Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 15 saat önce açıldı telefonum, pili %100'dü, gün boyunca normal kullanıldı; biraz oyun, biraz konuşma, biraz müzik, biraz internet. İnternet bağlantısı hep açıktı zaten. SetCPU'dan önce bu sürede pil %30-40 filan olurdu, şimdi %71. Xperia arc bu arada, ekran parlaklığı da hep %100. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505419 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 hardware e zarar vermesin yaw bu? edit: içimdeki türk dışarı çıktı yalnız=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Overclock yapmıyor ki? Ondemand çalıştıyor işlemciyi. Kontrol ettim programla, 15 saatin %70'ini Xperia'nın 245 MHz geçirmiş. Arada sırada 768 olmuş, bazen 1 GHz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 otomatik kendi ayarlama fonksiyonu var mı bu işlerden anlamayanlar için=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Otomatik ayarladı zaten. İstersen değiştiriyorsun. Ben underclock ettim mesela şimdi, 768 MHz yeter bana, işlemciyi zorlayacak hiçbir şey yapmıyorum. Yavaşlama olursa tek tıkla hızlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 İşlemci kendisi de yapması lazım o işi. Xperianın işlemcisi biraz eski kafalı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Yok abi, SGS2 gibi highest-end bile böyle yapmıyor. SetCPU gerekiyor yine. Profiller atıyorsun, underclock ediyorsun bazı durumlar için, ayrıca linux kernelinin sunduğunu kullanıyor düz androidler, bu daha verimli bir çözüm sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 işletim sistemi ile alakası yok, işlemci kendi içinde yapar o saat ayarlama işini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 kernel ile ilgisi var. kernel modülleri yaptırıyor. işlemci kendi kendine yapmıyor. kaç yıldır linux kullanıyorum abi, böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 valla yükledim... bunun arkaplanda çalışması gerekmiyor değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 root gerek. rootlusun? arka planda kendi kendine çalışır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 notifications kısmında görünmeyince ne bilim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 İşlemci kendi yapmaz bunu, işletim sistemi yaptırır. Windows'ta da böyle bir ayar var, bu bir mobil işletim sistemi yazılımında nasıl atlanmış anlamadım. 1GHz güce ne zaman gerek var ki normal kullanımda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 yapıyorlar ama efficient değil işte bu program kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 100@775mv-800@850mv, cyanogenmod, lulzactive governor ve sgs2 ile 4. günü gördüm. 800'e almama rağmen pek yavaşlama hissetmedim lulzactive sayesinde. Pil süresi için cihazınıza özel costum kernellere bir göz atın derim. iOS kullanmıyoruz sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 cyanogen bunu kullanıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Stock firmware kullanalar için söylemiştim. Cyanogenmod kullanıcıları expert kullanıcılar, işerini bilirler onlar zaten. SetCPU ise bende sorun yaratabiliyor, "Voltage Control" kullanıyorum. Gayet basit bir app. Yaptığı tek iş script oluşturup init.d içine atmak ama hoş bir gui kullanıyor, tercih sebebi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 iyiymiş ya bu normalde 3günde bitiyor pil bunu kullanınca bi hafta görürüm heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2011 GERGE said: cyanogen bunu kullanıyor zaten. fakat profil tanımlıyorsun stock setcpu ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 QR code un market sayfası bulunamadı diyor, telefonda aratınca da çıkmadı marketten. Kaldırıldı mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 xda'da var attachment olarak. markette ben de bulamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 root suz çalışıyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Hayır. Ben de uzun süre xda'dan indirip kullandım ama sonunda marketten alıp adama para da yolladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2011 Hmm evet teşekkürler dikkat etmemişim o linklere. Son versyonu indirdim bakalım Root gerekiyor çünkü superuser permission vermen lazım applicationa. Stock romla cpu hızına etki edemez. Taskbarda şarj seviyesini değiştirmek için yine xdadan farklı bi kernel indirmiştim ama kurarken bi sorun çıkarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Yükledim ben de. İyi oldu xperiaya. Wolfbreak kullanıyodum zaten yeterince stabildi kullanım ömrü, şimdi daha da iyileşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar