Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: 10. Hafta // Galatasaray - Mersin İdman Yurdu @ 05.11.2011 19:00

kavurma

Öne çıkan mesajlar

DoubleW said:

Gs bu kadrosuyla herzaman güzel mücadele eder bugun kü gibi fakat %50 sinde sonuç alır maçların.Ketia q7 istemem diyen adamlar var hala gülünesi bi durum.

keita'sız, q7'sizde takım olur. Takımı takım yapan futbolcuların birbirleriyle olan ilişkiler ve adaptasyondur. Her futbolcu arkadaşının ne yapacağını iyi bilecek ve ona göre oynayacak.

Futbolcudan da sonra iyi bir teknik direktör geliyor. Rakipleri iyi analiz edecek, ince ince dokuyup maça göre takımını sahaya süren bir adam olacak.

İkisi de GS'de yok şuan işte, FT FT FT diyorsunuz da adamın egosu herşeyin önüne geçiyor. Adaptasyon sorunu da ikinci yarı çözülür, bu kadro ile GS çok rahat ilk üçe girer. FT'ye rağmen diyorum bakın,
Sosyal ağlarda paylaş

fatih terimin sabri ortasaha ısrarı harici bi problemi yok bence

eboueyi solda falan denedi.olmayınca ısrar etmedi

oyuncu degişiklikleride bence dogru tercih oluyor genelde.ha sabriyi 15. dakkada da cıkarırdı bence ama sanırım üzülmesin gariban diye bekledi 45 dakka
Sosyal ağlarda paylaş

burada deli gibi savundunuz muslera'yı ama güntekin de bugün söyledi geçen hafta deli gibi açıldığı maçta hatalıydı diye.

bugünkülerde bir şey yok pek dicem ama penaltıda yine açılmayıp bekleyebilirdi sanki. ceza sahası girişinden şutla gol yeme ihtimali hayvani yüksek değil yani, yine yetişiyo sayılırdı semih.

adını unuttuğum zencinin kaçırdığı gol pozisyonunda hiçbir şey yok ama. naapsın yani, topa dokunamayınca o pozisyonda hatalı diye bir şey denemez, penaltı da yapmıyor. gayet normal pozisyon. balta'ya da helal olsun bu arada, golü o kurtardı çok net.
Sosyal ağlarda paylaş

penaltı pozisyonunda çıkmasada olurdu aslında.moritz iyi vurursa şansı olmazdı tabi.

direkten dönen toptada boyu yetemedi adamın sdfs.kollar kısa kaldı.ama işte öyle pozisyonda vermemek lzm.

yani penaltı gol olsaydı ben muslera değilde rierayı suçlardım.maçı parayla satsan öyle hareket yapmazsın yani.

gokzan zan kaçmış adamın içine

genelde olarak kaleye çok gelmiyor ya.bu yuzden musleradan emin olamadı insanlar.hani şöyle 2-3 tane sağlam kurtarış yapsa güven kazanıcak .

şu maçta mersinin 2 pozisyonu var adam gibi.biri bizim hediyemiz.
Sosyal ağlarda paylaş

abi muslera'yı çok izlemezdik etmezdik severdik falan ama bilmiyorum, bariz birşekilde sorun var adamda yani,

33 yaşındaki Bizzarri ve alt yapıdan gelen kalecileri için Muslera'yı sattı Lazio, hani gerçekten abartıldığı kadar iyi bir adam olsaydı niye satsınlar, iyi bir para da satılmadı sonuçta,

Her ne kadar alt yapıdan gelen Berrardi mi ne çok iyi deselerde vardır birşey,

gerçi en büyük sorun avrupa vatandaşı olmaması asdfas adamlar hernanes'i falan sorunsuzca oynatabilmek için muslera'dan da vazgeçmek zorundalar.

Bilmiyorum şuana kadar Muslera beni tatmin etmedi. İşin garibi Uruguay milli takımında bu adamı en az 20 kez seyrettim, hepsinde de çok iyiydi. GS'nin başında daha o performansının %10'unu gösteremedi bence
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öyle ben mesala daha önce hiç musleranın macını izlemedim.Cok abartıldı gelmeden önce.Şimdi de bişiyler görmek istiyorum ama daha olumlu ya da olumsuz karar veremedim hakkında.Derbiyi merak ediyorum orda pozisyon da olucak atmosferde ozaman görcez
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tekrarlıyorum bence herşey takımla ilgili süper elmander her maç şunları kaçırmıcak ya bu bariz şanssızlık oldugundan boyleydi elmander ya da baros ilerde oldukça ve bu kadar şanssız olmazlarsa bence herşey iyi gidiyor gibi. Geçen seneden sonra çok mu standartlar düştü de begenıyorum bılmıyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...