Popeye Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 oyun cikali 7 sene oldu bizimkilerde 13-14 sene oynadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 http://www.zaytung.com/fotos/41247_425647187219_657832219_4726235_930558_n.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Boşuna üzmeyin kendinizi burada. Amerikalılar ne isterse o olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Çinliler ne isterse o olacak olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 axedice said: Çinliler ne isterse o olacak olmasın? hehe 11 11 11 11 11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2011 Rock said: Oyun kötü değil ama Cataclysm(gelecek olan pandalar da) paketi Bleach'in filler sezonlarına benziyor. Başlanıcak kadar ilgi çekici ama bir noktadan sonra kendini tekrarladığından devam edilmeyecek kadar can sıkıcı oluyor. Hayatımda ilk defa birisi bu kadar net bir şekilde hislerime tercüman oldu :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 |Joker| said: Level 60'ta girdiğimiz raidlerdeki mobların HP'si kadar şu an tanklar. Bence bu şekilde devam etsin, level 100'de oradaki bosslar gibi 700k HP'miz olacak aşağı yukarı. Zaten 2 3 expe geliriz oraya. Boss olacağız hepimiz. bence de devam etsin. 999999999999 hp'li yaratıklar öldürelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaybolmayansakiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Novichok said: Vanilla realmi TBC realmi falan yapsınlar işte forumlarda aylardır yıllardır istenen concepti. Frozen account diye birşey kalmaz. 60 lwl realm gelırse ısımı gucumu bırakırım abi! sabahlara kdr oynarım yaaa. ne guzeldı ya o naxx ilk kez gırdıgımde holy palamla. ilk trashlarda wipe yemıstık arka arkaya 4 5 kez ama ınanılmaz zevklıydı. hatta whırlwınd atan boyalı gozlu amcalardan korkmustum cıddı cıddı. ondan sonra kı hıc bır expansıonda patchte o zevklerı alamadım. oyun hep asagı gıttı bence. gercı tbc de zul aman kael fln da ıyıydı ama genede olmadı... ztn wotlk cıktı bı kac ay sonra da bıraktım. umarım blizz tekrar adam gıbı bısı yaparda oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 dedikten sonra 3 ay sonra o vanilla/tbc serverlar hayalet kasaba olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 kaybolmayansakiz said: Novichok said: Vanilla realmi TBC realmi falan yapsınlar işte forumlarda aylardır yıllardır istenen concepti. Frozen account diye birşey kalmaz. 60 lwl realm gelırse ısımı gucumu bırakırım abi! sabahlara kdr oynarım yaaa. ne guzeldı ya o naxx ilk kez gırdıgımde holy palamla. ilk trashlarda wipe yemıstık arka arkaya 4 5 kez ama ınanılmaz zevklıydı. hatta whırlwınd atan boyalı gozlu amcalardan korkmustum cıddı cıddı. ondan sonra kı hıc bır expansıonda patchte o zevklerı alamadım. oyun hep asagı gıttı bence. gercı tbc de zul aman kael fln da ıyıydı ama genede olmadı... ztn wotlk cıktı bı kac ay sonra da bıraktım. umarım blizz tekrar adam gıbı bısı yaparda oynarız. belki de oyunu ogrendikce zevk azalim sikilma artiyor. 60 lvl realm'ler gelse eski zevki alamayacaginizi biliyor belki adamalar. mesela ben fifa 98'i cok ozlemistim bir kere. mukemmeldi falan diye bulup kurdum. bir maci bitirene kadar sikildim. aslinda berbatmis falan. belki oyle bir seydir bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Gutshot said: kaybolmayansakiz said: Novichok said: Vanilla realmi TBC realmi falan yapsınlar işte forumlarda aylardır yıllardır istenen concepti. Frozen account diye birşey kalmaz. 60 lwl realm gelırse ısımı gucumu bırakırım abi! sabahlara kdr oynarım yaaa. ne guzeldı ya o naxx ilk kez gırdıgımde holy palamla. ilk trashlarda wipe yemıstık arka arkaya 4 5 kez ama ınanılmaz zevklıydı. hatta whırlwınd atan boyalı gozlu amcalardan korkmustum cıddı cıddı. ondan sonra kı hıc bır expansıonda patchte o zevklerı alamadım. oyun hep asagı gıttı bence. gercı tbc de zul aman kael fln da ıyıydı ama genede olmadı... ztn wotlk cıktı bı kac ay sonra da bıraktım. umarım blizz tekrar adam gıbı bısı yaparda oynarız. belki de oyunu ogrendikce zevk azalip sikilma artiyor. 60 lvl realm'ler gelse eski zevki alamayacaginizi biliyor belki adamalar. mesela ben fifa 98'i cok ozlemistim bir kere. mukemmeldi falan diye bulup kurdum. bir maci bitirene kadar sikildim. aslinda berbatmis falan. belki oyle bir seydir bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 vanillayı özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 abi tbc gerçekten iyiydi ama mesele oynamaktan sıkılmak değil,mesele oyunu içinden çıkılamaz şekilde komplike hale getirmesi oldu wowun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Komplike? Complicated? Karmaşık anlamındaki? 3 kere soruyorum, emin olamadım çünkü. Wowun nesi karmaşık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 bu arkadaşın kafa baya karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 wow iidir hoştur da 7 sene önce ki adamlar değiliz biz de şimdi. ben 1 senedir oynayamıyorum. şu saatten sonra da oynayabileceğimi sanmıyorum işten güçten. eskiden ipimle kuşağım modunda takılıyordum. her şeyin zevkli bir yönu vardı. bir de oyun biraz daha sand box olsa daha zevkli olurdu diye düşünüyorum. onun dışında bir sorun yok. yeni exp gelince 1 hafta falan oynar bırakırım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar