Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lineage Eternal: Twilight Resistance Resmi Olarak Açıklandı!


GM-Newbie

Öne çıkan mesajlar

NCSOFT GStar basın konferansı öncesi Lineage serisinin devamını bugün bir basın toplantısı yaparak duyurdular. Oyunun İlk süprizi ismi oldu oyun resmi olarak duyrulmadan önce isminin Lineage Forever olacağı rivayet ediliyordu ama duyuruda gerçek adının Lineage Eternal: Twilight Resistance olacağı belirtildi. Yani Daima Lineage yerine Ebedi Lineage oldu . Oyunun Linegame II güncellemesi değil tamamen yeni bir oyun olduğu ve Lineage I ‘deki gibi izometrik görüntüler olacağı oyun içi görüntülerinden anlaşılıyor, fakat oyun içerisinde “Smart View” seçeneği ile çok farklı açılardan oyunu görebileceğimizide belirtelim.

haberin devamı ve oyun içi resimleri ; kaynağın içerisinde

kaynak : http://www.oyunhabercisi.com/2011/11/08/lineage-eternal-twilight-resistance-resmi-olarak-aciklandi/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi single player hack and slash olarak çok muazzam gözüküyor oyun. Fakat MMO elementleri ile ilgili ne yapacaklar merak ediyorum. Bu sisteme güzel bir MMO mantığı oturtulabilirse çok güzel olabilir.

Edit: Lineage I mentalitesine geri dönüldü diye tüm sistem ona benzer olmayacaktır heralde. O zamandan bu zamana kadar MMO oyuncularının beklentileri değişti ve gelişti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Release: 2013
Classlar: Warrior, Elemental Archer ve Mage

Lineage3 yani Lineage Eternal yeni nesil bir MMO olarak geldiğini iddia ediyor. Yaptığım incelemeye görede haklı gözüküyor.

Yüksek tepmoda geçicek bir mücadele ve hiç bitmeyecek bir savaştan söz ediliyor. Bu yüksek tempo içerisinde ise en önemli şey yardımlaşma olacakmış. Yıkılmış bir köprüden karşıya geçebilmek için arkadaşlarımızla birlikte karşıya kanca fırlatmamız gerekecekmiş. Hatta bazı yüksek yerlere çıkabilmek için arkadaşınızın üstüne basıp çıkabilecekmişsiniz.

Bu tempo ve yardımlaşmadan sonra bizi en çok şaşırtan nokta videolarda da gördüğümüz üzere targetın tabla yada mouse ile seçilemiyor oluşu. Bunun anlamı ise benim için net. Oyunculuk yeteneğinin ön plana çıkabileceği bir nokta. Anladığım kadarı ile vuruş yapabilmek için mouse ile açıyı tutturmak gerektiği gibi aynı şekilde size karşı yapılan vuruşlarnda da kaçabilmeniz yada hasarı azaltmanız mümkün olabilecekmiş.

Oyunun Diablo klonu olarak algılanmamasını istiyorlar. Ve yeni nesil bir MMO getirdiklerini iddia ediyorlar.

Hikayesi, grafikleri, combat sistemi, yardımlaşma zorunluluğu ve söyledikleri gibi ise yüksek temposu ile yeni nesil bir MMO, türünde kült olabilecek bir MMO olabilir.

Sıradakiler listesine şimdiden ekledim bende.

Gameplay Video:

http://www.youtube.com/watch?v=k1Mww0SziIw&feature=player_embedded
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada oyunla ilgili güzel kaynaklar bulduğumu sanıyorum ama korecem biraz kötü benim google translate deniycem şimdi olur umarım

lol:
Savaş 'etkileşimli nesnelerin yörüngeleri dinamik açıdan sunulan ve bir fare ile çizmek göre yerleştirilen
Sağlayarak mücadele durumlarda çeşitli seçimi ve yaratma dayalı patentli teknolojisi "sürükle becerileri ', tetiklenen eylem
Eğlenceli iki katına. Buna ek olarak, 'Akıllı Görünüm' sisteminin en iyi görünümü sağlar oyuncunun durumuna göre,
Sonsuz kendi deneyimlerini Lineage canlı drama "yönetmenlik sanatı bir faktör olacaktır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...