Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Topluca listesi olan bir link vs. varmıdır acaba , 2 gündür seneler önce oynadığım ismi aklıma gelmiyen bir oyun var bulamazsam kafayı yicem o derece taktım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 pogo'da monopoly vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 borsa diye bir oyun vardı bir de bir aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 maaş gününün kendisi daha güzel boşver oyununu $_$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Şöyle bir ayrıntı yakaladım, 1-31 şeklinde tarilerde ilerleniyodu, hatta ufak not defteri tarzında birşey çıkıyordu kutudan alacak verecek borç vs. gibi şeyleri kayıt etmek için banka tarafından, hafif western tarzı resimler vardı sanırım günlere ait kutucuklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Yarın maaş günü =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 monopoli oynuoduk bi ara ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Osie16 said: Şöyle bir ayrıntı yakaladım, 1-31 şeklinde tarilerde ilerleniyodu, hatta ufak not defteri tarzında birşey çıkıyordu kutudan alacak verecek borç vs. gibi şeyleri kayıt etmek için banka tarafından, hafif western tarzı resimler vardı sanırım günlere ait kutucuklarda o oyun maaş günü veya pay günü diye bişiydi adı benim favorim paranı bitirince kazandığın oyundu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 monopoly'nin kart oyunu da çok güzelmiş. tutulmuş haldeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 neye tutuldun reha ? anlamadım bişimi tuttun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 http://images.gittigidiyor.com/3439/YILBASINA-OZEL-MONOPOLY-PAY-GUNU__34399876_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 kart oyunu gö<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 abi maaşı dün aldım bugün bitti bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 hayat çok zor anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 baktımda maaş günüde pay günüde değil arkadaş hayat cidden çok zor bi oyunu bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ne kadar maaş alıyodun sorması ayıptır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 300 lira + full akbil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 oha çok iyi aç karnın doyuyomu bari ? oyun arıyo bide ya hangi parayla alıcan o oyunu kotalı internetinin kotası doldu çık kapat modemi hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 komşudan araklıyorum hocu neti net yok evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Osie16 said: baktımda maaş günüde pay günüde değil arkadaş hayat cidden çok zor bi oyunu bulamıyorum saydığın herşey pay gününde var ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 ben bugün maaş aldım çok mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 sen bana linklesene su pay gününü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 OHA OHA dürüm ısmarlıcam lan sana yanlıs oyuna bakiomusum sht got happened Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 şans yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2011 pay günüymüş tamam, şimdi bu oyunu nerden bulcam ben gg ve sahibindene baktım yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar