Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 12 Playoff 1. Maçı: Türkiye vs. Hırvatistan 11.11.11 @ 21.05

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sağ iç demişsin Tatar da, Sabri şu anda takımın tek oynayan oyuncusu. Bak iyi kötü ayrımı da değil, futbol oynayan tek adamı.

G.Gönül atağa çıkmasın bi zahmet önündeki adam kayıpken. Bir de adamı yakalmış başa baş savunurken öyle bir çalım yemesinin önündeki adamla alakası yok.
Mesaj tarihi:
Şu takımın başına Abdullah Avcı gelsin çok isterim.Şu oynasa da oynamasada sürekli alınan İstanbul takımı oyuncularına biraz dur der en azından.Okan Buruk ve özellikle Oğuz Çetin sağolsun hatır gönül işiyle oyuncu seçtirdiler Hiddink e.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

bu arda'ya da bi top alsınlar gitsin evinde oynasın, yeter artık

ardanınki ego tatmini işte, oradan 3-4 adam çalımlayacak golü atacak ya da süper asisti yapacak da takımı kurtaracak.

da işte o tam öyle olmuyo her zaman. birinin bunu hatırlatması lazım ardaya
Mesaj tarihi:
küheylan said:

Abi sıkılmadınız mı artık Sabri, Sabri. Adam tek top oynayan şu takımda, hata yapsa da gülsek diye bekliyonuz yemin ediyorum.

Hem de nasıl... Maçtan önce de söyledim, şimdi daha rahat söylüyorum. Bir isim verin bana şu an sahada sabriden daha verimli/faydalı oynayan.
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

Şu takımın başına Abdullah Avcı gelsin çok isterim.Şu oynasa da oynamasada sürekli alınan İstanbul takımı oyuncularına biraz dur der en azından.Okan Buruk ve özellikle Oğuz Çetin sağolsun hatır gönül işiyle oyuncu seçtirdiler Hiddink e.

Tribünler ses verdi Abdullah Avcı diye tezahürat yapıyorlar.
Mesaj tarihi:
Evet geliyo, Rıdvan hasta sanırım.

Ya bu arada bi mucize olcak da 4 tane atıp 4-3 bitircekse iyi, yok eğer olmicaksa 1 tane bile gol atamayalım bi 0-5, 0-6 falan olsun bari.

Allahın Hırvatlarından 3 tane yiyosan bi 3 daha yersin
Mesaj tarihi:
İddianame iddianame diye ağlayan fıdırsyın başkanımızın da yüzünü bir gösterseydi star da bir baksaydık o sıfatına.

Sıfatını çektiğim fıdırısyın başkanı...

fotoğraf canım...
Mesaj tarihi:
Sabri gayet oynuyo abi ya. Adam über yetenekli olmasa da çabuk en azından, ve koşuyo. Hakan balta izliyo sadece. Adam resmen almayın bnei şu takıma diyo, duyan yok. Hani ikinci goldeki pozisyonda ben olsam koşarım en azından.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...