Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Beşiktaş - Galatasaray 20.11.2011 @ 19:00

Robert_Poche

Öne çıkan mesajlar

neyini savunuyor ki bjkliler bunun ? yok melo tahrik etmiş vs vs. taraftar çok masum sanki, hepsi elleri yanda çekirdek çitleyerek izliyorlardı da, melo hareket yapınca bozuldu herşey sanki. van için soyunup fln şov yapacaklarına önce kişilik problemlerini düzeltsin çarşı
Sosyal ağlarda paylaş

Leş dediğin çarşının içinde İTÜ'lü Boğaziçili ögrenciler var.. gayet okumus biliçli insanlar var.. doktorlar avukatlar iş adamlari var..

yukarda yazdgm 1 tane su atana 1000 kisi sövuyor nabiosn diye..

ama işte sizin beyinlerinz hastalıklı yapcak bişey yok..

söyledgn hepsi leş lafini da kişisel hakaret olarak algılıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Catzee said:

üniversite bitiren tonla eşek var, yapacak bişi yok :)

bizm burda,tanimadiği hayatinda 2 kelime muhabbet etmediği belki yan yana gelse muhabbet edemeyecegi insanlara ön yargiyla (sadece üstlerinde kendi destekledgnden farki renkte forma var diye) leş diyenlere eşşek diyorlar..

daha da konuscak bişey yok zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Tekrar ediyorum. Sizin tribünlerinde olay nasıl bilmiyorum muhtemelen aynıdır.

Bizim tribünlerden biri ne zaman bir şey atsa kızarlar bu yüzden çok kavga çıkar. Muhtemelen eboue yere düşünce su attılar adama kızdılar ama ardından ebuoe kenara gelince yalandan kafasını eğmeye başladı ve dikkat edin arkadaki 3 görevli sabit duruyordu. Sonra hakeme gidip tekrar geri gelince yağmaya başladı.

Taraftarın yaptığını savunmuyorum ama eboue de masum bir adam değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada ufak bir not Eboue ye isabet eden bir şey yok orada, su şişesi yanına düşüyor, düştüğünü görünce sanki kendisine gelmiş gibi kendini yerden yere vuruyor.

Atılması yanlıştır ama Eboue haysiyetsiz haraket ettikten sonra kafasına isabet eden her çakmakta içimin yağları eridi.

Asıl sorulması gereken soru şudur, Fatih Terim gibi Türkiyenin en iddialı açıklamalarını yapan yeri geldiğinde sınırı aşan, karşı tarafı ezmeye kalkan sivri bir adama niye bir şey atılmadı? Günün sonunda Fatih Terim bu ülkenin bir değeridir ve ne olursa olsun bütün sivriliğine rağmen içi dışı bir adam. Fatih Terimin kafasına tuğla atılsa Eboue kadar kıvranmazdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

abi takmışın su mevusuna yapma etme.su atılmadı sadece.

su bile beraber bin tane şey atıldı orda

ha tribünde atmayın falan diyenleride gösterdi kameralar.ama yinede hayvan gibi madde yağdı orda

abi ben mi yanls yazıyorum sen mi yanls okuyorsun

1-Atılan en ufak şeyi bile savunmuyorum.
2-Eboue ilk kenara geldgnde tek bişey atılmadi..(madem ırkçıyz o zman atardık)
ne zmanki zaman gecirmek icin kıvranmaya basladi su şişesi fln atıldı.. onda da gelmeyen basini tutunca taraftar cıldırdi..

P.S atılan en ufak şeyi bile savunmuyorum.. belki anlarsinz sonunda
Sosyal ağlarda paylaş

Sahaya yabancı madde atmanın savunulur yanı yok.
Top adamın ayağına gelince ıslıklarsın, başka şekilde dile getirirsin tepkini ama sahaya madde atmak cidden öküzlük.

Ha GS ilk taşı atacak taraftar topluluğu hiç değil

http://www.youtube.com/watch?v=4VCggEwmHZs

P.S: Luganonun şu triplerini gördüm bir daha adam haklı da olsa o mimikler amazing ya. Allahtan gitti şu adam türkiyeden.
Sosyal ağlarda paylaş

oynadığınız maçta karşı takım her baskı kurduğunda yere yatıp zaman harcamaya çabalıyorsanız "büyüksünüz". bence buna önce sizin karşı çıkmanız gerek.

hala çarşının yaptığını savunuyoruz diyen var.peki onlarca sayfa oldu eboue ayıp etti diyen kaç galatasaraylı var?

ama bütün beşiktaşlılar beşiktaş taraftarının yaptığı rezillik diyor. bakın ayıp değil rezillik bile diyorum.

insanlar da eboue yatınca hemen çakmak atıldı sanıyorlar. necip oyuna girince galatasarayın 2-3 dakika bocaladığı bir dönem var, baktı takım bocaladı orada da attı kendini. ben ondan önce de yere attığını hatırlıyorum.(simao ve pekdemekin baskısı mesela) her düşüşünde de istisnasız faul aldı. mesele faul alıp almaması da değil. insanlar oraya derbi izlemeye geliyor, deplasmandasın ve deplasmana gittiğin takım baskı kurmaya başladığında oyunu soğutuyorsun. ve bunu abartarak yapıyorsun.

lütfen karşı taraf haksız olduğunda kendi haksızlıklarınızı görmezlikten gelmeyin. anlatmaya çalıştığım buydu benim.

umarım bu sefer daha açık anlaşılabilmişimdir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...