thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 1 hafta sonra, ekimin 6'sında HellHound'un doğumgünü :) en azından ben öyle biliyorum :P şimdiden kutlu olsun, nice senelere..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 1 ay öncesinden falan başlayacak millet yakında ehehe =). Kutlu olsun ulan despot![signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum.
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 E oha abi. 1 hafta sonra açsana konuyu o zaman. Saçmalıyonuz bazen ha :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ya abi beni baydı bu pörtlek konuları.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar *
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 372 gün soraki doğumgününü de aradan çıkaralım elimiz değmişken lol[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales [Bu mesaj Penthesilea tarafından 28 Eylül 2004 23:27 tarihinde değiştirilmiştir]
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 oncelikle harbi dogum gununun biraz bokunu cikarmak olmus bu ayrica saol ama ben sevmiorum boyle topicim olsun millet kutlasin gicigim dogum gunlerime... bone bi kilitlerse super olacak[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 hepi pörtlek odası açılsın boyle giriyosun :) al bakalım bonepart kıymetini bilemedi bu hediyenin.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar *
narin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Olm hell funin var lan herif 1 hafta once forum acti.. Isterseni 1 sene onceden geri sayalim.. 10 9 8 7 6 5 fln fln die..[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ahaha ilginç işallah sidik yarışına dönmez :D[signature][hline]
Llama Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 o gün gelsinde kutlarız[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu...
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 gerek üzerine hepi pörtlek şimdiden. güle güle git, güle güle de gel...
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 happy birthday metal brother[signature][hline] The Truth is out There [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 29 Eylül 2004 00:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 kutlu olsun be aslanım.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 *!hediye almaya petshop'lara gider, aslında o kadar fena olmamıştır bir hafta önceden haberi olması*[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 :tebrikz::tebrikz: :tebrikz::tebrikz: :tebrikz::tebrikz:[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 pörtlek doggy mutlu, bol lirikli yıllara =]
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 UPPER! Yıl önceden kutlamak olmaZ ;) :tebrikz: Mutlu Yıllar Dogim![signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Nice mutlu yıllara...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Hepi Pörtelk Tu yu ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
sheref Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 said: lord_elvyn, 28 Eylül 2004 23:28 tarihinde demiş ki: hepi pörtlek odası açılsın boyle giriyosun :) al bakalım bonepart kıymetini bilemedi bu hediyenin. bundan güzel ediye mi var be :D helal olsun + hepi böörtlen[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn |
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 holey ! Doggy rules rocks überk3nk iyi ki doğdun.. nice konu saptırışlara daha.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Sam Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 aye, 'appy birthday to ye! yer doomed! tis' yer doomsday![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2004 az kahrımı çekmedidn :horaCE:[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix)Üstüne Şehir Örten Şehirwww.heavymetaltr.com/forumEn uzağa ben işeyecem!
Öne çıkan mesajlar