tomkat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 son haftalarda garip bi problem var baglantida belirsiz araliklarla connection timeout aliyorum butun programlarda ve oyunlarda msn/skype/wow/bf3 oraya buraya ping atan program indirdim en guvenilir yer google diye oraya atiyorum ne zaman kullandigim herhangi bi program timeout verince bakiyorum ping atan program 2-3 hop ust uste 0 ping vermis yani 75-80-92-110-85-153-98-0-0-0-117-81 diye nesi bozuk baglantinin? wi-fi kablolu ayrica baglanti
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 0 ping kopunca oluyodu wowda falan boş boş çayırda koşuyorduk
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 "Tatar Ramazan" said: 0 ping kopunca oluyodu wowda falan boş boş çayırda koşuyorduk kopmuyo da 5-10 saniye donuyosun bf3'de direk timeout yiyosun, serverdan atiyo tf2'de yine 5-10 saniye yerinde sayiyosun sypde'da hat kesiliyo vs vs bi de ne zaman olacagi da belirsiz 256 257 258'inci atlamada 0 veriyo mesela sonra 350-351-352 cok sinir bozucu
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 tamam neden kopuyo ama sorun orda
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 garip olan koptuktan 5 saniye sonra geri gelmesi ama internet baglantisi kopuk degil
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 ya surucu sorunu var, ya da modemle ilgili bir sorun var. agdaki diger bilgisayarlarda da ayni sorun var mi?
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mum_Chamber said: ya surucu sorunu var, ya da modemle ilgili bir sorun var. agdaki diger bilgisayarlarda da ayni sorun var mi? laptopla denedim, yine ayni problem modem yok, kablo catidaki antene bagli
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 anten veya kablonun uzunlugundandir buyuk ihtimal packet loss, zaten baska pc ile de denemisin.
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Silphatos said: anten veya kablonun uzunlugundandir buyuk ihtimal packet loss, zaten baska pc ile de denemisin. tamam simdi ben ne diycem mesela cagirdigim teknik servis elemanlarina? yeni kablo veya anten mi getircekler? yoksa alicinin yeri mi degiscek?
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 valla hangisi bozulduysa kontrol edip bulurlar artık yalnız düz timeout yerine niye 0 ping oluyor acaba onu pek anlayamadım, belki de senin donanıma değil de karşı tarafa bir şeyler olmuştur.
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 karsi taraf dedigin ping attigim yer mi? sanmiyorum cunku heryere olan baglanti 5-10 saniyeligine kesiliyor garip olan sey 5-10 saniye kesildikten sonra direk normale donmesi ve kaldigi yerden devam etmesi download yaparken de ayni sey baglantinin maksimum hiziyla indirirken bi anda 0 kb/sec 10 saniye sonra download eski hiziyla devam ediyor
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ping attığın değil modem, hub veya interneti ne sağlıyorsa artık.
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 ha benim bolgeme en yakin yerde olan baz istasyonu'na bagliyim bende router/modem yok, antenden direk kabloyla pc'ye bagli internet
tomkat Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 packet loss oldugundan da emin degilim pingtest yapiyorum packet loss 0% ping 45ms istanbul serveri (ben lefkosadayim) jitter 12 ms
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 yanlış bilgi vermek istemiyorum ama aynısı 5-6 ay önce benimde başıma geliyordu , left 4 dead oynarken çıldırıyordum.5-6 saniye donuyordu oyun sonra böyle kasım kasım kasılarak düzeliyordu.virüs girmiş olabileceğini söyledi bir çok kişi , bir sürü tarama falan yaptığım halde pek bir şey çıkmadı en son çare format attım (win7 32bit kullanıyordum) win 7 64 bit kurdum hiç bir sorun kalmamıştı.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Çok seviyorum böyle her anlamadıkları soruna virus diyenleri =)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 8, 2011 format win cunku bkz asagisi Mum_Chamber said: ya surucu sorunu var, ya da modemle ilgili bir sorun var. agdaki diger bilgisayarlarda da ayni sorun var mi?
Öne çıkan mesajlar