Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burak Yılmaz

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

eee? aratsan başka konularda daha iyi postlar görürsün. Zaten bekliyordum da eski postlarımı biri bulur çıkarır diye

Orada yanlış yorumladığım sadece dribbling ve pas olayı var ki yeri geldi mi bencillikten arınırsa çok güzel asistler yaptığı da oluyor. Dribbling olayı da defans arkası koşularından çok etkileniyorduk işte ama onu da gerideki mükemmel orta saha hattının marifeti olduğu ortaya çıktı, adamı pozisyona çok rahat sokuyorlardı.

Ben birşeyi çok net kabul ediyorum. BJK'den TS'ye kadar bu adam hayvani bir evrim geçirdi. Ama geçirdiği evrim halen iyi bir futbolcu olmasına yetmiyor.

O dönem sadece ben değil herkes övüyordu bu kadar ama şu da vardı, bu kadar fazla izleyemiyorduk bu adamı. Biraz da özet futbolcusu olduğundan ciddi ciddi çok göz boyadı. GS'ye gelmesi ile hataları daha çok göze batmaya ve "fark edilmeye" başladı çünkü daha çok göz önüne çıktı. Artık her hafta maçlarını izleyen birkaç bin fazla kişi var.

edit: ayrıca evet şunu da kabul etmek gerek, o zaman sadece özetlerden izlediğim bir adamı bu kadar övmek benim hatam, onu yapmayı zaten bırakmıştım da bu kemal kılıçdaroğlu darbesi ile o günleri bir kez daha hatırladım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Burak Yılmaz , çok iyi bir futbolcu mu ?

Değil. Ama iyi bir futbolcu.

Daha da önemlisi kendini gün ve gün geliştirebilen ve yaşadığı bir çok olumsuzluğa rağmen bunu sürdüren nadir Türk oyunculardan.

Ne genç yetenekler çıktı , 3-4 senede kendilerini harcadılar. 3 milyonluk Almanya'daki Türklerden Mesut'lar , Nuri'ler , iyi zamanında olan Hamit'ler çıkarken (ki orta üst sınıf birçok oyuncu çıkmıştır , bunlar dünya yıldızı seviyesinde, Real , Liverpool , Dortmund, B München forması giyenler ) , Türkiye'deki oyuncular saman alevi gibi parlayıp sönüyor.

Burak eksiklerini kapayıp kendini iyi derece geliştirdi ve küllerinden doğdu deyim yerindeyse.

Yarım sezonda TS de 15-20 gol attı sanıyorum, sonra 33 , şimdi yine GS de goller diziyor , CL'de 6 da 6.

Biraz respect.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım burağı eleştirenlerde bi guiza sendromu var. Burak önceden kraldı bize ne ama adam şu an ş l de en çok gol atan adam ve ligde 2. sırada. Yiğidi öldürüp hakkını verelim. Tamam messi gibi görsel şov, keyif vermiyor belki ama öyle adamın türkiyede ne işi var
Sosyal ağlarda paylaş

bana her geçen gün hakan şükürü daha fazla hatırlatıyor. bir de pensilvanyayı gidip salya sümük ağlayan adamın elini çekerken fotoğrafı çıksın, tablo tamamlanır düşüncesindeyim. her şeyden önce bana göre golcünün karakter sahibi olması lazım(kişiliğine hakaret etmiyorum,yanlış anlaşılmasın),yani futbolu ile ilgili bir imzası olması lazım. klinsman gibi, van basten gibi, rumenigge gibi. öyle her topta hakemi aldatmaya çalışmak yakışmıyor golcüye.
Sosyal ağlarda paylaş

burak geçen yıl 33 golün sadece birini kafayla atmış.bu sene cl de attığı 6 golün 4 ü kafayla.geçen antep maçındada kafayla attı

adam her yıl kendini geliştiriyor.misal 15-20 gol attığı sezon fizik olarak yerlerdeydi ancak geçen yıl zenci gibi oynadığı maçlar vardı.bu sene pek zencileşemedi gerçi :P ancak adam her sene üstüne katarak ilerliyor.

fenerde ve beşiktaştayken hiç çalışmadğı için eleştirilirdi mesela.ancak adam son 3 yılda kendini acayip geliştirdi her senede üstüne koyarak devam ediyor.bu bence şenol güneş in başarısıdır.

ha eksikleri yokmu var hemde çok var :P misal top sürme 0 adamda :D.ilk kez forma giyen genç oyuncular gibi top ayağına gelince eli ayağına dolanıyor.ancak bazende topu öyle kontrol ediyor ki şaşırıyorsun :D belli ki bu konudada çalışıyor kendini geliştirmeye çalışıyor.

bu hızla giderse 30 yaşında istediğimiz seviyeye gelir :P her sene farklı bir özelliğini geliştiriyor
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen öyle Esnaf, yukarıda da dediğim gibi her sene üzerine birşeyler koyuyor,tek dezavantajı yaşı. Eksik olan taraflarını kapatıyor. Kafayla golü yok iken , usta işi kafayla bir çok gol atabilmek takdiri hakeder.

Burak Yılmaz , çalışmanın önemini aklı 2 karış havada Türk futbolcularına / gençlerine anlatırken gösterilmesi gereken bir case dir bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...