screamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Dün kanalın birinde Kazım Kanat ın Hakan Şükür e kendince haklı olduğu bazı nedenlerden dolayı suçlamalar yöneltmeye başladı.Ama amca gazı almışken çoşu verdi birden Hakan Şükür vatan haidir takım içinde bölücülük yapıyor gibi bir şeyler zırvalamaya başladı.Benim anlamadığım Hakan Şükür ne yaptı da Vatan Haini oldu onu merak ediyorum ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Kazıma da sormak lazım niye önce bilgili yönetimine sataştın sonra Ümraniyeye ve stada girmesi yasaklandıktan sonra neden yalakalık yaptı ve neden sonra yine sataşmaya başladı diye? Hakan Şükür bi deli Kazım ondanda deli.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 kazım kanat ne dedi bilmiyorum da bahsettiği şey herhalde eski tarikat geyiklerine dayanıyordur kazım kanat bu aralar nerede mikrofon oraya koşuyor, gaz gaz bişiyler anlatıyor hehe. sen adam tam olarak ne dedi onu yazsan iyi olur bence çünkü çok büyük bi suçlama bu, vatan haini dediği de x kez milli olmuş bi adam, boru diil.[signature][hline][b]MetaLLordS member[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 O bir şey değil abim adamın tüm laflarını dinledi herif Hakan Şükür den daha iyi 5 , 6 tane Türk forvet oyuncusu saydı - Ayrıca güya bunlar Hakan Şükür ün özelliklerini sahipmiş - Hatırladığım kadarını yazıyorum : - Hakan şükür bencil bir oyuncudur takıma ilk 11 den giremeyince takımda huzursuzluk yaratan bu sayede arkadaşlarının da moralini bozan bir insandır.Bu kişi Türk milli takımına zarar veriyor... Buradan adama Vatan Haini demeye başladı sonrada Hakan Şükür den daha iyi forvetleri sıraladı kendince.[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 05 Ekim 2004 15:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Şimdi düşünmek lazım.. Hakan Şükür bu ülke için ne yapmış? Kazım Kanat ne yapmış?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 kazım kanat ne yapmış hakan ne yapmış gibi bi arayışa girmemek lazım adam ben hakandan çok yaptım dememiş bi yargıda bulunmuş, onun doğruluğunu tartışmak lazım zaten doğru değilse o zaman kazım kanat vatan hainidir hehe, milli takım potansiyeli hakkında iftira attığından..[signature][hline][b]MetaLLordS member[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 kazım kedi hakan ciğer işte..[signature][hline]Güvendiğim Dağlardaki Kardan Farklı D E Ğ İ L S İ N ! ! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 iiide böyle işmi olur? Milli formayı giymiş 46 gol atmış 10 larca kez sayesinde tur atlanmış bir adamı vatan haini ilan etmek nedir ya?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Nukem_Verite, 05 Ekim 2004 16:54 tarihinde demiş ki: Hakan Şükür'ün milli takım kadrosuna alınmaması doğru ama 34 yaşında bi adam olduğu için. 1) daha yepisyeni 33 oldu 2) okan buruk da 31 yaşında mesela ve kanat adamı 3) bülent korkmaz niye alınmakta kadroya 33 yaşındaki hakan alınmıyosa ersun malının hakan'ı kişisel nedenlerle almadığını herkes biliyor ve söylüyor. bir tek ersun korkuyor açıklamaya, sallamalarda bulunuyor[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 iyi de isin su kismini dusunmuyosdunuz hakan bi kac sene sora futbolu birakinca ne olacak?eskiden milli takim gs hepsi hakan sukur icin calisiyodu o gol atsin butun paslar ona adamda atiyodu iste ama adam sak diye futbolu birakinca milli takimin taktgi her seyi coker biraz bunlari da dusunun hakanin yedegi yok su an bence milli takimin taktik anlayisiyisi degistiginden hakan sukur u almadilar kadroya tabi hakan in fetullahci oldugunu herkes bilir ama ona vatan haini falan demek biraz agir kaciyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Hakanın yaşı falan ilgilendirmez beni ama kadroya alınmadı diye hakkaten gunlerdir olay oluyor ve bu istesek de istemesek de oyuncuları etkiler. Yani hain midir değil midir bilemem ama takımı etkilediği aşikar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Nukem_Verite, 05 Ekim 2004 17:05 tarihinde demiş ki: Ya Ersun Yanal o yüzden alıyo almıyo gibi bişi demedim ama alınmaması doğru bi karar keşke okan ı bülent i de almasa.. +1 Aynı zamanda hasan şaş'ında alınmaması gerek..[signature][hline]Touch of death is never gentle... [Bu mesaj Slat tarafından 05 Ekim 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Hakan Şükür'ün babası bir şey söyledi: "Vatan haini ne demek biliyomu o?". Çok doğru söyledi. Popülizmin sınırlarını zorluyorlar.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Slat, 05 Ekim 2004 17:17 tarihinde demiş ki: said: Nukem_Verite, 05 Ekim 2004 17:05 tarihinde demiş ki: Ya Ersun Yanal o yüzden alıyo almıyo gibi bişi demedim ama alınmaması doğru bi karar keşke okan ı bülent i de almasa.. +1 Aynı zamanda hasan şaş'ında alınmaması gerek.. hatta hiç gsli futbolcu olmasın milli takımda di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 yoo gençler olsun sadece sabri alınsın mesela. necatide alınsın. başka varsa söyle.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 hasan şaş çok mu yaşlı? ibrahim akın'ı almış mı bilmiyorum ama onu da almalı eğer almadıysa tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ya bunu gel de ersuna anlat diyorsun da adam bi hakanı almadı ülke resmen linç etti adamı ya yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ideal milli takım genç milli takımdır. Bakın italyaya adamlarda bir sürü yıldız var ama kaç senedir dünya veya avrupa şampiyonlukları yok. Neden? Maldini,Del Piero gibi yaşlı kurtlarla bu iş olmadığı için.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 tamam işte sadece hakan'ı almadı fakat geri kalan bütün yaşlılar takımda. sorunda bu zaten. madem takımı gençleştirmeye çalışıyor o zaman hiçbir yaşlı futbolcuyu almasın, sadece hakan'ı değil. ersun yanal'ın hakan ile ne problemi varsa bu yüzden linç ediliyor. sonra kazım kanat çıkıyor hakan vatan haini diyor birşeyler sıkıyor aklınca, gündem oluyor. kazım kanat'ın bu şekilde konuşmaya hiçbir şekilde hakkı yok. o kadar sene sanki milli takım forvetinde kendi oynamış gibi konuşuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Hakan Şükür adammıymış ?!?!?!?! sorusunu soruyorum bende..[signature][hline]St. James Park where the love begins.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Gabe bunun yaşla yada takımla alakası yok.. Hasan şaş'ın takıma hiçbir yararı olmadığı gibi yakın zamanda gereksiz bir kırmızı kart almasıyla takıma zararı olduğunu göstermiştir..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 ibrahim akın milli ye alınmadı diye biliyorum[signature][hline][b]MetaLLordS member[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Eternal, 05 Ekim 2004 19:09 tarihinde demiş ki: Hakan Şükür adammıymış ?!?!?!?! sorusunu soruyorum bende.. hakan şükür'ün kişiliği ile ilgili hiçbir şey söylemiyorum burada. ama milli takıma verdiği o kadar emekten sonra çıkıp ta kazım kanat denen dangalağın böyle konuşması insanın beynine kanını sıçratıyor. gerek galatasaray gerek de milli takımda bu kadar emeği olan bir futbolcuya kimse vatan haini diyemez!!! said: Slat, 05 Ekim 2004 19:10 tarihinde demiş ki: Gabe bunun yaşla yada takımla alakası yok.. Hasan şaş'ın takıma hiçbir yararı olmadığı gibi yakın zamanda gereksiz bir kırmızı kart almasıyla takıma zararı olduğunu göstermiştir.. hayır, bülent ve hakan'ın altında bide hasan'ı görünce acaibime gitti. ayrıca hasan, 2002 dünya kupasındaki performansıyla takımında ne kadar yararlı bir oyuncu olduğunu da herkese göstermiştir. burda da tek maçla adam asılıyor.. said: arcane, 05 Ekim 2004 19:10 tarihinde demiş ki: ibrahim akın milli ye alınmadı diye biliyorum büyük hata. madem takımı gençleştiriyorsun, bu adamı da takip edeceksin ümit milli maçlardan, beşiktaş maçlarından.. [Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 05 Ekim 2004 19:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Gabe_Logan, 05 Ekim 2004 19:21 tarihinde demiş ki: said: Slat, 05 Ekim 2004 19:10 tarihinde demiş ki: Gabe bunun yaşla yada takımla alakası yok.. Hasan şaş'ın takıma hiçbir yararı olmadığı gibi yakın zamanda gereksiz bir kırmızı kart almasıyla takıma zararı olduğunu göstermiştir.. hayır, bülent ve hakan'ın altında bide hasan'ı görünce acaibime gitti. ayrıca hasan, 2002 dünya kupasındaki performansıyla takımında ne kadar yararlı bir oyuncu olduğunu da herkese göstermiştir. burda da tek maçla adam asılıyor.. Hayır tam tersi tek maçta adam yüceltiliyor.. Mesela ilhan mansız.. Tek maçta göklere çıkardılar ama bi b.ka yaramaz bi futbolcu olduğunu göstermesi uzun sürmedi.. Hasan şaşa gelince bi dönem güzel oynuyordu ama artık hiç bi işe yaramadan sahada koşuşturarak gereksiz gerginlik yaratıyor..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: Slat, 05 Ekim 2004 19:30 tarihinde demiş ki: said: Gabe_Logan, 05 Ekim 2004 19:21 tarihinde demiş ki: said: Slat, 05 Ekim 2004 19:10 tarihinde demiş ki: Gabe bunun yaşla yada takımla alakası yok.. Hasan şaş'ın takıma hiçbir yararı olmadığı gibi yakın zamanda gereksiz bir kırmızı kart almasıyla takıma zararı olduğunu göstermiştir.. hayır, bülent ve hakan'ın altında bide hasan'ı görünce acaibime gitti. ayrıca hasan, 2002 dünya kupasındaki performansıyla takımında ne kadar yararlı bir oyuncu olduğunu da herkese göstermiştir. burda da tek maçla adam asılıyor.. Hayır tam tersi tek maçta adam yüceltiliyor.. Mesela ilhan mansız.. Tek maçta göklere çıkardılar ama bi b.ka yaramaz bi futbolcu olduğunu göstermesi uzun sürmedi.. Hasan şaşa gelince bi dönem güzel oynuyordu ama artık hiç bi işe yaramadan sahada koşuşturarak gereksiz gerginlik yaratıyor.. zaten hasan'ı oynatmaz. sadece orta sahada yedek olarak hasan'dan başka pek kimseyi bulamadığından almıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar