Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2 harfle bayramı kaçırdım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet 2 harf yüzünden bayramı istanbulda geçiriyorum. eve gidemiyorum.

mal adama adanaya otobüsünüz var mı dedim. alanya anlamış dingil. bileti aldığımde de kontrol ederken dikkatsizce okuyan (alanya-adana harfler pek benziyor) ben ayrı bir dingilim.

bugün şu bilete bakim bi otobüs saat kaçtaydı dedim. bakınca farkettim.

istediğiniz kadar gülebilirsiniz.

3 harf değil 2 harf. hala dingilim.
Mesaj tarihi:
haha 2. dönem değil de dönem arasında giderim artık.

olm öğrenci değilim lan. çalışıyorum. istanbuldayım. diz de sakat zaten öyle merdivende falan gidecek bi durumum yok.

yattara olduk.
Mesaj tarihi:
dandik bir firma ile gidersen efsane olaylar yaşayacağına garanti veririm.
aksiyonu ve macerayı seven bir adamsan, zorluklara göğüs gerebilen bir cengaversen dandik şirketle adanaya gitmek tam sana göre bir challange.
Mesaj tarihi:
1. firmanın adanaya seferi yok :D
2. evet istanbuldan adanaya otobüsle. geç kaldığımdan uçak biletleri uçuyodu 5000 feet üzerinden.
3. macera iyi olur da, dizden ameliyat oldum. tam iyileşme olmadı, riske atamam.
Mesaj tarihi:
3 ay oldu ya, yürüyebiliyorum falan da uzun yolculuk rahat olmaz. tekli koltukta bile rahat etmemiştim çok. neyse artık bunda da bir hayır vardır diyelim.
Mesaj tarihi:
sen zorlama bence kendini
dandik şirkette hayır fln olmaz.

2.kolayı getirirlerse sevinirsin o kadar, onun dışında bir lüks olmaz.

benim son yapmak zorunda kaldığım dandik şirketli uzun yolculukta kundaktaki bebek yuvarlanmak suretiyle ayağıma çarparak beni uyandırmıştı.
Mesaj tarihi:
kundaktaki bebek yuvarlandı? wtf O.o

ya 3 hafta kadar önce izmire gittim pek sorun olmadı. ama rahat arabalardandı geniş koltuk falan. normal otolarda muhtemelen biraz sıkıntı olacaktı ama dayanırdım. yiğenimi görecektim beee keratayı özledim
  • Yeni Oluştur...