oldun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Güzel bir rts oynamak istiyorum var mı bildiğiniz single oyunu zevkli olan eski olması faln cok önemli degil warcraft3 den falan yeni olsun yeter iyiden kastım böyle paranın gökten yagdıgı oyun olmasın ekonomi stratejisi de olsun yani aslında warcraft starcraft gibin olsun ne bileyim eski red alertler gibi oynamıs oldugum aklıma gelenleri yazıyim de tekrarlanmasın warcraft starcraft 1/2 age of faln cossack red alert tiberyan flan (bunların hepsini oynamdım ama sonlara dogru parayı konteynırlardan flan almaya baslayınca bıraktım) mech commander (bunun gibi oyunlarda olabilri aslında degişikti) yani bayaaa geri kaldım arada bir starcraft 2 oynadım sadece warhammer flan diyorlar ama onda da iki uc tane adamı alıp yürüyormusun faln sevmiyorum öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 company of heroes anno 14?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Company of Heroes serisi(tu) enemy kampfwagen kaput! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 coh'lar güzel, dowlar tırt. kaldırırım diyosan men of war tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 cossacks ne güzel oyundu lan ben de arkadaş arasında iyi oynuyorum d,ye überim sanıp multisine dalmıştım 3 kişi herkes tek oynuyorduk bu ikisi beni sallamayıp 56189748955459 adet paralı asker çıkarmış birbirini yakıp yıkmıştı ben de hala düzenli ordu diye kasıyodum mal mal. bunlar birbirini yıktıktan sonra yenen beni geldi süpürdü de 2. olmuştum ahsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 o kadar rts oynadım, age of daki zevki alamadım hiçbirinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Heroes 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 zamanı geçmeyen oyun.. heroes!.. yalnız RTs değil ondan geçmiyo zaman. end turn e basıcan :7 sins of a solar empire da iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 iyi iyi bi tane uzayda gecen (Sins of a Solar Empire) bi tane dünya savası heralde (men of war) bir tane de eski cag (anno1404 ) artık bunlardan biri işe yarar heralde heroes of company bir iki adamı alıp gidiyor musun son care o olur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Sırf ekonomi istiyosan Stronghold yada Tropico da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Soimyr said: Heroes 3. heroes? rts? oldu olacak süper mario da diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Ben de epeydir güzel bir rts oynamıyorum aslında. Star Ruler almıştım, onu oynayacağım bugün bir. Age of tadı yok ama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 single bi olayı yoktu abi age of. adam single player iyi olsun istememiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Single iyi DoW diyorlar. Onu da alamadım hala, emin olamıyorum bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 dene korsan 1-2 oyun. beğenirsen al, beğenmezsen çöpe direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Direk Redemption mı deneyeyim, baştan mı başlamak gerek? Öyle devam eden bir öykü yoksa son oyundan başlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 DoW: Retrübisyon iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 gerçi o sonuncuyu oynamadım ama bence son oyundan başla. beğenirsen şu steam paket indirimlerini falan kovalayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 oha kimse dememiş EMPIRE EARTH WC3 ve Age of serisinden sonraki en iyi rts dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 anno ve tropico rtsden çok build&menage sayılır ama rtsci olup da bunları da sevmeyen yoktur herhalde. var mı yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 GERGE said: Direk Redemption mı deneyeyim, baştan mı başlamak gerek? Öyle devam eden bir öykü yoksa son oyundan başlarım. redemption cok iyi deil, derdin space marines se chaoslunun konusu daha güzel. cok gereksiz farm missionıda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 GERGE said: Single iyi DoW diyorlar. Onu da alamadım hala, emin olamıyorum bir türlü. DoW 1leri oynamadıysan Dark Crusade kurup oynayabilirsin baya eğlenceliydi Campaign'i. Dow2'ninde Campaign'i iyi gayet. Hikaye Chaos Rising expansionunda devam ediyor ama Retribution hikayele alakasız yeni bi campaign istediğin ırklarla oynayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ama istediğin ırkla aynı campaigni oynuyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Elemental: War of Magic aslinda şunun a.i iyi olsa konsept çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 elemental da turn based hacı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar