Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Real Time Strategy

oldun

Öne çıkan mesajlar

Güzel bir rts oynamak istiyorum var mı bildiğiniz single oyunu zevkli olan eski olması faln cok önemli degil warcraft3 den falan yeni olsun yeter

iyiden kastım
böyle paranın gökten yagdıgı oyun olmasın ekonomi stratejisi de olsun yani aslında warcraft starcraft gibin olsun ne bileyim eski red alertler gibi

oynamıs oldugum aklıma gelenleri yazıyim de tekrarlanmasın

warcraft
starcraft 1/2
age of faln
cossack
red alert tiberyan flan (bunların hepsini oynamdım ama sonlara dogru parayı konteynırlardan flan almaya baslayınca bıraktım)
mech commander (bunun gibi oyunlarda olabilri aslında degişikti)

yani bayaaa geri kaldım arada bir starcraft 2 oynadım sadece warhammer flan diyorlar ama onda da iki uc tane adamı alıp yürüyormusun faln sevmiyorum öyle
Sosyal ağlarda paylaş

cossacks ne güzel oyundu lan

ben de arkadaş arasında iyi oynuyorum d,ye überim sanıp multisine dalmıştım

3 kişi herkes tek oynuyorduk bu ikisi beni sallamayıp 56189748955459 adet paralı asker çıkarmış birbirini yakıp yıkmıştı ben de hala düzenli ordu diye kasıyodum mal mal. bunlar birbirini yıktıktan sonra yenen beni geldi süpürdü de 2. olmuştum ahsh
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Single iyi DoW diyorlar. Onu da alamadım hala, emin olamıyorum bir türlü.

DoW 1leri oynamadıysan Dark Crusade kurup oynayabilirsin baya eğlenceliydi Campaign'i.

Dow2'ninde Campaign'i iyi gayet. Hikaye Chaos Rising expansionunda devam ediyor ama Retribution hikayele alakasız yeni bi campaign istediğin ırklarla oynayabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...