Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Arada dildo gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 uzunluğu güzel ama konudan biraz sapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bu wot değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 paticikin bozulmasını pati hatunlara bağladım aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 başlık kertme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 özet geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bostandı buralar hep bööle, minoc vesper arası koşarak giderdik hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 pk arkamızdan kovalarken daha da hızlı kosuyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Gelişerek değişelim, mesela paticik artık eskisinden daha iyi falan diye konular açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 bence gelecek hedeflerimiz arasına adnan oktar ve melih başganla olan bağlarımızı güçlendirmeyi koyalım. yeni internet fenomeni onlar olacak 4chan falan tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 senko said: pk arkamızdan kovalarken daha da hızlı kosuyorduk KFBDLVSDKJLHVL.NVL.NVSDKCFJA;DOSVAIAKHFV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 nedenko koş, oh wai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 senko said: pk arkamızdan kovalarken daha da hızlı kosuyorduk aa sen miydin lan o hep kaçan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 paticik bok gibi lan. eskiden en az 16 saat filan giriyodum. şimdi 10 saatte filan sıkılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Eskilere bakalım biraz :) Yaklayış 10 11 sene evvel :) Arlooax LathspeLL Vasmussen whitedagger hired_gun Mavi s3ns3i bonepart Absolut Ceday Raid3r Loramis Thorvald viper Osmosis Rewendor Goodness suican FlashMaster(bendeniz) LuNiZ Bonjo Thorvald eXe RazorJimmy XlendaR icewind Dresquin ghaldszar First_Class Mehanix Fizboz Valla ancak bukadar kasabildim :) İsmini yazamadıklarım kusura bakmasınlar gözlerim yoruldu aramaktan :) Güzel günlermiş be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 oha adam ne kasmış be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 küheylan said: oha adam ne kasmış be. Sende o günleri yaşasan kasardın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 birazdan metalon nox falan ssleri gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Duramıyacağım CORP POR diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 http://www.oynasana.com/kullanici/Aiko heyyytt beaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 LathspeLL said: Ben Ultima Online olayına ilk defa gircem. Ve merak ediyorum. * Ben Lord Of The Rings'i okuyorum ve o kitaba tapıyorum. Bu oyunda ona benziyomu yani orclar falan duyunca belki öledir diye heveslendim. * Ayrıca bazılarınız "ben savaşçı olcam" "yok ben sakin hayat geçiricem, çalışıcam" diyosunuz. Yav yapıcak iş kaç tane var? Karakedi "ben köprü tutçam" diyo. Birisi ben maden işleticem diyo. Yav bayaa heyecanlandım. Bu kadarmı ayrıntılı bu oyun? * Ben oyunu daha almadım ama "second age"'ini buldum. Bi patch var 30dk-1sa yükleme süresi var dediniz. Bu patch cd'nin içindemi var yoksa netten mi indiricem? Eğer indireceksem. KAç MB olcak? Çok soru sordum biliyorum ama hepsi bu oyunu çok merak etmemden kaynaklanıyor. Cevaplarsanız sevinirim. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 benim 2003'den kalma bir hesabım var postları bi gördüm geçen gün, LathspeLL'inkinden çok daha fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 ben de eskyim yaneeii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 kac kere dedim acın bi sphere oynayalım,yok bugları fixleyemeyiz yok ilgilenemeyiz vs s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 değişmeyen tek şey değişimdir. bozulacak düzelecek tekrar bozualcak tekrar düzelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar