Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

istanbulda dövme.

Geez

Öne çıkan mesajlar

Margarita said:

Burada üzerine alındığın ne var merak ettim doğrusu :)

Bana o kadar şey yazıldığında ben fazla ciddiye alıyor oluyorum, peki sen niye ciddiye alıyorsun Tatar ? Siz benimle gayet güzel eğleniyordunuz, buna da gülüp geçmelisiniz bence.

Kimsenin seninle eğlendiği yok anlamadığın nokta da bu. Birileri dövmeni beğenmedi diye onlara "siz insan değilsiniz, karaktersiz, saygısız" diyen sensin. Ama kimse sana böyle bir dövmeye sahipsin diye karaktersiz, insan değilsin demedi. Yani her yazılan yorumu niye kendinize yapılmış gibi algılıyorsunuz ki?

Ben mesela şu telefon çok dandik, malzeme kalitesi berbat diye bir yorumda bulundum o "telefona sahip" bir adam gelip bana çemkirdi lol seninki de böyle olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğlendiği yok öyle mi? Gerek dövme olsun, gerek yazdıklarım olsun burada elbette beğenilir ya da beğenilmez. Ama her şeyin bir adabı var. Siz tutup ta yeni gelmiş ve forumdakilerle ilgili en ufak bilgi sahibi olmayan birine fazla yüklenmediniz mi?

Geriye dönük mesajlara bir göz at istersen, hakkımda fazlasıyla yanlış düşünüyorsun. Biriniz bir mesaj yazıyorsunuz diğerleri de arkadan devam ediyor eğlenmeye. Bir şeyi beğenmemek çok normal beğenmedim dersin olur biter. Ama fazlasına gerek yoktu.

Ben bunu daha fazla uzatmak istemiyorum, çünkü hala dövme dövme diyip duruyorlar. Hakikaten gereksiz oluyor gittikçe.
Sosyal ağlarda paylaş

kim haklı kim haksız bilmiyorum, hastayım okuyacak halim yok bunca mesajı
yalnız forumda dolaylı yoldan da olsa diğer üyelere hakaret etmek yasak onu hatırlatayım
bilmiyorum kim niye yüklendi sana ama öyle onlar yüklenirler, huyları kurusun. hakaret etmek bir şeye yaramaz hatta sen haksız konuma düşersin
Sosyal ağlarda paylaş

Margarita said:

Eğlendiği yok öyle mi? Gerek dövme olsun, gerek yazdıklarım olsun burada elbette beğenilir ya da beğenilmez. Ama her şeyin bir adabı var. Siz tutup ta yeni gelmiş ve forumdakilerle ilgili en ufak bilgi sahibi olmayan birine fazla yüklenmediniz mi?

Yeni gelip gelmediğini bilmiyorum mesaj yazmadan önce kim ne zaman üye olmuş buna bakmıyorum. Burada 7 senelik üye olup senden daha ağır eleştirilere maruz kalan insanlar da var.
Margarita said:

Geriye dönük mesajlara bir göz at istersen, hakkımda fazlasıyla yanlış düşünüyorsun. Biriniz bir mesaj yazıyorsunuz diğerleri de arkadan devam ediyor eğlenmeye. Bir şeyi beğenmemek çok normal beğenmedim dersin olur biter. Ama fazlasına gerek yoktu.

Kayıtlara geçsin diye söylüyorum benim o mesajımda öyle bir amacım yoktu çoğu zaman da olmadı.

Eğer öyle bir şey yapmak isteseydim niyetim eğlenmek olsaydı böyle bir topic var. Seninkinden daha eğlenceli gibi görünüyor?
Kahretsin Karın Kaslarımın Simetrisi Bozuldu
http://forum.paticik.com/read.php?32,5963362,page=1

Ne yazık ki 12 sayfa olmuş ve ben "karaktersiz saygısız throine" tek bir mesaj bile atmamışım. Cidden büyük kayıp!
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

kim haklı kim haksız bilmiyorum, hastayım okuyacak halim yok bunca mesajı
yalnız forumda dolaylı yoldan da olsa diğer üyelere hakaret etmek yasak onu hatırlatayım
bilmiyorum kim niye yüklendi sana ama öyle onlar yüklenirler, huyları kurusun. hakaret etmek bir şeye yaramaz hatta sen haksız konuma düşersin

Evet, farkına vardım. Tamamdır.
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

Ne yazık ki 12 sayfa olmuş ve ben "karaktersiz saygısız throine" tek bir mesaj bile atmamışım. Cidden büyük kayıp!

Bu kadar üzerime gelinmeseydi ben de hakaret etmezdim, ki tarzım da değildir zaten.Tamam burası bir forum, eğleniyorsunuz çok ta güzel. Ama cidden rencide edici, kırıcı olabiliyorsunuz. Ben dün göz dağı verici, tehditvari bir mesaj bile aldım düşünebiliyor musun?

Neyse, ben dikkat ederim bundan sonra hatta ciddiye almayacağım yazılanları elimden geldiğince. Umarım yaşamayız bir daha böyle bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

dövme çok kötüydü ama yaa.

kaldırılmış mı resim?

şöle diyim, sol kulak memesinde mavi kelebek dövmesiydi. sakızdan çıkmış gibi duruyordu. özensiz çizilmiş bi kelebekti.

şimdi sizin kulak memenizde böle dövme olsa keser atarsınız. yerine yeni kulak memesi yaptırtırsınız. o kadar diyeyim.
no offense
Sosyal ağlarda paylaş

su beyoglundaki ozlu sozler soyleyen amcanin adi ruhser...
yerini yurdunu bilmiyorum, en yakin arkadasim gidiyor oraya.. eksi de falan yaziyormus dukkanin yeri yurdu..

40+ yasinda full wisdom takilan bir dede formatindaymis amca..
bende ikinci dovmeyi orda yaptircam ;)

@marg... oncelikle aramiza hos geldin.. yasin kactir olayin nedir bilemiyorum ama, piyasa gencligine gore oldukca yuksek oranda bilgi birikimi ve entellektuel derinligi olan genc bir kitle vardir buralarda.. kolay kolay is hakarete varmaz, cunki kurallari koruyan oldukca etkin bir yonetimde soz konusudur..

biri seni tehdit ettiyse ve bundan rahatsiz olduysan, sikayet etmelisin..

biri seni rencide ettiyse, kirdiysa, kendisine direkt olarak yazabilirsin yada belkide farkinda degildir, kirici oldugunu iletebilirsin, ama gemi aziya aldiysa onuda sikayet edersin olur biter...

burda yeni eski ayrimi pek olmaz, kendimi ornek olarak verebilirim buna en net sekilde, sanirim bu site fikirken ben buralardaydim oyle soyliyim, ama thorine bence benden cok daha fazla katkida bulunmus olabilir bu siteye, yada dasaa, onlarin sozleri benden daha gecerlidir... ;)

biraz daha rahat ol, canini sikan biri olursa, yonetim burada nihayetinde, ilet kendilerine, o kisilerin canini sikarlar merak etme, eger hakliysan...

:D

tekrar hosgeldin, dovmenle ilgili de eger dasaa nin soyledigi gibiyse, gecmis olsun demek geldi icimden kusura bakma :)

edit: geez harbiden bende merak ettim, ne yaptirdin nerde yaptirdin? bi belirt yani..
bide o planescape dovmesi olan kimdi ya? biri linkini koysun, muthis biseydi..
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle "welcome to the paticik" demek istiyorum marg..

bu forum böyle ve başka forumlara pek benzemiyo ne yazık ki, ama şu konuda senin üstüne gelinenin belki milyon katı üstüme geldiler ve nedenide seninki gibi inasnları ciddiye alıp cevap vermemdi, ama hoşuma gidiyo, böyle bi savaş veriyomuş gibi.

ha bide burdaki insanların cogu Luniz'in dediği gibi iyi insanlar, ama işte Voltran'ı oluşturunca biraz can sıkıcı olabiliyolar hepsi o.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...