Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 patiler, 1 gecelik 2 ikişi 100-120tl arası kaleiçinde tavsiye edebileceğiniz güzel butik otel varmı? webde baya varda nebilim güvenemiyorum bir türlü, resimler güzel duruyo da sonra gidince dumur olmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 kaleiçinde butik otel mi var varsa bile leştir baya git arapsuyunda kucuk otellerde kal o fiyata bu mevsimde rahat temiz yer bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 14 sene antalyada yaşadım old town diye tanımlanan bi yerde duymadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Eski şehir, kale içi.Korkma ya internetten güzel bulduğun bi yere git o akdar da dumur olmazsın.Adamlar bu şekilde geçiniyor orada ki bulduğun yerler iyidir merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 bu mevsimde oteli satın alırsın yardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 abi Kaleiçi Lodge Hotel var. Arkadaşımın babasının. İstiyorsan numarasını falan özel mesajla yolliyim, oldukça temiz ve güzel bir yer. Tam da merkezinde kaleiçinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Küheylan tşk ettim dostum saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Bu gece antalyadayım kaleiçinde bi pansiyonda kalıyorum. Ne yapılır ne tavsiye edersiniz? Tekim bu arada, sabah uçak var saat 8de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Trip advisor yapayım dedim madem, il vicino diye bir italyan restoranına gittim. Yalnız kaleiçi tahmin ettiğimden boş çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Yemek yiyecem diyosan Leman Kültür var oraya yakın. Sahilboyu yürüyecem diyosan Atatürk Parkı var falan. Gecelere akıcam diyosan o tarafta doğru düzgün bişey bilmiyorum, Lara tarafına gitmen lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Lara uzak kaldı, gezerken tudorsa denk geldim oraya girdim. Fena değildi kareoke falan yaptılar. Güldük eğlendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 http://www.alppasa.com/ 2 kere kaldım, antalyalı olmama rağmen çok iyi vakit geçirdim. tam olarak eski rum evleri havasını yaşatıyor. yüksek tavanlar, geniş odalar çok hoştur. kesinlikle tavsiye ederim. oldtown - kaleiçi oluyor. ben fistan'ı kesin tanıyorum ama du bakalım asdasd. axe haber versen ben sana arkadaşlık ederdim dolaşırdık. ps. senin kafana gelecek gece hayatı kaleiçinde, saat kulesinin oradan in bir sürü mekana denk gelirsin. gezmek istiyorsan öyle çok bir gezilesi yok şehrin içinde. point of interestler hep şehir dışında antalya'nın etrafına serpilmiş şekilde. antalya'ya has lezzet denemek istiyorsan saat kulesinin tam karşısından araya gireceksin bu heykelin olduğu yerin ordan 50 mt ilerde solda konak göreceksin. şiş köfte ve antalya piyazı istiyeceksin. ayrıca doğu garajında teyfik usta var, böreğini hiçbir yerde yiyemezsin ama bulman baya zor tek başına. biraz daha kaliteli tier istiyorsan yedi mehmet var, konyaaltında kalıyor. kime sorsan bile 30 küsür yıllık lezzet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 100 liraya butik otel. (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 low seasonda o fiyata belki bulurdun ben yılbaşında 150 tl'e mi ne kalmıştım herhalde diğer dönemlerinde 100 tl falandır fakat tam turizmin patladığı dönemde imkansız o fiyata bulman. leş pansiyon bulursun ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Tavsiyeler için sağol ama geç kaldı bıngıldak, döndüm işe çalışıyorum bile ahah. Bahsettiğin köfteciyi yemekten sonra gördüm sanırım, her saatte müşterisi vardı. Pansiyon olarak da ilk gördüğüm dandik bi pansyonda kaldım, zaten 3 saat uyudum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Fakat konunun 2011 de acilmis olmasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bir daha gelirsen bana haber ver eşşek kadar evde tek başıma kalıyorum, spare 3 tane yatak var, boşta pc var, denize 20 adım, her türlü mekana otobüsle 2 dk. doğrusu bende taşınıyorum ağustos sonunda istanbula. yuh, gerçekten 2011'miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Eyvallah panpa gelirim, (tabi istanbula taşınmadıysan?) biraz plansız programsız hareket ettim bu defa. Antalya'da ne yapılır diye bi tane bile thread olmayınca buna sardım. http://fc04.deviantart.net/fs71/f/2012/245/a/f/the_thread_necromancer_by_sirtiefling-d5dcf00.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar