Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[BF3] ACİL BUG EXPLOITLİCEK 2. KİŞİ

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bir kaç gün önce kastık biz. Rankları 28 den 35e çıkarttık bıraktık. (squad buffları açmak için)
Sonra gittik, coop daki herşeyi açtık (ilk 2 silah normal, gerisi bug tabi. Son haritada koşturup bombayı çözmeyip patlatıyorsunuz 5k 5k)

Ayrıca bu işi yapmak için 2 kişiye ihtiyacınız yok.
Gidersin önce podu alırsın, çıkartırsın. Sonra kendini öldürür, tamir aletini alırsın. Kendin sıkar, kendin tamir edersin (sıkarken ana silahı "V" ile tek atış moduna alında patlatmayın)
mermi bitince tabancaya, o da bitince yenden kendini öldürüp doğuyorsun dolu şarjör ile)
Mesaj tarihi:
biz dün Bright'la kastık birbirimizin helikopterini bir yandan düşürüp bir yandan tamir ederek sanırım.

Lath ve cuce bu hustle sırasında birkaç defa kurban olmuş olsa da a necessary end diyorum.
Mesaj tarihi:
Olayı nedir bunun anlamadım yani bug var sınırsız exp fln geliyor sanırım da nerde nasıl yapılıyor onu anlamadım. Evde olmadığım için deneyemiyorum ama denemek istediğimde nasıl yapıcam onu öğrenmek istedim.
Mesaj tarihi:
agalar tekrar uyarıyorum, gerçi rusçusunuz sanırım o yüzden kafa rahat da, bf2'de medic puanları ile exploit ediyorlardı bu olayı, yapanlar banlandı, uyarı falan verdiler yapmayın vs. diye
  • Yeni Oluştur...