kozalak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 yalnizlik bazen insana da mahsus da olabiliyor malesef.her turlusu. hele uzun surerse tekrar normale donmek zor oluyo bu sefer, alisiyo insan cok kotu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ESAS YALNIZLIK, İNSANLARIN İÇİNDEYKEN-YANINDAYKEN DUYDUĞUN YALNIZLIKTIR DOSTUM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 "yalnızlık yastığa sarılıp uyumaktır........" gibi saçma şeylere girmeyin abi çok kötü (bunu yav'a yazmadım bu arada fdsf mesajı yazarken onun mesaj gelmiş) kendi yaptığınız şeyleri "yalnızlık x'tir" şeklinde sunuyorsanız zaten ya yalnızlıktan zevk alıyorsunuz, ya da kendinize acımaktan hoşlanıyorsunuz mastürbasyon yapıyorsunuz zaten bence yalnız yaşamaya alışmış (ota boka "off amma da forever alone'um yahu" dememek mesela) biri uzun süre yalnız kalmaz önce kendi kendinizin arkadaşı olun kişisel gelişim kitabım yakında raflarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Şaka maka benim de hiç dostum yok çok ketum ve kendi başına vakit geçirerek iyi bir şekilde yaşayan -süper- bir insan olduğum için kontakt çok ama arada bir canım sıkılır bu meseleye sonra geçer insan evvela meşgul olacak yoksa dertleniyor her türlü dostun olsa benim dostum niye böyle falan dersin yani olmasa da ihtiyacın olmadığı içindir koca adamsın neticede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 mastürbasyon yapıyorsanız yalnızsınızdır mesela ha yok yalnız değilim diyorsanız fena o zaman işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ya yalnız olmamak için, evde bayıp filan dışarı 5 kıllı bıyıklı erkek çıkıyorsunuz sonra. bari evde oturun öyle durumlarda. bu da benim sizden nacizane isteğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 kılsız bıyıksız erkeklerle çıksak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 yalniz olanlar bence insanlara guvenmeyip araya duvar oren tipler ha ben ylnizligi sectim mutluyum bole eyvallah ama mutsuz olanlar bi kendilerine donup bakmalilar,paylasomci olalim isyerinde kazik atmayalim birbirimize bilinclenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 senko said: kılsız bıyıksız erkeklerle çıksak? kızla çık abi. neden erkekle çıkmak istiyorsun illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 bu devirde herkes çok yavşak falan diyenleri anlamıyorum. herkesle tanışmak uzun sürmüş olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 barbu said: senko said: kılsız bıyıksız erkeklerle çıksak? kızla çık abi. neden erkekle çıkmak istiyorsun illa. http://static1.fjcdn.com/thumbnails/comments/doesn+t+this+technically+mean+YOU+were+on+facebook+during+class+_50cf177636718cef3c22479449714a73.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 SANA NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 kozalak said: Red said: abi insanın istemese bile olması lzm naptın senelerce ben mahallede veletken top oynadıgım 20 senelik arkadaşlarımla gorusuyorum hala sdf bunun ilkokulu var ortaokulu lisesi unisi sen arkadastan bahsediyosun.adam gercek bi dostum yok, hep normal siradan arkadaslarim var demis yanlis anlamadiysam. gerci ben en iyi 2 dostumdan birini uniden 1 sene kadar sonra tanidim.bazen olabiliyo boyle ama 30 undan sonra imkansiz olur herhalde. içlerinden bikaç tanesi illa dostun olur yani onu diyorum benim şuan çok yakınım beraber yiyip içtiğim arkadaşlarımdan cogu çok uzun senelerden tanıdıgım adamlar yeni tanıştıgım bi tiple öyle olmak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Herkes yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 barbu said: SANA NE LAN lan mı canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 İnsan yalnız doğar ve yalnız ölür. Onun disindaki tum teferruatlar ki buna sevgili, kardes vesaire de dahil yalnızca yalnız olmadigin illuzyonu yaratırlar bir süre. Herkes gorevi/misyonu tamamlanana kadar seninledir. Ama tabii iki bira çakacak arkadasın yoksa o da kotu be haci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 nasil yalniz dogar lan, annenden cikiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 yalnız çıkıon ama işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Bı tek ikizler yalnız degil o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 eved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 "roket adam" said: Bı tek ikizler yalnız degil o zaman üçüzlerde değil abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 nizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 üçüzlerin biri kesin dışlanır. yine ikize kalio olay işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Oha dorduzler de degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 onlardan da biri kesin ölür yine üçüze kalır olay işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar