coamenel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 silmarwen in isteği üzerine; arkadaşlar bu totide fırsat bulamadığım için fotoğraf ekleyemedim özür dilerim. ilk fırsatta fotoğraflayıp ekleyeceğim şimdilik bununla idare edin :(çorap poi malzemelerimiz uzun bir çorap en şekillisinden pirinç orta boy balon öncelikle balonun içine pinpon topu ile tenis topu arası bir hacimde pirinçle doldurmalısınız arkadaşlar balonu eğer çok ağır olursa çorabı sündüreceğinden boyda değişim yapar bu da poimizi mahveder. ikinci adımda bu balonu çorabın içine koyduktan sonra boyunu ayarlamalısınız. poinin boyu kullanan kişiye göre değişir arkadaşlar. poici için ideal boyu ölçmenin yolu hazırladığımız çorap içindeki balon avucumuzun içindeyken diğer ucunu kol hizasında kaldırıp dirseğimize denk gelen kısmından düğüm atıyoruz. bu düğüm poiyi tutacağımız yer oluyor eğer isterseniz kesip biçip şekillendirebilirsiniz. maori poi maori poi ismini maorilerden yani yeni zellanda yerlilerinden bu haka dansını yapan abi ve ablalardan alan poi tipidir. yapımı için yine pirinç dolu balunu kullanabiliriz. benim tavsiyem eski bez çuha patik gibi eski görünümlü şeyleri tercih ederseniz daha egzotik bir tipi olur poinizin. malzemeler balon pirinç bez sağlam ip pirinç dolu balonumuzu ipimiz ile bağladıktan sonra çevresini hazırladığımız bezle çevreliyoruz. dikkat edilmesi gereken ipi balunun sadece ağzına bağlamak yerine çevresini sarın ve bezle çevrelediğinizde düğüm kısımları dışarıda kalmasın.led poi aslında bunu videolu fotolu anlatsaydım çok daha iyi olurdu ama ne yapalım :/ malzemelerimiz pinpon topu ayakkabı bağcığı bant ufak anahtarlık fener şimdi arkadaşlar kullanacağımız ufak fener her yerde satılan anahtarlık fenerlerden gayet ucuz ve basit şeylerden. öncelikle pinpon topumuzun iki tarafına maket bıçağı ile delikler açacağız. bunlardan bir tanesi ayakkabı bağcığının diğeri fenerin geçeceği büyüklükte olmalı. fenerin tuşuna basıp artık kağıt sıkıştırarak yada herhangi bir şekilde yanar halde kalacak pozisyonda bantladıktan sonra pinpon topundaki deliklerden geçirdiğimiz ayakkabı bağcığına takıyoruz. sonra bu feneri büyük delikten yanar halde içeri soktuktan sonra bu deliğin üzerine biraz bant yapıştırıyoruz ki çevirirken topun içinden çıkmasın. ip uzunluğunun el dirsek boyunu geçmemesine dikkat edin poimizin ağız yüz dağıtmasını istemeyiz en nihayetinde fire poiye gelince o biraz daha komplike bir iş ve birka. alet edavat lazım. en azından benim bildiğim şeklinde. onu daha sonra fırsatım olursa eğer video çekerek anlatıp buraya ekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 kişiye özel tuto vaays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 pinpon topu kırılmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 goldbären said: kişiye özel tuto vaays eklediğim tutoların yarısı kadarı kişiye özel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 bedava başlık bulmuşken ben de yazıyım. malzemeler: 8 tutam nightshade http://www.venus.gen.tr/ultima/items/nightshade.gif 1 boş şişe http://www.uoguide.com/images/5/5b/Empty_bottle.png 1 adet havan ve tokmak (bkz. en yakın tinker) http://www.uoguide.com/images/e/ec/Mortar_and_Pestle.png hazırlanışı: aslında çok kolay ama dikkatli olmak lazım. önce düşük dozla başlamakta yarar var. ve yanınızda pan zehir bulundurun, zehirlenirseniz anında müdahale edersiniz. nightshade'i havan içerisinde tokmak ile güzelce eziyor ve suyunu çıkıyoruz. yumuşak ve narin olmak lazım, hızlıca vurmak yerine yavaşça ezmeyi deneyin. havan içinde kalan yeşilimsi sıvıyı boş şişenize yavaşça süzebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 tenkselat. yarın malzemeleri alıp yapıyim bari. malum kıbrısta hiçbişey yok, biz de kendimiz yapıcaz eğlencemizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 nightshade i nerden bulurum peki? yakındaki vendorlara sordum da o ne dediler. zaman değişmiş artık çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar