Loxias Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 oyun baya iyi görünüyor. grafikler oynanabilirlik çok iyi gibi. preorder edilir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 biri de yeni nesil mmo diye hack and slash değil de rp yapılabilen bir oyun yapsa ne çok sevincem ha. gerçi lineage sonuçta bu. bol bol yaratık öldürmece oyun. ama "yeni nesil" "eski nesil"e göre hep özellik azaltıyormuş gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 oyunlar senin rp yapmani kisitlayamazlar ceverendeki oyuncular bunu becerir. olurda guzel bir rp serverine iyi oyuncularla denk gelirsen en osuruktan kitty online da bile cok rahatlikla rp yapabilirsin diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Rp yapmak tamamen oyunla alakalı.Uo da rp yapmak zevkliydi çünkü oyun gerçek hayata yakın bir dozda gidiyordu, skill ler çok çeşitliydi.Lotro da rp yaparsın hikayesi çok sağlam vs. Lineage gibi dakikada 30 mob kestiğin oyunun rp si yavan olur :D oyunla çok alakalı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 ona uygun arkadaş ortamın olduktan sonra ventte bile yaparsın rpni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 tamamen içinde bulunduğun server önem taşıyor bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 yanlız warrior swing ve charge beni benden aldı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Argoel said: Rp yapmak tamamen oyunla alakalı.Uo da rp yapmak zevkliydi çünkü oyun gerçek hayata yakın bir dozda gidiyordu, skill ler çok çeşitliydi.Lotro da rp yaparsın hikayesi çok sağlam vs. Lineage gibi dakikada 30 mob kestiğin oyunun rp si yavan olur :D oyunla çok alakalı yani. o 30 mobu rp yaparak da kesersin, futboldan bahsederek de secim oyunculada oldukca hersey onlarin elinde bana gore, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Of hala RP muhabbeti. Tanksan tanksin,dpssen dpssin. Raid de bunun aksini yapacak adam yok zaten. Bunun otesinde RPyi de Ultima online disinda hic bir oyunda gercekten yapani gormedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 ciksada adam gibi mmo oynasak artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 gw2 bib izometrik i olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 İzometrik iyidir ya, benim çok daha fazla hoşuma gidiyor. Hala Diablo 2 oynayan adamım, hele onun gibi olup, ama tam bir mmorpg olursa tadından yenmez. Ben Lineage'in click and move'unu da seviyordum açıkçası ama Lineage'in en güzel olayı open pvp olmasıydı. Evet belki tam oturmamıştı ama istediğin adama istediğin yerde dalabiliyordun en azından. Lineage serisi zaten tamamen pvp ağırlıklı olduğundan süper olacak gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Kimse dememişte tek ben mi Diablo'ya benzettim yav :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 abi cidden ha. diabloya benziyormus. ben de diyorum bu bi oyuna benziyor zamaninda deli gibi oynadigimiz da cikaramadim. hay agzina saglik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Ne demek canım kardeşim, anlayamadığın bişey olursa sor mutlaka, çok takılıyorsun görüyorum patide, çekinme :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Patlar ilk ay bitince herkes wow a döner. First!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethbrika Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 @Kalten Oldu o zaman biz sizi sonra ararız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 press 1000000000000000 times left mouse button to win the game, ni fcking hao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Singel Player gibi gözükmesi dışında güzel bir oyuna benziyor. Basit bir oyun tarzı olması(tabi öyleyse) oyunu daha sevilebilir yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Oyun çok iyi ama WoW'u bıraktıracak kadar derin bir oyunmu? hani devamlı yaratık kesmekten başka ne yapılacak?Ne bileyim WoW'da raid beklerken yada raid yapmaktan sıkılmışken gidip balık falan tutarsın,meslek kasarsın vb.gerçi bunları konuşmak için çok erken ama böyle özelliklerde koyarlarsa bu oyun oynanır.WoW'dan sıkılmış kitleye ilaç olur valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Dikkatimi çekti..takip edeyim konuyu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 enteresan fikirler var, guzel olacaga benziyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2012 oha harika lan mause gesture olayına bayıldım! çok eskiden robin hood oyunu vardı böyle mausu sallayarak dövüştüğümüz belki bi 10 senesi vardır, birden o günlere götürdü bu oyun beni:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 noldu bundan hiç haber yokmu? bir video dışında ne bir ss var ne bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar