kozalak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 evet 2 harf yüzünden bayramı istanbulda geçiriyorum. eve gidemiyorum. mal adama adanaya otobüsünüz var mı dedim. alanya anlamış dingil. bileti aldığımde de kontrol ederken dikkatsizce okuyan (alanya-adana harfler pek benziyor) ben ayrı bir dingilim. bugün şu bilete bakim bi otobüs saat kaçtaydı dedim. bakınca farkettim. istediğiniz kadar gülebilirsiniz. 3 harf değil 2 harf. hala dingilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 otostop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Bozma moralini ben 2 saate gidiyorum antalya ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 olsun panpa, 2. donem calisir duzeltirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 nerdesin abi sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 gitmediğin iyi olmuş abi adana nedir ya. ama cevizli sucuk kebab mebap akardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 alanyaya gidip, ordan adanaya gecmek cok zor olmasa gerek aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 9 saat falan sürüyor kara yoluyla adana-alanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 peki alanya-adana ne kadar sürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 11 saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 10 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 sen git otogara bekle muhakka bos koltuk bulursun olmadi 3-4 saat merdivende gidersin ilk durakta binersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 haha 2. dönem değil de dönem arasında giderim artık. olm öğrenci değilim lan. çalışıyorum. istanbuldayım. diz de sakat zaten öyle merdivende falan gidecek bi durumum yok. yattara olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 abi git yanlış almışım değitşrin lan de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 otogarda 2-3 saat sıkıntı çekip hayatının en dandik yolculuğuyla adanaya gidip bunları yıllarca anlatabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 dandik bir firma ile gidersen efsane olaylar yaşayacağına garanti veririm. aksiyonu ve macerayı seven bir adamsan, zorluklara göğüs gerebilen bir cengaversen dandik şirketle adanaya gitmek tam sana göre bir challange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 otobusle adanaya mi gidilir zaten, olur insan yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 istanbuldan mı gidiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 1. firmanın adanaya seferi yok :D 2. evet istanbuldan adanaya otobüsle. geç kaldığımdan uçak biletleri uçuyodu 5000 feet üzerinden. 3. macera iyi olur da, dizden ameliyat oldum. tam iyileşme olmadı, riske atamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ameliyatlıysan otur oturduğun yerde yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 3 ay oldu ya, yürüyebiliyorum falan da uzun yolculuk rahat olmaz. tekli koltukta bile rahat etmemiştim çok. neyse artık bunda da bir hayır vardır diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 sen zorlama bence kendini dandik şirkette hayır fln olmaz. 2.kolayı getirirlerse sevinirsin o kadar, onun dışında bir lüks olmaz. benim son yapmak zorunda kaldığım dandik şirketli uzun yolculukta kundaktaki bebek yuvarlanmak suretiyle ayağıma çarparak beni uyandırmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Geçmiş olsun menisküs ameliyatı olmuştun değil mi? Sakın, aman... Isabet olmuş gidememen... Otur oturdugun yerde... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 kozalak said: mal adama adanaya otobüsünüz var mı dedim. alanya anlamış dingil. bende alanyaya bilet arıyordum layn. cuma gününe ise bilet alırım direk. boş yer yoktu, bulamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 kundaktaki bebek yuvarlandı? wtf O.o ya 3 hafta kadar önce izmire gittim pek sorun olmadı. ama rahat arabalardandı geniş koltuk falan. normal otolarda muhtemelen biraz sıkıntı olacaktı ama dayanırdım. yiğenimi görecektim beee keratayı özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar