Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Euro 12 Playoff 1. Maçı: Türkiye vs. Hırvatistan 11.11.11 @ 21.05

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Kaçınılmaz sondu, ucuna kadar getirip sonunda anlamamız kötü oldu sadece, ülke yalan bir beklentiye girmişti. Bir turnuvayı da çöpe attık kabul ama belki de takımdaki en büyük kanserden kurtulmamıza sebep olacak.

Aslan gibi Nuri Şahin'imiz var, Selçuk İnan var. 40 sene aramayız Emre'yi milli takımın kapısından girmez bir daha umarım. Fakat bu maç milli takımda klüp ayrımcılığını iyice üst düzeye taşıyacak gibi duruyor, o fena. Gökhan Gönül zaten aylardır formsuz ben bir laf diyemiyorum. Kötü niyetle yaklaşmak yanlış kendisine.

Göröy çok formdo, Sörvöttön boşko stopor mo yok diyenler de ceza sahasına gelen her ortanın Hırvatlar tarafından kontrol edildiğini, güya Trabzon'da senelerdir tandem oynamış ikilinin heyecandan ayaklarının dolaştığını görmüştür. Yok arkadaş daha iyisini bulana kadar Servet oynar bu takımın defansında. Ömer Toprak, Semih Kaya, Serdar Aziz falan yetiştirilir, pişer ve formayı alır umarım.

Dünle ilgili aslında fazla söylenecek birşey de yok. Helal olsun Sabri. Hoşgeldin Gökhan Töre. Başka bir kazanç yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Merak ettiğim birşey var. Emre bir daha çağrılacak mı? Adam aleni küfür etti. Bu herifin terbiyesizliği yetti be abi. Hep küfür, hep saygısızlık, her zaman pişkinlik... Boş teneke gibi ancak tıngırdar. Bir kişi de çıkıp bu nedir demiyor. Ömrü hayatımda Emre kadarını da bir daha göremeyeceğim. Istemiyorum da zaten. Bit be Emre.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir avuç milli adam var zaten ortada, takım falan yok.

Milli takım devri de bu maçla kapanmıştır, bence rövanş maçına çıkmayalım boşu boşuna. Hükmen 3-0 alsak çok daha iyi olur çünkü gidersek 8 falan yiyebiliriz.

Volkan dahil bi 5 kişiyi de silsinler artık şu milli takımdan. Tolga alsın kaleyi. Adam aslanlar gibi oynuyor üstüne üstlük sessiz sakin efendi bir adam. Volkan'ı artık ben bile savunmam şu hareketlerinden sonra. Tez zamanda Mert yetişsin artık.

Emre de bildiğimiz emre işte. Onun da suyu ısındı zaten. Hiddink'i ne tutuyor bilmiyorum ama sanırım gerçekten "alıym paramı yatıym" kafasında. Yoksa maçın ertesi günü bu isimleri süresiz kadro dışı bırakması lazımdı.
Sosyal ağlarda paylaş

emre ve volkan dan nefret ederim bana göre de çok ahlaksız futbolcular, ama dün gece o küfürlere küfürle karşılık vermeleri gayet normal bence, volkanın ve emrenin küfür ettiği yerler kale arkasında galatasaraylı amigoların olduğu bölge, tribünler sahaya çok yakın, orda onların kulaklarına ne küfürler geliyordur. yani sadece alkışla protesto yoktur orda, volkan net bir şekilde duyuyordur arkasında ona edilen küfürleri , e ben olsam bende döner küfür ederim.

Sonuç olarak bu her maç gs stadında yaşanıyor, yapanlarda belli gs davulları ile kale arkasında ki grup, vermesinler oraya maç, kayseride oynansın milli maçlar bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Galatasaray'lı seyirciye söylenecek çok şey var zaten de, yeri burası değil.

Sahada senin ülkeni temsil eden oyuncuya küfür etmek nasıl bir tatmin duygusu oluşturuyor adamlarda bilemiyorum ama bir daha o statta maç yapılmasını falan istemiyorum.

Bugüne kadar Saraçoğlu'nda onlarca milli maç oynandı, hangisinde Arda'ya küfür edildi diye sormak istiyorum, sormaya korkuyorum belki bana da küfür ederler diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu futbolcuların da taraftar kadar insan olduğunu anlamak neden bu kadar zor geliyor ki?

Galatasaray'ın stdadında Fenerbahçe'li futbolcuya küfür etmek protestodan dolayı değil.Bütün maç protesto vardı ama sadece o kale arkasına dönüp el kol olayı oldu demek ki var bişiler.

Galatasaray'ın ultraslan taraftar profili çok mal adamlardan oluşuyor ne tepki vermeyi biliyorlar,ne de desteklemeyi.Bütün maç saldır milli takım ve futboluya küfür etmekden başka bir bok yapmayan adamlar yüzünden,burada yok Volkan karaktersiz Emre adam değil falan ayıp bunlar.

Stadda ana bacı futbolcuya yağdıran aptal fanatik insanlardan ne farkınız kalıyor ki?

Stad dışında 1000 Galatasaray'lı 10000 Fenerbahçe'liyi öldürür diyen taraftar profiline hak veren insanlarda da bişi beklememek lazım...
Sosyal ağlarda paylaş

kötüyüz kötü. hiç bir şey olmaz bizden sıfırdan düzgün sistem kurmadan. tek tek şu hata yaptı demek de tırt. hak edene forma verilseydi bari şu maçta. zaten bizim topçuların kafası çook başka yerlerde iddianamedir küme mi düşürülcez şampiyonluk alıncak mı die adamlar sivas maçında da topa bile vurmadılar. çağırma oynatma o zaman görünüyo işte. he diğer takımların futbolcuları çok mu iyiydi. hiçbiri mücadele etmedi be doğru düzgün. zaten ufak gazlarla gidiyoduk sürekli bu sene futboldaki olaylardan o da kalmadı, liginde hali belli. şimdi 2014 e gideriz yada 2016 da çeyrek final oynarız filan tesadüfle. yine bişeyler hasıraltı edilir. sonra yine hüsran. bu filmin sonu yok. üzülmemek lazım aslında ama insan üzülüyo. hiddink evet belki yanlış tercih, belki çok yanlışı var ama asıl sorun bence bizim futbolcularda ve futbolcu yetiştirme zihniyetimizde.
Sosyal ağlarda paylaş

Gs taraftarı bunun aynısını bikaç ay önce Emre'ye de yaptı, ama adam az sonra penaltı aldırıp golü atınca döt olup sus pus oldular.

Dünkü olayda da zaten sahada adamların moral sıfırlanmış, ordaki holiganlar ise işi takımcılığa döküp böyle şerefsizlik, hainlik yaptılar. Burdaki Gsli arkadaşlar da lütfen bunu irdelesinler biraz, hala şöyleydi böyleydi diyosunuz

Bu adamlar 17-18 yaşından beri tüm milli takımlarda oynamış dünyanın kabul ettiği adamlar, bunlara böyle takımcılıkla saldırmak hainliktir en basit tabiriyle. Kaldı ki orda tüm takım rezilleri oynuyor.

TFF biraz adamsa 2. kez olan bu olaydan ötürü TT Arenaya bikaç sene milli maç vermez...
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bide artık emekli ikramiyesi kazanmaya gelen adamları bir kat daha zengin etmeyelim lütfen. Hiddink, Aragones şu bu derken bu işin cılkı çıktı, adamların umrunda değil hiç bişi, torununa bırakacağı paralar bile hazır.

Şu takımın başına Yılmaz Vural gibi hırslı ve bilgili bir Türk gerekli, ama Yılmaz hocanın imajı çizik olduğu için olmaz orası ayrı.
En azından FT'nin emir eri olan Oğuz ve tayfasını oradan uzaklaştırsınlar artık, bu bile büyük sevaptır.
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

abi ali samiyendede çok maç oynandı hangisinde rüştüye küfür edildi?
Tamam Rüştü efendi, Volkan ve Emre çirkef ve pis adamlar. Arda şimdi bu 3 tanımdan hangilerine uyuyor sence?

Cevabın önemli değil çünkü Arda da en az bunlar kadar çirkef ve pis bir adam. Arda Semih'e yumruk atmasından yanılmıyorsam 2 ay sonra Saraçoğlu'nda milli maça çıktı ve küfür yemedi.

Bizim taraftar yanlış yapmış demek ki. Annesine sövseydik adam olurdu belki.
Sosyal ağlarda paylaş

futbolda genç tAkım oyuncularını a milli takimlara almadikca başarıyı saglayamayiz bana göre."a milli takımda oynayan oyuncuların enaz yüzde 50 si 21 yaş altı milli takımda enaz sukadar maça çıkmış oyunculardan oluşur" gibi bir madde getirseler hem gençlerin performansi artar hemde milli takımda oyuncular birbirlerinin oyun özelliklerini uzun süredir tanır
Sosyal ağlarda paylaş

Bu saçma holiganlıkların milli maça taşınmasını anlıyamıyorum ancak şöyle birşey varki Volkan ve Emre terbiyesiz adamlar Arda'da onların yolunda ilerliyor sanırım.Bu adamlardan arınması lazım milli takımın.

Sabri'ye o kadar çok laf ediliyor ki buna bende dahilim adam yeteneksiz ama ruhunu koyarak oynuyor maç boyuncada bunu gördük.Bu maçın sorumlusu futbolculardan daha çok teknik heyet.

Oğuz Çetin'e köpeğimi emanet etmem allah bildiği gibi yapsın. Gökhan Gönül son 5 maçtır inanılmaz formsuz koyma adamı ne işi var milli takımda. Tamam iyi adam ama formsuzken kesmesini biliceksin alternatifimi yok koskoca ülkede şuraya 5 tane isim yazarım hiç düşünmeden.

Hakan Balta desen kademe hatalarına hayran oldum adamın kademe denen şeyden haberi yok allah bildiği gibi yapsın.Adam 90 dakika boyunca hiçleri oynadı.

Nuri Şahin nasıl alınmaz kadroya onu geçtim şu anda ligin en formda kalecisi Tolga 18 de bile yok.Mehmet Topal ilk 11 başlamıyor,Necip U21 de. Hamit sağ açık başlıyor, Sabri orta sahanın ortasında başlıyor.

Hepsini geçtim hiçmi görmüyorsunuz ya hava toplarında etkimiz yok uyar futbolcularını uyuma kenarda.

Eh be hiç yoksa FM oynayında azıcık futbol bilginiz gelişsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Volkan'ı savunmayın abicim bosuna. Adamı sadece alkıslayarak protesto ettiler. Bunda gocunacak hic bir sey yok. Uslanmayan bir adam Volkan. Ancak sakal uzatır iste Usame'ye kadar yolu var.

Gokhan Gonul Volkan'dan daha cok katletti macı ama kimse ıslıklamadı onu. Burada oturup biraz kendi sucunu gormesi lazım oyuncunun. Sen isine bak kardesim. Islıklara, protestolara cevap verme.

Bi de mactan sonra ben Fenerbahce cumhuriyetinin oyuncusuyum diye acıklama yapmıs. Turkiye Cumuriyetini temsil etmek icin orada o formayı giyen adam boyle bir sey diyebiliyorsa allah belasını versin onun. Serefsiz it.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla fb den gayet güzel bir açıklama gelmiş

Bir grup taraftarın (!) küfürlü ve alaycı tezahüratlarına sürekli olarak maruz kalan milli oyuncularımızın, buna yönelik tepkisi hoş görülemez olmakla birlikte; bu tepkinin süreklilik arz eden bu büyük provokasyon ve skorun da yarattığı üzüntünün dışa vurumu olarak kabul edilmelidir.

Buna paralel olarak, bugün bazı gazeteler, bu fanatiklerin tavırları eleştirilip kabul edilemez olduğunu anlatmak yerine, hakarete uğrayan ve demoralize edilen ay yıldızlı futbolcularımızın tepkilerini ön plana çıkarmaya çalışıyor; buna da anlam vermek maalesef mümkün değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

Volkan'ı savunmayın abicim bosuna. Adamı sadece alkıslayarak protesto ettiler. Bunda gocunacak hic bir sey yok. Uslanmayan bir adam Volkan. Ancak sakal uzatır iste Usame'ye kadar yolu var.

Gokhan Gonul Volkan'dan daha cok katletti macı ama kimse ıslıklamadı onu. Burada oturup biraz kendi sucunu gormesi lazım oyuncunun. Sen isine bak kardesim. Islıklara, protestolara cevap verme.

Bi de mactan sonra ben Fenerbahce cumhuriyetinin oyuncusuyum diye acıklama yapmıs. Turkiye Cumuriyetini temsil etmek icin orada o formayı giyen adam boyle bir sey diyebiliyorsa allah belasını versin onun. Serefsiz it.

sakin ol saldıray
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...