Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 http://www.chip.com.tr/konu/cok-kucuk-usb-bellek_30249.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Okul kütüphanesinde Chip'in bu ayki sayısını buldum. Çok komik dergiymiş. Nooblar tarafından, nooblar için yazılmış sanki. Kim alıyor bu dergileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 500 sayfa dergi 499 u reklam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 90larda ben alıyordum :). Dial-Up promosyonları vardı genelde o yüzden alırdım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 konunun amacini anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 cokkucukusbbellek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dddbb Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 boş boş gezinirken bu habere rasladım ve çok ilginç buldum böyle büyülendim resmen ama başkalarında aynı etkiyi yaratmıyo galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ne kadar küçülebilir ki, sonuçta usb gibi kocaman bi yere giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 bu kadar küçülebilir utku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Iggy said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ondan kucugu de var, o etrafindaki demir olmadan, sadece tellerin oldugu plastikimsi dava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Ben bu fotoğrafları nie göremiyo olabilirim ya ? Her eklenmiş resimde sayfa yükleniyor ibaresi alıyorum nedense , fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 GERGE said: Okul kütüphanesinde Chip'in bu ayki sayısını buldum. Çok komik dergiymiş. Nooblar tarafından, nooblar için yazılmış sanki. Kim alıyor bu dergileri? internet bu kadar yoğun içeriğe sahip değilken, biz daha ufakken (ingilizce bilmiyoken) yegane kaynaktı bu dergiler. şimdi hakkaten saçma sapan. zaten "windozu 100 noktadan güvenli hale getirin!1" falan diye yapmaya çalıştıkları şekildeki teknoloji dergisi mantığı tarih oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Chip yeni mi farketmiş bunları? Aylar önce ilaç firmaları promosyon olarak dağıtmaya başladı bunları, eskidiler bile artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 iOS 5 ile Windows 8'i kıyaslayıp, iOS 5 daha iyi diyengarip bir dergi bu. Mac OS X ile kıyaslayıp daha iyi dese başımın üzerinde yeri var ama iOS 5 ile kıyaslama ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Belki W8 dediği veya demek istediği telefon işletim sistemidir ama becerememiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Yok. Bariz bir şekilde Windows 8 Developer Preview ile kıyas yapmış. Hatta sisteme hiç değinmemiş; Metro böyle, iOS ile böyle açılıyor filan demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ilaç firmalarının verdiği usbler cok iyi ya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 fixmen said: 90larda ben alıyordum :). Dial-Up promosyonları vardı genelde o yüzden alırdım :). Aynen. Direkt Alman Chip'iden çeviri olduğu yıllarda muhteşem bir kaynaktı. İşlemci üretiminden mikroişlemci argesine kadar, bir sürü farklı marka model cihazların testinden yazılım kütüphanelerine kadar bi dünya bilgi veriyordu. 2004-5 gibi ADSL'in yaygınlaşmasına yenik düştüler, iyicene noob'lara yönelik oldular artık. Bayaadır bakmıyorum bile. 96 Aralık sayısı vardı bende sanırım ilk. Windows NT 5.0 tanıtıyordu falan. Hey gidi günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 tam aradıgım sey. bu kadar kucuk olmasa da yine kucuk sayılabilecek, anahtarlıkta tasınabilecek, tek parca halinde (kapaklı olmasın yani) usb bellek onersenize bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2011 hp modellerrine bakabilirsin.. 210w var bende gayet tarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar