Artariel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 bu hasta ruhlu iki oyunu zamanında almış olup da bitirebilmiş olan var mıdır ? 1 ay önce aklıma geldi ikisini de indirip bi güzel bitirdim, eskiden tek bi yerinde takılırdım. walkthroughlar sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 kendi bilgisayarımda ilk oynadığım oyundu tomb raider (TOMB RAYDIR diye okunucak yalnız)göllü kaplanlı bi mağarada takılmıştım bırakmıştım, o gün bugündür sevmem adventure oyunlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 evet tomb raydır diye okunmazsa olmaz. bu arada o göllü kaplanlı, tomb raider 2nin en başı değil mi ya hiç mi geçemedin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 hmm 2 miydi ahah olabilir. ilkokul 5 filandım ya ne uğraşıcam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 bu arada ikisini de bitirdim gibi olmuş 3'ü hiçbir zaman bitiremedim, 4ü bitirdiydim. 3 kadar gereksiz zorluk görmedim ben. tekrar indiriyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 3 idare eder, 4-5 cop legend iyi baya, anniversary zaten direk remake ilk oyunun ve asiri iyi, underworld ise PC de cop, konsolda eh meh idare eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 yok ya ben sadece mısırda geçtiği için tr4'ü acayip acayip sevmiştim. mısırla ilgili mitler falan acayip ilgimi çeker zaten. tr4 bence on numaraydı. 3'teki gibi çözümü verilmeyen puzzlelar yoktu, her şey güzeldi. horusu uyandıracam diye sethi uyandırdığımda kafayı yiyodum boşuna mı o kadar şey yaptık diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 2 3 4 hepsini bitirmiştim ilkokuldayken ps de oynardım. 4 den sonra bozdu zaten en iyisi 4 dü bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 evet 4ü unutamıyorum nedense. trnin motorunun en gelişkin hale geldiği sürümdü zaten (gfx açısından değil tabii ki). gönül isterdi ki bütün secretleri bulunca amuleti koyunca horus gerçekten uyanıp sethle kapışsa. fena halde kafama takık bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Saeros said: kendi bilgisayarımda ilk oynadığım oyundu tomb raider (TOMB RAYDIR diye okunucak yalnız)göllü kaplanlı bi mağarada takılmıştım bırakmıştım, o gün bugündür sevmem adventure oyunlarını ahaha aynı yerde bırakmıştım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 3.sü mü neydi, Lara'nın evine girebiliyoduk, havuz mavuz vardı, sürekli havuza sokuyodum. Maviş maviş bi pantolon giydiği bi bölüm vardı, o bölümden öteye geçememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Saeros said: kendi bilgisayarımda ilk oynadığım oyundu tomb raider (TOMB RAYDIR diye okunucak yalnız)göllü kaplanlı bi mağarada takılmıştım bırakmıştım, o gün bugündür sevmem adventure oyunlarını tomb raider? adventure? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 pardon rts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Saeros said: kendi bilgisayarımda ilk oynadığım oyundu tomb raider (TOMB RAYDIR diye okunucak yalnız)göllü kaplanlı bi mağarada takılmıştım bırakmıştım, o gün bugündür sevmem adventure oyunlarını Aashahahaha adam en başında bırakmış, bi de takıldım diyo sanki oynamış gibi. Bi adım ilerlememişsin ki takılasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 4 baya iyi. hemen gameshow tam çözüm geyigi yapilsin aslkdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Saeros said: pardon rts hiç olur mu öyle şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 aktiftablet said: Saeros said: kendi bilgisayarımda ilk oynadığım oyundu tomb raider (TOMB RAYDIR diye okunucak yalnız)göllü kaplanlı bi mağarada takılmıştım bırakmıştım, o gün bugündür sevmem adventure oyunlarını Aashahahaha adam en başında bırakmış, bi de takıldım diyo sanki oynamış gibi. Bi adım ilerlememişsin ki takılasın :D normal o yaşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Bone said: Saeros said: pardon rts hiç olur mu öyle şey mmorpg değil mi tr serisi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 beat em up diye geçiyor litaratürde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 tomb raider 2-3-4 u bitirdim sonra universiteyi kazandim galiba dahada oynamadim. 2 en iyisi serinin, o dobermanlar falan ahla aklimdadir hele defauly pistolun bazen kaptirip uzi kivaminda ates etmesi yok mu.. 3 de guzeldi ama cok fazla su vardi, burdada dalgic kiyafetleri ve manyak kopekbaliklari baya baya iyiydi, bide bot ve atv kullaniyoduk yanlis hatirlamiyosam 4' 2 den kotu 3 den iyiydi, yukarida bahsedilen gibi sirf misir havasi cok etkileyici idi, ama oyun cok fazla sariydi orasi ayri :D yani 2-3-4 bastan oynanir bitirilir nostalji olarak ama digerlerini bilemicem ne haldeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 abi ben 2ye niye ısınamadım ya ? bak yine oynuyorum, venedik sokaklarında tekne falan sürüyorum ama çok bayık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 4'te trenli bölümü hileyle geçmiştim, levyeyi alamadığım için oyunu bitirememiştim bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 o trenli bölümde levyeyi alınca en arka vagona sarkınmayı, oyunun geçilme yolu sanarak en arka vagonun içine girmiştim, levyeyi bi kutu üstünde kullanmıştım aha o da ne secret müziği geldi ve grenade launcherimi almıştım. öküz gibi sevindiğim başka bir şey hatırlamıyorum resmen. o grenade launchere bebeğim gibi bakmıştım, coastal ruinste iskelet falan patlatmıştım. bu da böyle bir anımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 köşeye arkanızı yasladıktan sonra kamerayı laranın suratına doğru çevirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 bişey olmadı alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar