aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 ne tarafini savunursan savun, neticede kaybeden ogrenciler.
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Sabah erken kalkar çalışırım diye yalan söylüyoruz kendimize.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Bu dönemçokrahat olmuş benim. Bu gün öğrendim vizelerimi, zaten sadece üç dersimin sınavı var, ötekile essay istiyor, bu üçü de üç haftaya yayılmış, aralarında bir hafta var hepsinin tam.
xunn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Raincloud said: Sabah erken kalkar çalışırım diye yalan söylüyoruz kendimize. Gündüzü sevmedigime karar verdiğim için sabah 8'de yatıp akşam 4-5 arası kalkıyorum. Not a single fuck.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 bi kışı öyle geçirdim. sonrasında bi gün akşam 6da kalkıp sabah 6 karanlığı ile karıştırıp bi de saati ne oluyor lan diye salak salak gezindim
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 olm gündüz çok iyi, yazın 8 de felan kalkıyodum bilgisayar oynuyorum oynuyorum bi bakıyorum saat 11 lan daha öğlen olmamış diyosun
xunn Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 dasaaa said: bi kışı öyle geçirdim. sonrasında bi gün akşam 6da kalkıp sabah 6 karanlığı ile karıştırıp bi de saati ne oluyor lan diye salak salak gezindim Ya baya mindfuck dönüyor, gecen cuce ve tyrannusla lol atıyoruz, hadi abi biz kaçtık diyip yattılar. Abi daha saat daha 5, yeni kararıyor dedim. Hilarity ensued.
escape Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zC6CGSJkzrM
escape Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 dalga geçmiyorum lan valla dinleyin rahatlatıyo dsfd
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 xunn said: Vizeler bu ara çalışmamın yanında çay partisi gibi kalır, müzik olmasa arkaya mümkün değil delirirdim herhalde. Ama meyveleri iyi topluyoruz, akşamada skyrim oynuyoruz. Such is the path of men.abe sen nekuyon şimdi?
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Hiçbirşey, bıraktım fransızcayı, işe gidiyorum part time, çıkıyorum biraz sosyallik farmlıyorum, eve geliyorum, çiziyorum sonra SABAHA KADAR BATTLEFIELD 3te ÖLÜM SAÇIP, SKYRIM'DE PATRONUN DOVAAHKIIIIN OLDUGUNU FUUUS DO RAAAAH'LAYARAK kanıtlıyorum. Such is the life of a dragonborn.
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 o da güzel ama bence bunları yaparken bile okuyabilceğin şeyler var oku yani bişi gene de kız vermezler
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Eh onun için çiziyoruz ya, okucaz bölümünü diye. Kız kalsın, o kolay zamanı gelince.
yav Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 doğru ya ne bileyim vazgeçtin sandım neyse canını sıkma zaten mimar sinan'da okuyanların yaş ortalaması 30'a yakınmış bir arkadaş söyledi geçen gün ordan, o da 28 yaşında :D değişik kafalar valla kolay gelsin.
xunn Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Tasasız adamın kafası elbette, oldugum yerde gayet mutlu oldugum için mezuniyet gibi bir acelem yok. Kariyer istersm üni bitirmeden başlayabiliyorum torpille. Para sıkıntım zaten yok çünkü gerçekten yapmayı sevdigim herşey son derece ucuz. Kaede en ucuzu mesela, Tyrannus yine bir nebze daha tuzlu.
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 midterm ne ya. vize lan işte neyin artistiğini yabıyonuz?
Öne çıkan mesajlar