Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 12 Playoff 1. Maçı: Türkiye vs. Hırvatistan 11.11.11 @ 21.05

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Toplu halde kufur edilmedi? Once alkısla protesto edildi. Volkan buna sinirlendir, gitti ikinci kurtarısında kendisi alkıs hareketi yapıp salya sumuk kufur etmeye basladı.

Kusura bakmasın kendisini diger arkadaslarıyla karsılastırsın biraz. Gokhan Gonul macı katlederken kimse protesto etmiyorsa Volkan'da bi yetersizlik var demektir.
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

toggie abi nerde yapmıs o acıklamayı bi link bisey verde bizde görelim pek inandırıcı degil cünkü

ben yazıda gordum olayı. tv'de izlemedim. mac sonrası sormuslar ıslıklar hakkında konusacak mısın diye, ben fb cumh. futbolcusuyum burası gs taraftarının agırlıklı oldugu bi stad falan demis. demis diyorum gormedigimden.
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece Volkan değilki, Emre'si de küfür yiyor, Ardas'sı da küfür yiyor. Ben olsam çıkarım kadrodan. Küfür yemek için mi oynayacağım? Milli Takım'ı desteklemeyi bilmeyen, Millet olamamış adamlar için mi oynayacaklar? Herkes sarı kart gördü bilerek. Bu hale getirdiler milleti. 2 maç önce de Türk Telekom'da küfür vardı, yine var. Farkeden bir şey yok. Dandik takımın dandik taraftarı, ne bekliyosun ki? Hazımsız adamlar. FB ayrı GS ayrı BJK ayrı, milli maç kardeşim bu.
Sosyal ağlarda paylaş

LucifeL said:

Şu futbolcuların da taraftar kadar insan olduğunu anlamak neden bu kadar zor geliyor ki?

Galatasaray'ın stdadında Fenerbahçe'li futbolcuya küfür etmek protestodan dolayı değil.Bütün maç protesto vardı ama sadece o kale arkasına dönüp el kol olayı oldu demek ki var bişiler.

Galatasaray'ın ultraslan taraftar profili çok mal adamlardan oluşuyor ne tepki vermeyi biliyorlar,ne de desteklemeyi.Bütün maç saldır milli takım ve futboluya küfür etmekden başka bir bok yapmayan adamlar yüzünden,burada yok Volkan karaktersiz Emre adam değil falan ayıp bunlar.

Stadda ana bacı futbolcuya yağdıran aptal fanatik insanlardan ne farkınız kalıyor ki?

Stad dışında 1000 Galatasaray'lı 10000 Fenerbahçe'liyi öldürür diyen taraftar profiline hak veren insanlarda da bişi beklememek lazım...

Sakin ol şampiyon Antu değil burası.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu Volkan haklı falan değil el kol yaparsan tribüne anana söverler...

Gördük Gökhan Gönül'ü falan, Egemen'le Giray'ı da gördük göbekte süperdiler.

Hakan Balta da eksik kalmadı maşallah sahada uyuyan kadroya katıldı...

Şu maçta 1-2 kişiye fatura çıkarmak için gerizekalı olmak lazım, sahada koşan mücadele eden bi tane adam var, geri kalanı dolaşıyor boş boş...

Ha şu taraftardan dolayı Galatasaray'a ceza verilsin diyen arkadaşı küfür eden Volkan'a da ceza verilsin derken görmek isterim açıkçası....

İyi oldu rahat rahat saçmalar şimdi Federasyon şike konusunda, nası olsa 3-5 sene yokuz avrupada, e Fener de şike muhabbetinden dolayı yer alamayacak Galatasaray başta olmak üzere geri kalan takımlar da gitmesin zaten avrupaya gidip bide para falan kazanırlar allah korusun...

Sakat Hamit'ten Gökhan'dan medet umucağımıza Olcan'ı Muhammet'i oynatsak Antep'ten yemin ediyorum 5 kat daha iyi oynardık.
Tolga inanılmaz işler yapıyor Trabzon'da biz hala odun Volkan'a bırakıyoruz kaleyi...

Burdaki 3-5 tip de süper hala Sabri'ye sallamaya çalışan yetersiz mi ararsın, Gökhan Gönül sahada gezerken Hakan Balta'ya saran mı ararsın, maşallah herkes kendi takımındaki adamı korurken rakibin oyuncusuna sallamayı adet edinmiş...
Rıdvan da efsane Gökhan Gönül 5 para etmez futbol oynarken tek eleştiri yöneltmeyip Egemen'e,Giray'a salladı maç boyunca...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...