski açıkta mesela bir tanesi attı sahaya sigara tabakası mı ne, direk diğer taraftarlar tartakladı bunu, sahaya atanlar olunca madde vs. direk ıslıkladık falan da onları... Dediğim gibi durduk yerde olmadı bu olaylar, özellikle kapalı önünde şov yaptı GS'liler ki olayların sebebi bu resmen, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 yalnız cidden fenerbahçe bile 2-2 iken bu kadar yatmadı skorun üstüne, yersek yiyelim, kazanmadıktan sonra önemi yok stili baskı kurmuşlardı beşiktaş kalesine ki atıyorlardı. Beşiktaş'ın şansa atak sona ermişti. Şu GS, 2. yarı sadece 0-0'a yattı, anadolu takımı işte tam bşka birşey değil. Antep maçında bile daha çok atak vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 beşiktaş maçlarından sonraki şu fener galatasaray dostluğu geleceğe umutla bakmamı sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 abi kazanamadınız diye galatasraya anadolu takımı demek muthiş gerçekten iyi ki eboue bi geciktirdi soguttu oyunu.sanırsın 90 dakka boyunca maçın ilk sanyiesinden itibaren 0-0 a yatıldı zaman geçirildi çirkeflikler yapıldı koca 90 dakka yetmedi de ebouenin vakit geçirdiği 45 saniyeye mi muhtaç kaldınız ne kaadar acı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 zorla trolletceksiniz şimdi bana kendinizi. bi başliycam rieranın daha önce oynadığı takımları saymaya :) almedia ne rövaşata attı ya öyle o boyla yapılacak hareket değil daha önce crouch ve flonun yaptığını görmüştüm. 3.biri hatırlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 crouchta bize koymuştu onu mu diyorsun sdfs ztn hayatımda attıgım en güzel gol diyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Ren said: oynadığınız maçta karşı takım her baskı kurduğunda yere yatıp zaman harcamaya çabalıyorsanız "büyüksünüz". bence buna önce sizin karşı çıkmanız gerek. hala çarşının yaptığını savunuyoruz diyen var.peki onlarca sayfa oldu eboue ayıp etti diyen kaç galatasaraylı var? ama bütün beşiktaşlılar beşiktaş taraftarının yaptığı rezillik diyor. bakın ayıp değil rezillik bile diyorum. insanlar da eboue yatınca hemen çakmak atıldı sanıyorlar. necip oyuna girince galatasarayın 2-3 dakika bocaladığı bir dönem var, baktı takım bocaladı orada da attı kendini. ben ondan önce de yere attığını hatırlıyorum.(simao ve pekdemekin baskısı mesela) her düşüşünde de istisnasız faul aldı. mesele faul alıp almaması da değil. insanlar oraya derbi izlemeye geliyor, deplasmandasın ve deplasmana gittiğin takım baskı kurmaya başladığında oyunu soğutuyorsun. ve bunu abartarak yapıyorsun. lütfen karşı taraf haksız olduğunda kendi haksızlıklarınızı görmezlikten gelmeyin. anlatmaya çalıştığım buydu benim. umarım bu sefer daha açık anlaşılabilmişimdir. Eboue'ye laf edip de beşiktaşlı oyuncuların yaptığı barcelona çirkefliğini, her fırsatta kendilerini yere atmalarını görmezden gelmek ikiyüzlülük yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Eboue İnönü'yü akm ile karıştırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 abi iyi misiniz? zaman gecirdi diye bunu haketti ne demek? evet hos olmayan bir davranis da baski yerken o baskiyi kirmak icin firsat yakaladiginda soluklanmak ve rakibi sogutmak icin bunu yapmayan yok. hani haketti eboue derken adam tribune el kol yapti falan sandim. carsi cidden baska bir kafa. bayanlar geliyor diye de sanki cezaya tesvik oldu bu is ha. soyle okkali 3-4 mac verilsin de belki kafalar dank eder. http://s1.directupload.net/images/111121/msk8uvjl.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Pılyıff var abıcım. Orada yatarsınız daha bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 abi maçtaydım maçta, eboue bir iki kez yapmadı bunu. Maç boyunca orada taraftarı kışkırttı anlamıyorsunuz. Ben uzak köşeden adama gıcık oldum, yanımda olsa tokatlardım. Maç boyunca ypatıklarından sonra herkesi kışkırttı. Boateng gibi bir adamımız olsaydı sakatlardı Eboue'i sinirden. Ayrıca evet, ikinci yarı komple oyunu soğuttu GS, maçtan sonra Fatih Terim'in dediği "kazanamıyorsan beraberlikte iyidir" lafı bunu gösteriyor işte, Kazanamayacaklardı, yattılar 0-0'a, Ha biz çok mu iyiydik? Hayır değildik. Tamam çok pozisyona girdik ama yarısından fazlasında belliydi hiçbirşey olmayacağı ki cılız şutlar, boşa koşular bunu gayet güzel anlatıyor. Quaresma desen cidden takıma zarar bunu iyice gördüm. Yine bir asist falan yapar, ya da gol atar diye çok korktum var ya. Simao o kadar kötü oynadı deniliyor da topsuz alanda Simao'nun çabalamasını örnek almalı millet, 28 yaşındaki Quaresma, 32 yaşındaki Simao'nun yarısı kadar çabalamıyor. Ha Simao'da çok hata yaptı, gününde değildi çok kötüydü. Ama en azından çabaladı. Hücum hattımız dün çok kötüydü. GS'de iyi kapandı işte yaramadılar. Kapanan takımları yaramadıktan sonra bir halt olmaz bu Beşiktaş'tan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 ha ayrıca yanlış anlayanlar var yine, ben taraftarın yaptığı doğruydu demiyorum. Ha yapmalı mıydı? İsterse dönüp anana küfresin yapmayacaksın o hareketi. Şerefsizliktir bu yapılanlar, sahaya atılanlar falan, başka birşey değil. Lakin çıkıpta "Eboue melek, taraftar azmaya hazırdı azdılar. ÇARŞI QQ" gibi şeyler demeyin, komik olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=4pFwTtK4Z7w resmi televizyonda da sağlam bi ırkçılık yapılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 HAHAHAHAHAHAAH adam nat geo demiş ya yuh.dava açsınlar o salağada görsün eli donunda gezen adam benimsemiş klubun meloya ahlaksız demeside enteresanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 şunu bi daha koyayım http://img202.imagevenue.com/loc131/th_63917_carsi_122_131lo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 klubun televizyonunda adam cıkıp nat geo demiş istediğin kadar pankart koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 her kanala bi gökmen gerek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 valla gökmenler bile böyle bariz kinci ırkçı pis hareketler yapmıyorlar selcuk yula bile demezdi şunu yani fb-gs derbisi olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Irkçılığa gel. edit: video konmus onceki sayfada. rezilsiniz rezil. bjk durusu olsa gerek simdi bunu da savunun gelip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 yuh abi resmen naziymiş bjkliler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 malesefki böyle mal yorumcular yüzündende bütün kulüp güme gidebiliyor =) Gereken yapılır mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 buyrun tepkinizi gösterin https://twitter.com/#!/burhanakdag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 gs forumuna koyalım bi.adamı hayata küstürsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2011 Besiktas Eboue`den ozur dileyip bu adama yol verene kadar gozumde irkci bir takimdir. Pankartla falan olmaz is. Senin resmi yayin organinda irkciligin dibi yapiliyor, taraftarsan koy buna tepkini gereken yapilana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar