Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dev Rövanş: Hırvatistan - Türkiye @ 21.05

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:
volkan 18'de yok bu arada. zaa.

hala volkanı savunanlar var. troll mü yoksa feneroldboys mu o ince farkı ayıramadım şimdi gdfgfdgfd.

bıraksın valla, inşallah da bırakır milli takımı o kafadaki topçular.

bunu yazabilecek son kişi sensin şu forumda, allah ıslah etsin diyorum sana artık.

Çirkef çirkef diye her hırslı, özverili oyuncumuza bok atmayı görev bellemişiniz, senin yaşın yetmez ama 96-2000'den günümüze ve hatta daha öncesinden tonlan çirkef-emek hırsızı adam sayılabilir Gs'de oynamış.

Kaldı ki eski/yeni Fb'li futbolcuları eleştirmek senin gibi forumda milletin üstüne oynayan, banlatmaya kasan etik yoksunu birinin edebileceği laflar değil, yetemezsin.

Volkan'ın yarısı edecek Türk kaleciniz olmuş mu son 30 senede bir bak bakalım, ama bi dakka Hayrettin vardı bak onu atlamayalım...

Kıskançlıktan kudurup, üstüne Milli takımlara 15 seneye yakın hizmet etmiş adamlara saldırın, düşmanca haince kin kusun, sonra da milli takımı bıraksınmış, oldu canım oldu... asıl aynı olayı 2. kez yapan TT Arenaya milli maç verilmesi bırakılsın, adam olanın insan olanın sahasına verilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

3-0 kazanırız, uzatmalarda 120+1 de gol yeriz 3-1 olur, 120+2 de atarız 4-1 tur atlarız.

Yıllardır sadece şu Fenerlilerin onları kıskandığımızı sanmalarına inanamıyorum ya, abi bu kadar mı komplekslisiniz, bi gidin son 20 senede Galatasaray sizi katlar başarı olarak, rekorlar olarak kalite olarak. Tek vasfınız kadıköyde yenilmemek bunla övünüyorsunuz 15 senedir. Sonra kıskanıyormuşuz, peh.
Sosyal ağlarda paylaş

güvenin bana, eğer bu maçı izlemezsem 4-0 kazanır playoffu geçeriz. en en kötü ihtimalle 3-0 yapar sonra uzatmada penaltıda falan geçeriz, millet kendinden geçer. Tarihi bir maç olur.

Ama böyle bir zaferi kaçırmak istemiyorum. O yüzden bu maçı izleyecem ve izlediğim için de gerçekleşmeyecek :/
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...